I går var det tid for turnavslutning for den lille turngjengen jeg er trener for! Natalie og jeg hadde planlagt og gledet oss til dette lenge. På forhånd hadde vi vært ute for å kjøpe gave til den som hadde vært flest ganger på trening, laget diplomer og fremkalt bilder. Over ser dere uferdig diplom og konvolutt, som i tillegg fikk bilder, glitter og stas på seg! Til høyre er den søte lille gaven til gymnasten som kun hadde vært borte én gang fra trening siden jul (og det var i vinterferien)! Hun fikk den søte stjerne-shortsen dere kan se under


Dodadans.no 


Vi følte oss som verdens snilleste trenere! Men så har vi  jo verdens søteste gjeng på trening hver uke også da. 

 

I går var det tre timers turntrening på Norges Idrettshøyskole, med skumgrop og alt. Etterpå dro hele gjengen på Dolly Dimples hvor vi koste oss med pizza og alle jentene fikk bilder og diplomer. Masse kos med andre ord. Jeg husker hvor stas det var da jeg var gymnast og vi spiste pizza med hele laget! Gode minner :)


Glad gjeng :) 

Nå gjenstår bare en trening (med test) på tirsdag, så er det sommerferie fra turningen. I og med at vi ikke vet hvor vi kommer til å bo etter sommeren vet jeg ikke om jeg kan fortsette som trener på Uranienborg Turn, men jeg håper det virkelig. Kommer nok uansett aldri til å bli helt ferdig med turn, jeg vender jo alltid tilbake på en eller annen måte :) 

 

Håper alle hadde en like fin søndag som meg! 

 

Julie 

  

På Fresh der kjæresten og jeg trener er det konkurranse på gang. Dersom man trener 20 ganger før 1. juli er man med i trekningen av en Ipad, og alle som klarer det får en Fresh-drikkeflaske! Ganske motiverende, ikke sant? Men jeg synes likevel det er vanskelig å dra meg på treningen. Det er jo gøy og givende når jeg først er der, men å komme seg dit er verre.. Og nå er det under tre uker til vi skal flytte. Begynner å få dårlig tid om jeg skal få trent 20 ganger før det. Var der i dag, og da hadde jeg trent syv ganger. 

 

For å bli enda mer "presset" til å dra på trening tenkte jeg å legge ut på bloggen hver gang jeg kan skrive en ny dato med trening på skjemaet på Fresh! 

 

Ha en fresh helg! 

 

Julie