Nei, dette handler ikke om fredsprisvinneren eller John Lennons 70-års dag. Det er større enn som så. Jeg rydder rommet. Og nei, det er ikke Julie som blogger og rydder, men MIA! Utrolig, ja, men enda verre: Jeg rydder.

Og det er ikke sommerferie. Det er ikke juleferie. Det er ikke ferie, men jeg tror det er leseangsten som har slått til. det er så mye jeg skulle ha kunnet, lest, pugget og repetert, men jeg klarer ikke lese. Hvertfall ikke pensum.

Leseangst i kombinasjon med at systemet er nede for telling. Jeg liker rot. Jeg blir stressa av ryddige rom, og derfor har jeg det alltid rotete. Men - jeg har (sånn ca) alltid kontroll på hvor alt er (bare spør Kristoffer). Så har det utrolige skjedd - jeg finner ingenting. Jeg leter og løfter på gammelt rot (sorterer rot etter gammelt og nytt), men jeg finner ikke tingene mine. Og når jeg blir stressa fordi jeg ikke finner viktige ting snur jeg om på rotet så det gamle rotet kommer øverst, og da er det gjort. Jeg har ikke bankkort, jeg mangler noen papirer og fant nesten ikke studentkortet mitt igjen denne uka. Da må noe gjøres. Flaks at jeg ikke leser uansett.

Sko er pakket og flyttet (samlemani på skoooo), bager er tømt og ryddet, 15 poser er funnet på mitt rom, og skapene er stappet fulle med klær. Fortsatt to store hauger jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av, men det ser 100 kg lettere ut på rommet, hvis man kan forklare det sånn.Poser ♥ Er ikke første gangen jeg finner en hel posesamling på rommet. Går mye i sko om dagen da 8)

Nå er det vasking på tapeten (haha), før jeg må skrape sammen noe middag (uten bankkort er det ikke så lett å få kjøpt mat, kanskje jeg skal spørre om jeg kan betale med sko?), også skal jeg være med godeste Nora.

Håper alle (Julie, Hilde og pappa - tittei) får en fin helg! Det tror jeg jeg får :)

 

Og - Ja, jeg vet at jeg bare blogger om mat og rydding, trenger ikke 10 kommentarer om det lix!! hee hee.. Her har dere litt mat å glane på forresten, den glaner tilogmed tilbake: