Her  i leiligheten blir det nok ikke plass til noe juletre, og dessuten skal alle vi tre som bor her hjem til foreldre i julen, så et helt tre ville vært litt unødvendig. Litt julepynt er jo litt koselig likevel, så jeg har vært ute i skogen og hentet noen greiner som jeg har/skal pynte(t) med julekuler og reinstyr:

 

Foreløpig er det ikke så mye på greinene, men det kommer nok mer etterhvert som jeg finner ting jeg liker. Har plassert pynten i vinduet på stua nå, så får vi se om den blir flytet eller ikke.  

 


Denne pynten fant jeg på Søstrene Grene, og jeg likte spesielt godt reinstyrhodene :) 

Den lilla tråden på julekulene har jeg ordnet selv, og synes det ble veldig koselig med det lilla som går igjen i adventsstaken og grein-pynten. 

 

Noen som har tips til hvor de har fin og rimelig julepynt? 

 

Julie
I helgen har jeg kost meg hjemme hos pappa, med deilig middag og kos. I går kveld kom en sliten, men fornøyd kjæreste hjem. Endelig kunne jeg tenne adventsstakene. Vi har nemlig to stykker, en på kjøkkenet og en i stua. 

 

Adventsstaken i stua har jeg laget helt selv i lysfatet mitt, med engler og juletre som pynt, og selvfølgelig tall.  

 Adventsstaken på kjøkkenet har vi fått i gave, og den er av en litt annen type. 

 

Det er så koselig å pynte med lys, og spesielt når de er lilla og symboliserer ventetiden frem til jul! 

 

I dag er jeg syk, og har bare slappet av i sengen og sofaen i hele dag, har nemlig tenkt til å bli frisk raskt! Jeg har også fått startet med litt julepynting. Det er jo tidlig, men jeg synes det er litt koselig å ha stemning her i leiliheten også, selv om den kommer til å stå tom det meste av julen. Kan vise dere det lille jeg har fått på plass imorgen. 

 

Ha en god mandag! Håper alle er friske og raske! 

 

Julie
I dag har jeg holdt på med bilder hele dagen føler jeg, har sett igjennom hele harddiscen med bilder helt fra 2004! Og jeg har sendt inn 300 bilder til fremkallling, og nå laster jeg opp bilder til fotobok som jeg skal bestille. Dessuten skal jeg lage scrapbook mens jeg ser på Harry Potter på tv :) 

 


Det er helt utrolig hva man finner når man ser igjennom gamle bilder, og det er så gøy! Her er et bilde av meg fra sommeren 2005 da jeg var i Hellas, 14 år :) 

 

Imorgen skal jeg til Drøbak å få middag hos pappa, det blir deilig! 

 

Håper dere får en fin helg! 

 

Julie 
I dag er jeg litt pjusk, forkjøla og tung i hodet. Det er så kjedelig for jeg skulle egentlig på jentekveld i kveld. Men det er viktig å lytte til kroppen, og i dag trengte den litt hvile! 

 

Har i alle fall fått kost meg med å pakke inn årets første julegaver, mens jeg titter på tv. 

 

Gavene har fremdeles midlertidige lapper, for har ikke fått laget merkelapper ennå. Skal også lage pakkekalender til kjæresten i år, og det er koselig (men utfordrende). Litt vanskelig å finne kule, billige gaver. 

 Har også prøvd min nye kjole i dag, før jeg hoppet inn i onepiece'n og ned på sofaen igjen! Fint med en ny kjole til desember, som kommer med mange fine kjoleanledninger :) 

 

Hva synes du om kjolen? 

Har du hatt en fin fredag? 

 

Julie
I kveld har kjæresten og jeg spist julemat (starter litt tidlig), sett Hodejegerne og drukket kakao! Det er så koselig å ha en kosekveld i ukedagene, siden begge jobber i helgene. Se på den herlige kakaoen Ivo serverte meg

 


MmmMMmmm

 

Jeg vant forresten konkurransen på Maritas blogg! Jeg som aldri pleier å vinne noe som helst :) 

 

Noen som har sett disse to filmene?

Håper alle har en finfin kveld! 

 

Julie
Dette julekortet sendte mine foreldre ut i 1990!  Hele 21 år siden nå! 

 

Forandret meg litt? :) 

 

Julie 

 

Er med i en konkurranse på Maritas blogg, der jeg kan vinne to filmer! 
Det er ingenting som er koseligere enn levende lys nå i vinterhalvåret! I stuen i leiligheten vi leier tenner jeg så ofte jeg kan lys, både i lykter, i lysestaker og ikke minst i lysfat. Selv om det er mørkt ute, kan det jo være lys inne! 

 

Etter inspirasjon og utfordring fra Renate og Maia, vil jeg vise frem mitt lysfat her på bloggen. 

 

 

 

Som dere ser er fatet inspirert av høst, så jeg har pyntet med kongler, nøtter av ulik type og også kanelstenger, mmm, de lukter godt! Lysene har jeg, som den tilbudsrotta jeg er, kjøpt på salg på Nille. Det er kanskje ikke verdens beste stearinlys, men jeg synes fargene var fine til høsttemaet. Dessuten fungerer de jo fint her i studentkåken. Pynten har jeg vært ute i parken og samlet, pluss at jeg har tatt noe fra en blomsteroppsats. 

 

Jeg lyser også opp litt ekstra foran peisen (som jeg ikke har fått fyr på i dag). Her er det tre hvite lykter med lys, det er veldig koselig, også gir de til og med litt varme nå i kulda.

 

 

 

Selv om det er koselig med høst, må jeg si jeg gleder meg til å pynte opp med adventslilla på lysfronten. For som dere kanskje vet har jeg fått litt dilla på lilla! 

 

Håper alle har en god høstkveld! 

 

Julie
Nå er det lenge siden noe har skjedd på bloggen her! Men det er ikke uten grunn, jeg har nemlig hatt kjempemasse å holde på med! Siden sist har jeg

 

 • skrevet to hjemmeeksamener - en om hypertekst og en om italiensk mediepolitikk
   
 • blitt 21 år - midt under en eksamen
   
 • hatt innflytningsfest for Ivo og Marthe 

 • vært på halloweenfest
   
 • feiret bursdag

 • ooog *trommevirvel* fått førerkortet til bil! 


Så som dere skjønner har blogging blitt nedprioritert! 

 

 

På halloweenfesten var jeg en leopard, og Merete har sminket meg! 

 Fikk kake av kjæresten på bursdagen min! MMmmm

 

En veldig fornøyd 21-åring med to eksamner og førerprøven vel overstått! 

 

Og med verdens kuleste venner blir livet enda bedre! 

 

Mer om bursdag og lappen kommer i egne innlegg. 

 

Håper alle har hatt det bra siden sist?! 

 

Juliet