Rathkesjentene er godt fornøyd etter nattens magiske timer på Colosseum! Utenfor kinoen var det pyntet opp med fakler, og inne krydde det av Harry Potter'e og andre magiske vesner. Det var til og med en som hadde kledd seg ut som husnisse! Vi fant veien til sal 2 der vi skulle sitte på rad 3 og nyte filmen i over 2 1/2 time! :) Popcorn, baconchips, brus og godis var med. Ingen tvil om at vi skulle kose oss! Typisk meg, så måtte jeg på do to minutter før filmen skulle starte, og som dere sikkert skjønner var det endeløse køer foran alle jentetoalettene. Vurderte sterkt å gå på en guttedo, men da jeg stakk hodet inn på en, så jeg at det kanskje ikke egnet seg for en jente å gå der. Rakk det heldigvis!

Filmen sto til forventningene og kanskje enda mer, vi var rett og slett trollbundet, ikke rart det var mange som sukket og var skuffet da filmen var over. Føltes ikke ut som om vi hadde sittet der lenge, og det var jo så spennende. Nå er det bare å vente på neste (og siste!) film! Det blir spennende!

Vi er i alle fall kjempefornøyd etter en natt med Harry Potter! Hva synes dere om filmen?

 

I morgen drar jeg på turnkonkurranse i Drammen med gymnastene mine. Vi skal overnatte og konkurrere begge dager. Gode minner med det å sove i klasserom... Uansett, gleder meg til en ordentlig turnhelg!

God helg, alle sammen!

Julie
Nå som metodeoppgaven er levert og vi har varmet opp med Harry Potter and the half blood prince er jeg veldig klar for Harry Potter and the deathly hallows på Colosseum i natt! Alle her i Rottegata er veldig spent! Vi er som dere sikkert har skjønt, HP-nørder. Men det begynner å bli en stund siden vi leste bøkene, så det blir morsomt å se filmen!

 

Noen andre som skal se denne i helgen?

 

Julie
Fikk C på eksamenen jeg hadde på bursdagen min, noe som betyr at det må jobbes hardere fra min side fremover..Derfor sitter jeg her i Rathkes med 3d-brillene og lusekofta på, og håper at jeg snart skal få levert metode-oppgaven, slik at jeg har èn ting mindre å tenke på.....

C u l8r !

Satser på å holde meg unna bloggen litt, slik at jeg får lest og skrevet og blitt en smart akademiker.

 

Jules

PS: jeg er kanskje ikke helt på bærtur når jeg er inne å blogger, oppgaven min handler tross alt om selveksponering på blogg :]


Om bare to uker skal jeg på gardeball med kjæresten! Jeg gleder meg!

Over ser dere kjolen jeg skal ha på under selve ballet(litt vanskelig å se fargen, men). Har fått låne den av min snille venninne Merete. Er den ikke fin? :)

Nå gjelder det bare å finne ut hva jeg skal ha på meg på festen etter ballet!

Noen som har vært på gardeball før og har noen generelle tips?

Spent Julie
Jeg synes denne sangen er så søt, og jeg synes Ellie Gouldings versjon var veldig fin også!

Det skal sies at jeg er ganske fan av henne da. Likte også videoen!

God helg, alle sammen!

Julie


Laksesalat har vært en populær rett her i Rathkes i det siste, denne uken prøvde jeg den også, og må si at jeg ble positivt overrasket over hvor godt det var med litt laks i salaten. Toppet med Knorrs Greske dressing er den virkelig å anbefale. Rathkesjentene kan skrive under på at dette er rask og enkel mat som passer bra for en småsulten student som ønsker å få i seg litt sunt!

Prøvd det?

Julie


Fristende? JA!

Har ikke fått bestilt billetter ennå, må nok få rompa i gir!
Det er den tiden.. Igjen. De av dere som studerer vet nok hva jeg mener, det nærmer seg semesterslutt, noe som vil si oppgaveinnleveringer, eksamner, pugging, lesing og stress. Det er på denne tiden at man angrer bittert på at man ikke startet å lese litt før, og at man ikke spurte om litt flere spørsmål under forelesningene. Men sånn er det alltid.

Selv sitter jeg nå med en oppgave i Metoder i medievitenskap, og som dere skjønner er ikke konsentrasjonen helt på topp.. I tillegg har lyset gått på PC'rommet på IMK, og det er kaldere enn ute omtrent. Skal bli morsomt å se hvordan dette kommer til å gå!

Dette er altså grunnen til lite blogging for tiden.. Skulle gjerne blogget mer, men skolen kommer først.. eller hva?!

We heart it

Jeg har likevel masse å glede meg til:

♥ Juleverksted med jentene

♥ Gardeball

♥ Lunsj med venninner

♥ Harry Potter-premiere

♥ Turnkonkurranse og juleavslutning

♥ Juleferie

♥ Bursdagsfeiring og julefest

♥ Alpetur

♥ Hyttetur

♥ Julefeiring x 2

Hva gleder dere dere til etter eksamenstiden?

Julie
Jeg har fått utrolig mange herlige gaver til min 20-årsdag! Det er nesten så jeg føler at det blir for mye, har jeg virkelig fortjent alt dette? Kan i alle fall konkludere med at jeg har verdens beste venner og familie! Vil gjerne vise frem litt av det jeg har fått, og samtidig si tusen takk for alle gaver, og for at dere feiret mine 20 år med meg! Jeg er utrolig lykkelig.

 


Jeg elsker kort, synes det er så koselig! Fikk kjempefine kort til bursdagen, noen hjemmelagde (utrolig koselig!) og noen kjøpte. Alle kortene gjør meg glad, jeg tar alltid vare på kort, er så hyggelig å titte på i ettertid og se alt det koselige folk har skrevet! Bare se:
Noen av gavene var helt unike!


Gavekort på både lunsj, penger som øremerket kulturopplevelser eller reiser og et gavekort på Alpereise i vinter! Snakk om å være heldig!

Det flotte jeg fikk av Mia og Hilde kan dere se her!

Det er virkelig herlig å bli 20!

Tusen takk!

Julie

 
Lørdag var vi på Yatzi for å feire min 20-årsdag! Jeg er jo som dere vet (nesten) den siste til å bli 20 år av mine nære venner, så jeg inviterte dem alle til å feire med meg. Stolt 20-åring hadde en morsom kveld!

Det håper jeg de andre hadde også?!


Mia synes dette var verdens dårligste DJ

Men vi andre digga

Vi hadde kanskje misforstått litt, ettersom hele Oslo hadde kledd seg ut med Halloween-kostymer, men ikke vi...

Tusen takk for en morsom feiring! Og for fine kort og gaver.

Feiret noen Halloween med kostymer i helgen?

Julie