Instagrambildene fra de siste to ukene ser du her. Etter en lang og morsom kveld i går med fest i Treschows er det en rolig dag i leiligheten i dag, Kitty og jeg slapper av i sofaen og snart er det middag hos pappa og jeg håper kanskje på kake :) 


Følg meg gjerne på Instagram, der oppdaterer jeg med masse bilder. Og jeg har forresten fått ut i liv noen av ideene jeg har nevnt tidligere, blant annet har Junior Barneklær fått sin egen Instagramkonto, sjekk den ut @juniorbarneklaer. 

Håper alle har en fin høstsøndag! 

 

Kiss Julie 

 

I september og oktober er det mange som har bursdag og mange som flytter til nye steder. Det betyr mange anledninger til å lage kort og kjøpe/pakke inn gaver. Som dere vet liker jeg godt å lage ting selv, jeg koser meg gjerne med å lage et kort i mange timer hvis jeg har tid til det. Her ser dere noen av kortene jeg har laget i høst. 

 

Liker du å lage kort selv? Vis meg! 

 

Julie 

 

Vi fikk skapet opp til slutt, og nå står det og pryder stuen vår! Veldig fornøyd med resultatet og liker at jeg kan oppbevare litt av pyntetingene mine der inne, da er det liksom ikke i veien samtidig som det er synlig. Dessuten er det plass til bøker, og nede kan jeg gjemme litt rot. Helt supert! 

 

Dette er et vitrineskap i serien Borgsjö fra IKEA. 

 

Har du et vitrineskap? 

 

Bursdagsjenta Julie 

 

Og ca såå langt kom vi (les: Ivo) i å sette opp virtineskapet fra IKEA. På dette tidspunktet fant vi nemlig ut at vi har fått med oss to like sett dører når vi egentlig skulle ha to ulike sett. Det er jo bare så typisk! I dag har verdens beste samboer sittet tre kvarter i kø for å komme seg på IKEA og bytte dører. Glassdørene vi fikk med oss må ha ligget på feil sted da vi først hentet dem. Å få satt opp møbler fra IKEA er jo et evighetsprosjekt! 

 

Satser likevel på at det skal bli fint når det til slutt blir ferdig montert :) 

 

Ønsker alle en god natt

 

Julie 

 

Det er fortsatt over en uke til jeg har bursdag, men har allerede rukket å feire med familien. Fårikålmiddag og kaker hos farmor og farfar, tradisjonen tro. Heldig som jeg er dro jeg hjem med både gaver til meg selv og til leiligheten. Over ser dere bilde av alt, tok flere og bedre bilder med speilrefleksen, men jeg finner bare ikke kabelen! Derfor kun en liten sniktitt i mobilbildekvalitet. Litt nytt til kjøkken, soverom, varmt i halsen, penger og tyggis. Om du titter ekstra nøye kan det hende du ser den aller største gaven :) 

 

Kittycat synes også det var spennende med litt nytt i hus. 

 

Denne uken er virkelig stappet full av planer! Jobb både på Junior og på Uranienborg Turn, og i tillegg skal jeg i to møter og jobbe på et event lørdag kveld. Er så heldig at jeg skal jobbe på Snowboard Awards, og da må det en del forarbeid til. Blir spennende! 

 

 

Noen som andre som har bursdag i oktober? 

 

Julie 

 

Ikke så mange bilder på Instagram denne uken, men det har skjedd mye likevel. I helgen har jeg kost meg masse med innflytningsfest hos en venninne, markedsdag i Bogstadveien, kosekveld hos en annen venninne, og i dag har det vært familiebursdag hos farmor og farfar, der alle høstbarna ble feiret. Hurra! Jeg fikk masse fine gaver både til meg selv og til leiligheten. Dessuten fikk jeg med noe stort hjem i bagasjerommet i dag, jeg må vise dere i løpet av uka! 

 

I kveld er det sofakos med Varg Veum på tv og oppladning til ny, full uke. 

 

Håper alle har hatt en fin helg, tross surt vær. 

 

Love Julie 

 


Kitty og jeg ønsker alle en god høsthelg! 

 

Julie 

 

 

Ikke så lett å ta bilder av det nye speilet mitt her i høstmørket, men her er det i alle fall. Liker godt at det er fine utskårede detaljer på det, og at jeg kan se heeele meg i det. Et must for alle jenter å se om antrekket ser greit ut før en drar ut?! Kjæresten synes det var smart å kjøpe speil på tilbud, men da han så det i gangen sa han "Ehm, det var fint, men veldig jentete...", og ja, det er jentete og jeg liker det! 

 

 

Detaljene øverst på speilet

 


Også måtte jeg jo ta noen bilder av meg selv i speilet da. Følte for å pynte meg litt på jobben i går, og ble så glad da jeg fikk komplimenter for antrekket. En sommerkjole kan fort brukes om høsten om en tar på en litt tykk strømpebukse, cardigan og skjerf :) 

(Jeg er visst ikke den eneste som liker å speile meg, lille Skittle står lenge foran speilet hver dag. Tydelig at hun er jentepus)


Det er et stående speil, og jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Det er jo smart, siden det enkelt kan flyttes, men jeg føler at jeg ser litt dratt ut i det, og at det kanskje tar litt mer plass enn det hadde gjort hengende. Er jo sikkert mulig å henge det opp, men det får i så fall vente til resten av gangen er i orden. 

 

Har du et helfigurspeil i gangen? Har du stående eller hengende speil? 

 

Speilet er kjøpt på Skeidar og heter Victoria, det kostet 399 da vi kjøpte det på tilbud, opprinnelig pris er 599. 

 

Julie 

 


Da vi var ute å handlet på IKEA og Skeidar forrige uke var det litt av hvert som fikk bli med hjem i leiligheten. Blant annet møblene over. Victoriaspeil fra Skeidar står nå i gangen vår, kommoden i serien Hemnes fra IKEA står på soverommet med klær og sminke i, og vitrinesapet Borgsjö ligger fremdeles i eskene sine på kjøkkengulvet. 

 

Fra før har vi stuebord i samme serie som kommoden, og tv-benk i samme serie som vitrineskapet. Jeg liker godt at stilen går igjen litt i flere av møblene i leiligheten. Også har jeg jo blitt helt dilla på hvite møbler. Det gir jo så mange muligheter når det kommer til pynting, tepper, puter og bilder på veggene, det er enklere å bytte ut fargene på de små tingene enn på store møbler, og hvitt passer jo til alt! 

 

Da vi var på IKEA hadde de ikke flere glassdører til vitrineskapet, så vi må tilbake dit snart for å kjøpe det. For meg er det bare morsom å dra enda en gang på IKEA for å handle, men kjæresten (som må hjelpe til med å bære) og lommeboken min er ikke like fornøyde. Gleder meg til alt er på plass! 

 

Har du kjøpt noe nytt til heimen i det siste? 

 

Julie 

 Instagrambildene fra forrige uke har endelig funnet veien til bloggen. Ble handling på både IKEA og i Sverige, så nå er huset fullt og lommebøkene tomme. Men så blir det jo fint her. I dag har jeg jobbet på Storo og vært på turningen. Har ikke vært i toppform i dag, men det er alltid koselig å komme på turningen, det topper liksom dagen selv om en er litt sliten og forkjølet. Ikke rart jeg aldri slutter å være i turnhallen, det er jo så gøy! 

 

Ønsker alle en god tirsdagskveld!

Selv ligger jeg på sofaen og hører jeg på Rihanna og koser kattepusen min. 

Love Jules 

 Siden jeg ikke jobbet tirsdag og onsdag, tror jeg at det har vært helg og at det er tirsdag i dag. Heldigvis har jeg fått fredagsfølelsen litt utover dagen. Dagen startet forøvrig veldig fint med frokost på Kaffebrenneriet. Det er ikke ofte jeg spiser frokost på kafè, men i dag var det tomt for brød hjemme (selv om vi var i Sverige i går og fylte opp fryser og kjøleskap) unnet jeg meg en luksusfrokost før jobb. Deilig kaffe og baguette med kylling og pesto nammm.

 

I kveld er det hjemmekveld med fiksing av leilighet, blogglesing og idèmyldring (om idèene settes ut i liv skal dere få høre om dem). Kitty og jeg koser oss med høst ute og stemning inne. Imorgen er det jobblørdag og søndag skal det bli deilig med en dag i Drøbak. 

 

Har du hatt en god fredag? Skal du noe gøy i helgen? 

 

Kiss Julie 

 

 

 

Telysholderen over har jeg laget selv med lønneblader fra Sagene, et gammelt duftlys i glass og hyssing. Inspirasjonen til denne har jeg fått fra Bråtan.  Ble ganske fornøyd med resultatet, og det passet fint sammen med lysfatet jeg laget her om dagen. Jeg får liksom høsten helt inn i stua med gule blader, kongler og nøtter, liker det! Høsten er jo min årstid :) 

 I dag har det i tillegg vært sikkelig høstvær, med masse vind og regn. Grått, rett og slett. Men da er det fint at vi gjorde unna handlingen på Skeidar og IKEA i går, og kunne bruke tiden i dag på å sette møblene sammen og på plass. Men det er ikke så gøy i lengden, så vi har fortsatt litt igjen. Skal vise etterhvert! 

 

Det har jo nesten blitt en liten høstferie på meg, med fri i går og i dag, imorgen jobber jeg vel bare tre timer, så dette er deilige dager! 

 

Noen flere som nyter høstdagene? Likte du lykten? 

 

Julie 

 

Noe jeg ikke har vært vant med tidligere er å ha vaskekjeller. Har alltid tenkt at det er slitsomt å dele vaskemaskin med veldig mange andre, og at man må skrive seg på lister og passe tiden når man vasker. Men jeg har blitt positivt overrasket over hvor greit det er å bruke felles vaskekjeller. Det er nesten aldri fullt på listene, og de fleste er snille nok til å legge tøyet ditt i en kurv eller la det henge i tørkerommet om man har glemt tiden. Hittil er jeg derfor veldig fornøyd. Det er jo også supert å kunne vaske tre maskiner på en gang, og ha tørketrommel og tørkerom tilgjengelig.  

 

 

Vi har lyst til å ordne opplegg for vaskemaskin på badet i leiligheten, men det ser ut til å bli litt jobb, ettersom vi trenger mer plass for å få inn en vaskemaskin der. Heldigvis går det veldig bra å vaske i kjelleren. 

 Det kjedelige er at jeg må ha vaskemiddel i kjellerboden. Da får jeg ikke dekorert med de fine vaskepulverboksene mine. Er jo ikke så mange som får sett dem når de står i et skap, i boden i kjelleren. Men likevel tar det ikke opp plass i leiligheten, så jeg kan fylle den opp med annet fint :) 

 

Har du vaskekjeller? 

 

Julie

 

 
Hei alle sammen! 

Nå er det lenge siden igjen, men  her kommer en liten oppdatering. Først Instagrambildene siden sist:

 

 

Innflyttingen har gått bra og nå har vi rukket å bo i leiligheten i flere uker allerede. Ting begynner å komme på plass, men det er fortsatt tydelig at vi er nyinnflyttet. Og ikke uventet har det dukket opp et par ting og problemer som vi ikke så eller tenkte på under visning og overtakelse. Heldigvis har vi gode venner og familie som hjelper oss når det trengs :) 

 

Håper å få lagt ut litt bilder fra leiligheten snart, men foreløpig kan jeg vise dere lysfatet jeg fikk frem i går. Er så koselig med levende lys nå som høsten er kommet. 

 

 

Håper alle nyter høstdagene. 

 

Julie