Jeg bærer rosa sløyfe i oktober

 

 

Gjør du? 

 

 
  

I dag har kjæresten og jeg vært ute å gått i parken i det fine høstværet. Det er så deilig å ta seg en tur ut, selv om man egentlig har en litt slapp søndag! Håper alle har hatt en fin helg! 

 

Julie 
Her om dagen kom jeg over denne videoen, og wow jeg får så lyst til å stå på snowboard!

 

 

De siste sesongene har det ikke blitt så mye snowboarding som jeg gjerne skulle ønske, det er selvfølgelig min egen skyld som ikke lager tid til det, så det skal jeg prøve å få til i år! 

 

Har stått på snowboard siden jeg var 13 år eller noe sånt, og jeg synes det er kjempemorsomt! I januar var det jo hyttetur til Trysil med hele vennegjengen, så da ble det heldigvis litt action i skibakken. Da fikk jeg merke at det er ganske slitsomt å stå, men at det er aller mest gøy! Merker som regel ikke hvor sliten man er før man kommer inn om kvelden, eller eventuelt når man går inn på afterski og tar noe å drikke.. 

 

Siden det ikke blir noen Trysil-tur på meg i år (i alle fall ikke som jeg vet om), skal jeg prøve å få stått litt i de mer nærliggende bakkene. Om noen har fjellhytte er det jo også bare å invitere meg med!!!! Nå gleder jeg meg faktisk litt til snø og kulde! Bilder fra Trysil i januar, det var veeeldig kaldt og som dere ser var jeg fin i formen på afterski!

 

Noen andre som gleder seg til ski/snowboard-sesongen? 

 

Julie 

PS: jeg er ikke like god og tøff som de gutta i filmen! Hei! 

Nå har det vært stille en stund her, og det kommer kanskje til å bli litt rolig fremover også, ettersom det allerede er eksamensinnspurt! Føler at jeg ligger alt for langt bak og at dette semesteret er ekstremt kort. Vi startet jo i september, og nå er det bare 12 dager til første eksamen, og bare 19 dager til andre eksamen, nesten uten pause. Det er altfor kort tid til å lese og forstå alt :( 

Derfor må jeg prioritere bøkene.... 

 

Men jeg har gjort litt annet siden sist. Kjøpt meg ny jakke: 

 

 

Spist sushi for første gang: 

Blitt servert frokost av verdens beste kjæreste: 

 

 

Sittet i den kalde leiligheten med artikler og bøker: 


Gotta love my life ♥ 

 

Håper alle andre koser seg like mye med eksamensforberedelser som meg! 

 

Juliet
 

I går var jeg besøkende på Kulturdepartementets medieavdeling
og jeg var på forelesning om opphavsrett, der det var et hull i forelesningen, sånn at vi måtte se dobbelt en hel time. 

 

I dag har jeg kost meg masse med Victoria og jeg har ikke vært noen flink student i dag. 

 

Imorgen er det plutselig helg allerede! Oi, tiden går jo altfor fort!!! 

 

Julie 
I går fikk jeg besøk her i Oslo. Vi tittet på gullmenn, statuer og en kjempetiger! Ting jeg nesten ikke enser selv, ettersom jeg ser det hver dag. Derfor var det litt gøy å se på det med nye øyne. 

 

Kafètur ble det også. NammM! 

 

 

Kvelden i går brukte jeg på å lese. Men selv om jeg bruker en del timer med bøkene i fanget føler jeg ikke at jeg kommer noen vei.. Puh.. Nå er det i alle fall på'an igjen! Og senere skal jeg og mediepolitikken på besøk til Kulturdepartementet. Håper det blir spennende. 

 

Merker det har blitt mange korte innlegg her i det siste. Når jeg får litt mer tid til overs lover jeg å skrive et litt mer fyldig et. 

 

Ha en fin høst-onsdag! 

 

Julie 
Kjæresten har fått seg jobb og må opp tidlig hver dag nå, så jeg står like godt opp med han. Synes det er deilig å komme igang med dagen, selv om det som oftest går litt treigt i starten: 

 Hey, morgenstund har gull i munn', ikke sant? 

 

Morgenfuglen
fra Universitetet! Nei, mye av undervisningen går som vanlig, og det er ikke noen friuke på meg. Har jo høstfri fra turningen da, noe som betyr mer tid til lesing og studering (håper jeg!!). Nå er det bare 3 uker til første eksamen, og 4 uker til andre eksamen, så her er det bare å stå på! 

 Håper alle har en fin uke, høstferie eller ei :) 

 

Love Jules 


Nå har jeg endelig fått gått litt med mine nye sko, og jeg er veldig fornøyd! 

 

I dag skal jeg i bursdagsfeiring med familien, så nå må jeg ut å handle inn de siste gavene. 

 

Ha en god helg. 

 

Hva synes du om skoene? Og hva gjør du i helgen? 

 

Julie