Hildes dør

 

Hildes dør
Hun elsker meg og Mia i bunad :) 
Over middles interessert og engasjert i Nokasranet, Treholtsaken og andre saker som har med politiet å gjøre. Hilde hater forøvrig media :P 

Mia og jeg har også klistret opp et herlig bilde av selveste Villmarkskongen Lars Monsen og noen fakta om han, under ser dere grunnen....


Villmarksboksen står pent dandert ved siden av HP-samlingen.

Hilde er den som hittil har minst på døren, men her om dagen fikk hun noe nytt, som jeg synes var ganske morsomt, ettersom Hilde er ute på festligheter med politistudentene stadig vekk, slik blir det en og annen Søndag med litt hamrende hode.Heehe

MIA HAR FORRESTEN BESTILT BILLETTER TIL HARRY POTTER OG DØDSTALISMANENE, VI SKAL PÅ PREMIEREN DEN 18.NOVEMBER. VI ER FANS.

J
Sang, minimuffins, potetgull, flagg og bursdagskort med pus på sengen før eksamen gjorde at dagen fikk en kjempestart!

I går ble jeg, som Mia skrev, 20 år. Endelig! Eksamen tok seks timer av bursdagen, men det var utrolig fint å være ferdig med det! Jeg tror det gikk greit, selv om det var litt vanskelig.

Det var også veldig koselig å få et hånddtrykk og en gratulasjon av eksamensvakten da jeg leverte oppgaven, de søte gamle damene fikk det med seg og fortalte meg at alle oktoberbarn er snille ^^

Etter eksamen var jeg ganske sliten, men kom hjem til en Mia som hadde klippet håret og fikk skravla litt med henne, pluss svart på alle gratulasjoner!

Da Hilde kom fra skolen fikk jeg gaver! Wow, jeg er veldig bortskjemt! Bare se alt det fantastiske jeg fikk av Hilde og Mia:Fikk også øredobber som var sløyfer som ringen! :) Er jeg ikke heldig?

Jeg har også fått masse andre flotte gaver, som jeg kan vise frem etterhvert!

På kvelden sa jentene at jeg måtte pynte meg litt, for vi skulle ut. Hilde tok oss med til Yayas, en thai-restaurant, der de kjøpte middag og øl til meg og vi fikk skravlet masse, pluss opplevd tropisk regnstorm. Det ble en fantastisk kveld og perfekt avslutning på 20-årsdagen! Jeg har de aller beste vennene man kan tenke seg.

Tusen takk, jenter! ♥

Har du nettopp hatt bursdag eller kommer den snart?

Julie
... er Julie også blitt 20 år!!! Hurra!

... og endelig ferdig med en eksamen :) Vet Julie har gruet seg masse til denne, men jeg tror hun kan mer enn hun tror. Hun sitter stadig og ramser opp alt hun ikke kan, men det tolker jeg som at hun egentlig kan det.

 


Victoria sammen med bursdagsbarnet, mens hun bare var 19. Vakre eller hva?

Dagen begynte 06:40 med muffins, potegull, flagg og sang på sengen. Selv om Julie var trøtt tror jeg hun ble glad av å høre to morgenfugler kvitre bursdagssang, med komp fra Markus på bjeff. Feiringen ble ikke så lang, siden tyveåringen måtte stå opp for å ha eksamen.

Vi gleder oss til å få med mini på byen, uten at hun drar hjem etter vors.

Noen gaver har hun allerede fått, men ikke av med-rottene enda. Det blir en ganske rolig feiring i kveld, men gaver til vår kjære har vi ordnet, og middag. Kan ikke si hvor for det er nemlig hemmelig :) Men vi skal pynte oss litt, og jeg har faktisk klipt håret for anledningen. Neida. Joda. Nå har jeg kortest hår i huset, jeg som alltid har hatt lengst!

G r a t u l e r e r   m e d   d a g e n   d i n ,   v e r d e n s   b e s t e   J u l i e ! !

 

- M
I dag er en rolig dag, sov lenge og spiste deilig frokost! Senere skal jeg spise middag hos pappa og se film eller kino med Hilde og Victoria!

Datarock og NM i studentrevy var morsomt i går. Men jeg merket at det er lenge siden jeg har vært på konsert. Hadde nesten glemt hvordan det er å være litt over 150cm når man er på konsert.. For det første er man i høyde med alle andres armhuler.. På konserter med mye hopping, som f.eks Datarock kan det være en smule ubehagelig.. Dessuten ser man bare de andres bakhoder. Heldigvis får man høre likevel da :) Og jeg er ganske god på å dytte folk unna! Hoppe er jeg også ganske god på selv. Men helt ærlig talt så er det vel ikke nødvendig å stille seg foran en som er 1.50 når du selv er 2.10?! Morsomt var det uansett. Med litt øl i håret og nakken og masse liv. De røde ballongene var en kul effekt!

I morgen skal jeg i familiebursdag, der alle September- og Oktoberbarna skal feires! Jeg gleder meg til fårikål og kaker, og til å se besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn igjen. Hurra!

Det er forresten bare litt over en uke igjen til eksamen i sosiologi(og min 20-årsdag; JA de klarte selvsagt å legge eksamen den dagen!), så jeg regner ikke med å blogge noe særlig mer før den tid. Satser på forståelse for det, og at dere titter innom igjen neste tirsdag :)


Denne rotta er bare tenåring i ni dager til!

Julie med eksamensnerver (19)
I kveld skal jeg på Datarock-konsert i Ås! Jeg tror det kommer til å bli gøy! Gleder meg.

 

Jeg er litt misunnelig på alle som skal på lady Gaga-konsert må jeg si, men Datarock blir nok også kult!

Har du vært på konsert i det siste?

Julie


Jonathan from Spotify <3 Jeg pleide alltid å prate med han når han snakket til med på Spotify!

 

Jump on the ground! Min favorittsang...... :)

St.Peters port og Urra-reven!Please knock on heavens door!

Her ser dere resten av bildene fra min dør. Det er frekt, men morsomt. Mia gjorde meg også oppmerksom på at det lå enda en skjult frekkhet i lappen om tannlege på Grønland, nemlig at jeg har syreskadede tenner :((

Haha, jeg må le av dette!

To be continued!

Julie

 


I går, da jeg gikk hjem fra Uranienborg, så jeg et rødt og hvitt butikkvindu. Åhléns har allerede pyntet til jul og begynt å selge julepynt! Jeg som trodde det fortsatt var Oktober?!

Er det virkelig tid for julepynt allerede?

Juliepynt
Nå er det på tide å la dere se døren inn til mitt rom i leiligheten:
Her ser dere lappen jeg klistret opp etter at Mia hadde skrevet Mias rom på sin dør.Jeg bare elsker NRK og Grønland. Det er i alle fall det Mia tror, ettersom jeg så på Klasse 10b og jeg handlet på Gunerius en gang.. At jeg er elskovssyk, barnefavoritt og mini er vel ingen hemmelighet?

(resten av bildene fikk jeg visst ikke lastet opp, men de kommer senere!)

 

Julie
I dag er det Søndag. Igjen! Wow, tiden går fort. I går skulle vi egentlig på Oktoberfest (ikke Hilde da, hun soler seg nå), men den eneste som kom seg inn på Chateau Neuf i går var Mia. Vi andre var for sent ute og ble stående i en kjempekø.. Hm, rart at man ikke lærer av sine feil, det samme skjedde for noen helger siden.. Uansett, vi var for sent ute. Typisk.

 

Vi var i alle fall på vors, og fikk jo noen turer med trikken!


Selv om kvelden ikke ble helt som planlagt fikk vi pyntet oss litt og hadde det jo hyggelig!

I dag er det oppgavejobbing og tur i det fine høstværet, og kanskje en liten film i kveld!

Har dere hatt en fin helg?

Jules
Nei, dette handler ikke om fredsprisvinneren eller John Lennons 70-års dag. Det er større enn som så. Jeg rydder rommet. Og nei, det er ikke Julie som blogger og rydder, men MIA! Utrolig, ja, men enda verre: Jeg rydder.

Og det er ikke sommerferie. Det er ikke juleferie. Det er ikke ferie, men jeg tror det er leseangsten som har slått til. det er så mye jeg skulle ha kunnet, lest, pugget og repetert, men jeg klarer ikke lese. Hvertfall ikke pensum.

Leseangst i kombinasjon med at systemet er nede for telling. Jeg liker rot. Jeg blir stressa av ryddige rom, og derfor har jeg det alltid rotete. Men - jeg har (sånn ca) alltid kontroll på hvor alt er (bare spør Kristoffer). Så har det utrolige skjedd - jeg finner ingenting. Jeg leter og løfter på gammelt rot (sorterer rot etter gammelt og nytt), men jeg finner ikke tingene mine. Og når jeg blir stressa fordi jeg ikke finner viktige ting snur jeg om på rotet så det gamle rotet kommer øverst, og da er det gjort. Jeg har ikke bankkort, jeg mangler noen papirer og fant nesten ikke studentkortet mitt igjen denne uka. Da må noe gjøres. Flaks at jeg ikke leser uansett.

Sko er pakket og flyttet (samlemani på skoooo), bager er tømt og ryddet, 15 poser er funnet på mitt rom, og skapene er stappet fulle med klær. Fortsatt to store hauger jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av, men det ser 100 kg lettere ut på rommet, hvis man kan forklare det sånn.Poser ♥ Er ikke første gangen jeg finner en hel posesamling på rommet. Går mye i sko om dagen da 8)

Nå er det vasking på tapeten (haha), før jeg må skrape sammen noe middag (uten bankkort er det ikke så lett å få kjøpt mat, kanskje jeg skal spørre om jeg kan betale med sko?), også skal jeg være med godeste Nora.

Håper alle (Julie, Hilde og pappa - tittei) får en fin helg! Det tror jeg jeg får :)

 

Og - Ja, jeg vet at jeg bare blogger om mat og rydding, trenger ikke 10 kommentarer om det lix!! hee hee.. Her har dere litt mat å glane på forresten, den glaner tilogmed tilbake:


UUUhhh, folkens! Er ikke så farlig om man ikke er i synden når det er sommervær i hovedstaden! Dielig med solskinn, over 15 grader og herlige høstfarger på alle trær i alle parker! Yes! Nå må jeg ut å nyte litt mer!


Høstens herlighet!

Ha en hyggelig høstdag!
Alle sammen: Hilde har dratt på impulstur til Spania! Vi andre i kåken unnet henne selvsagt turen, men kan ikke nekte for at nesten 30 grader, sol og avkobling frister mer enn 10 grader, regn, studier og jobb. Men når katten/sjefsrotta  er borte danser musene/smårottene på bordet...! Hun kan bare vente til hun kommer hjem!

 

Siden denne bloggen er en blogg som skal handle om livet i storbyen for tre jenter og en hund, og vår tilværelse, tenkte jeg det var på tide å vise frem litt av leiligheten her på bloggen! Det jeg først vil vise dere er litt av vår sprø og interne humor. Er slett ikke sikkert dere synes dette er morsomt, men for oss er det en glede og noe å få lættis av!

 

Det hele går ut på at vi henge ting på dører og vegger i leiligheten. Alt startet med at Mia fikk en klistrelappmaskin og hang opp dette på døren sin:


Dagen etter skrev jeg en lik klistrelapp og hang på min dør (dere får se senere), der jeg skrev Heavens door. Som en parodi på hennes. Etter dette har vi klistret opp diverse rare saker på hverandres dører. I dag skal dere få se Mias dør slik den ser ut nå.

 (Hun elsker Miley Cyrus, VOE, Northug, Paradise Hotel, Hilde og meg!)

Haha, mulig dette er litt for internt til at det er morsomt for dere lesere, men er i alle fall morsomt for oss. Var en periode det stadig var noe nytt på døren da vi kom hjem, noe som fikk oss til å le!

 

Har dere høstferie og er på reise? Wish I had!

J
Her om dagen kom jeg på en gammel reklamefilm jeg så på tv for lenge siden. Jeg kom på den fordi jeg satt på bussen med musikken høyt på. Hva om de rundt meg blir forstyrret tenkte jeg og skrudde volumet ned. Jeg tror kanskje ikke at folk ville sagt ifra om det var irriterende høyt. Jeg vet i alle fall at jeg ikke ville sagt noe, men latt som ingenting.. Se filmen HER!

 

I dag har jeg sett på alle "Det enkle er ofte det beste"- reklamene for Rema1000. Jeg ler! Samtidig tenker jeg på at det burde være litt mer sånn på Universitetet noen ganger, at det enkle var det beste.. For det første er det ikke så mye som er enkelt og for det andre er det ikke det enkle som blir verdsatt høyest. I alle fall ikke så ofte.

 

Med under tre uker til eksamen i Innføring i Sosiologi er det mye jeg synes er vanskelig. Eller kanskje ikke så vanskelig, men lite konkret, og slett ikke enkelt! Kan noen være så snill å putte en minnebrikke med stor kapasitet inn i hjernen min, slik at jeg bare kan lagre all data, alle gode minner og all kunnskap der inne? (Hvis noen faktisk har noe som dette liggende er jeg evig takknemlig for å få låne!)

Eller kanskje jeg bare ta den enkle løsningen; ikke stresse, ikke ni-lese, komme på eksamen helt rolig og satse på at hjernen har absorbert noe informasjon i ukene med forelesninger?! Og at den på mirakuløst vis klarer å knytte ting sammen, forklare, drøfte, greie ut og definere.

Julie, 16 år

Hva ville dere satset på? Ville dere sagt ifra om noen spilte altfor høy musikk på bussen?