Nå begynner jeg å bli lei av å spise frokost på bussen, lunsj på bakrommet i butikken og middag på trikken.. Det har vært mine spisevaner den siste tiden. Gleder meg veldig til å kunne spise i alle fall frokost og middag hjemme, sittende ved et bord.

Heldigvis trenger jeg ikke vente lenge på det, for i kveld flytter vi inn i leiligheten! Til og med Kitty skal overnatte i Treschows i natt. Etter at pappa var så snill å malte kjøkkenet vårt i går, og seng og sofa settes sammen i dag er det ikke mye som gjenstår heller! Vi venter fremdeles på spisebord- og stoler fra Living som kommer i helgen. Gøy!Håper alle har en fin onsdag!


Love Julie
(Skrevet på min iphone)
Som dere ser har uka mi inneholdt mye som har med den nye leiligheten å gjøre; overtakelse, flere flyttelass, maling, handling og oppussing. Heldigvis har jeg rukket noe annet også. Har blant annet jobbet på Junior på Storo for første gang, og på SFO på Bygdøy, der jeg er turninstruktør for søte barn. I tillegg har jeg koset masse med katten min, vært litt syk, laget kort og kost meg med kjæresten min. 

 

Imorgen starter en ny uke. Det kjennes nesten ikke som om det har vært helg, siden vi har holdt på med leiligheten hele helgen. Denne uken starter også Uranienborg Turn opp igjen, pluss at jeg håper vår første natt i Treschowsgate blir denne uken! Blir så bra! 

 

Vil ønske alle en nydelig uke. 

 

Love Julie 

 

De siste dagene har gått til maling, møbelhandling, kassebæring og alt som følger med når man skal flytte. Puh. Resten av kvelden skal jeg holde på som på bildet over, nydelig som jeg er haha. Blir i alle fall veldig lyst og fint her :-) gleder meg til å flytte ordentlig inn nå!

Julie
Føler kanskje det er på tide å flytte. Bare se hvordan det ser ut på rommet mitt hos pappa...

Heldigvis skal vi overta leiligheten og få nøkler om bare EN time! Gleder oss!


Julie
Ble ikke bare ligging på sofaen i går, jeg startet også med å lage kort. Har fått i oppdrag av farmor å lage tre bursdagskort for henne og endelig kom jeg i gang! Dette er jo ting jeg elsker å gjøre og skulle ønske jeg hadde enda mer tid til det.

Her er noen utkast til kort. Jeg har jo nettopp begynt å bruke Distress ink og er blitt helt hekta, det er jo så kult med den "slitte", gamle effekten.

Skal vise dere resultatet når jeg blir ferdig.

Håper alle har hatt en god mandag!

Julie
(Dette innlegget er skrevet på min iphone)

Etter litt tørketid kommer det endelig et innlegg her på bloggen! Over ser dere Instagrambildene fra de siste to ukene, som jo har flydd av sted. Har skjedd så mye den siste tiden, så er vanskelig å finne tid og krefter til bloggen. Har så mange ideer og innlegg i tankene, men rett og slett litt for mye annet å gjøre. Forhåpentligvis kommer snart innlegg om Kitty som har blitt fem måneder, status for overtakelse og flytting, mine små kreative innfall og litt av hvert annet. 

 

Så til tommel ned. Tommel ned for lite blogging og annet jeg liker i det siste. Har jobbet på Manglerud Storsenter den siste 1,5 uka, på Junior Barneklær der. Det er en hyggelig butikk og hyggelige medarbeidere, men det tar på å jobbe 6-8 timer hver dag, pluss tre timers reisevei. Studenter - nyt hverdagen! Hehe. Blir så bra å få flyttet til Oslo! Da kommer vi nærmere skole, jobb og venner. Gleder meg også veldig til å få alle tingene mine ut av flytteesker og søppelsekker...

 

Tommel ned nummer to er at jeg har blitt syk, og i dag som jeg endelig har fri må jeg bare ligge på sofaen, orker ingenting annet. Bare å skrive dette innlegget har tatt meg noen timer. Blææh.

 (Ser syk ut ikke sant? Kosedressen på, håret til alle kanter og gårsdagens sminke... ÆææÆh)


Da er det bare å prøve å blir frisk som en fisk til ny arbeidsuke og uka for overtakelse av leilighet! 

 

Noen andre som er blitt høstsyke? 

 

Love Julie