Noe så herlig!

 

Nå skal jeg ut å spise med gode venner :-)

I dag var jeg tidlig oppe!

 

Som student blir man bortskjemt med forelesninger som starter klokken 10 og 12, men i dag startet seminaret mitt klokken 8. Ikke nok med det, men jeg hadde også overnattet i Drøbak, og måtte regne mye lengre reisevei enn jeg vanligvis har til Universitetet.

 

Så da klokken var omkring halv syv sto jeg på busstoppet på Heer å tittet ut på et tåkebelagt jorde. Da kom jeg på at jeg egentlig elsker stemingen som er tidlig om morgenen! (men jeg kan ikke si jeg elsker effekten av å stå opp tidlig, som gjerne gir utslag sånn på ettermiddagen en gang.. Gjeeeesp! )  

 

Står du opp tidlig? 

 

Julie 
Nå er det faktisk under 1 måned til eksamen! Wææh! Da jeg innså dette fant jeg frem den ivrige studenten i meg og leste i massevis. Synes selv jeg har vært flink både i dag og i går, så nå er det bare å sørge for at dette tempoet og denne entusiasmen holder seg på høyt nivå! I dag har jeg i all hovedsak lest om Retorikk i skolen, og litt om dataspill. Retorikk er morsomst! 

 
Etter en del timer med lesing dro jeg ut en tur, og kom hjem med en strikkejakke fra Indiska og med flere stearinlys. Synes det er så koselig å tenne lys når jeg leser på stua! Ooog i går kjøpte jeg meg nye sko. Kanskje jeg skal vise det frem her på bloggeeeeen :) 

 


Stemingsbilde: Dette er humøret jeg og Mia er i før hver forelesning! 

 

Imorgen er det full dag; seminar i mediepolitikk, forelesning i digital kultur og så rett på jobb på Junior i Drøbak. Var visst krise der, så da ble jeg spurt. Synes bare det er hyggelig, men burde vel (som den ivrige studenten jeg er) brukt denne tiden på å lese. Jaja, får ta det igjen på fredag. 

 

Hvor lenge er det til du har eksamen? 

 

Love Jules 
 

 

I dag har det vært en skikkelig høstdag og nå er det en skikkelig høstkveld her i Rathkes! Jeg har krøpet opp i sofaen her jeg leser om konvergens og kampen for kommersiell radio i Norge. For å gjøre pensumlesing ekstra koselig har jeg tent lys og laget meg mango-te. Må si høsten ikke er så ille likevel :) Leseløvinnen 

 

 

 
I dag har jeg hatt en kjempefin dag! Det har egentlig ikke skjedd noe veldig spesielt, men jeg har rett og slett vært glad i hele dag :) 

 

 

Våknet opp med verdens beste kjæreste, leste et kapittel om nettverk, så dro jeg ut med Victoria på litt vindus-shopping og en kaffe. Senere kjøpte jeg noen bursdagsgaver og dro på turningen. 

 Nå er det Torsdag kveld fra Nydalen og blogglesing før innpakking av gaver og legging ZzzzzZZzz

En koselig og fin dag! 

Håper du har hatt det samme. 

 

Julie 
Her om dagen laget jeg pannekaker, og en sukkerbombepannekake til kjæresten. Pannekake med tresis, sukker og blåbærsyltetøy! I sommer spiste vi nemlig lignende  palačinka i Kroatia. Selv om min nok ikke var like stilig, var den i alle fall søt.

 

Julie 

I helgen var jeg barnevakt! Og gjett hvor heldig jeg var? Fikk servert frokost av lillegull; melk og knekkebrød med leverpostei! 

 Så gikk vi tur i regnet og endte opp på kafè. 
 


 

Er jeg ikke søndagsfin?! 

 

Er så koselig å være barnevakt for en engel! 

 

Julie
Oi, det er visst gått en hel uke uten blogging fra min side. Rart. 

 

Siden sist har jeg kjørt både langkjøring og bykjøring, wææh, jeg synes fortsatt det er litt skummelt! Men jeg gleder meg til jeg blir ferdig og kan kjøre alene. Da håper jeg at noen har en hytte de kan låne meg?! 

 

Ellers er alt bare helt hverdag! Studier, turn, lesing og diverse. Kanskje mer diverse enn lesing noen ganger (sånn som akkurat nå, når jeg blogger istedet for å lese iherdig om digitale medier, eller mediesituasjonen i Italia).

 

 


Driver med ønsketenkning om å være tilbake i Roma med sol og varme, er ikke så inspirerende med regn og kulde som det er her i Oslo.. Selv om jeg liker å bruke høstværet som unnskyldning for å krype under teppet med ullsokker og en kopp te! 

 

Da får jeg komme i gang med kveldens lesing! Håper alle har det varmt, enten det er i solen eller under teppet. 

 

Kiss Julie 

 

 


Turen til Roma føltes som en liten ferie, et avbrekk fra det vanlige og det var så gøy! Nå er det derimot tilbake på forelesningsbenken og lesesalen.. 

 

I dag har jeg vært på forelesning i Retorisk Kommunikasjon, og det var spennende som bare det! Lesing har det ikke blitt så mye av, dessverre. 

 
Det var deiligere å dra på tv-kveld med venninner! 

 

Imorgen skal jeg på langkjøring med kjørelæreren min! Det blir spennende og litt skummelt. 

 

God mandagskveld! 

Julie

 
 

 

I går var det skikkelig jentevors i Markveien, med skravling, make up, vin og Paty Alias! Selv vi ikke kom oss på noe utested var det kjempekoselig å bare kose seg med venninner. 

 

I dag har vært en etterlengtet slappe-av-søndag med kjæresten. Vi har sovet lenge, spist kake og sett på film. Så nå er vi klare for en ny uke! 

 

Hvordan har din helg vært? 

 

Love Jules 
Nå er vi hjemme fra en utrolig fin studietur til Roma! Vi har både sett, opplevd og lært mye. Søvn ble det derimot ikke så mye av.

 

 

 

 Det var så deilig med sol og varmt vær! Kveldene var morsomme og vi fikk sett litt av alt det  fantastiske Roma har å vise frem. Likevel må jeg nok tilbake en gang eller flere. 

 

Utrolig bra tur! 

 

Julie Kofferten er nesten klar! Det er jeg også! 

 

Jules Langtids
varsel Roma 

Mandag5. septemberTirsdag6. septemberOnsdag7. septemberTorsdag8. septemberFredag9. september    
Klarvær Klarvær Delvis skyet Delvis skyet Klarvær        
26° 28° 30° 29° 28°  

 

   
1,1 mm mm mm mm mm

 
I går overrasket jeg en litt sliten kjæreste med eple-muffins og med middag! Synes det er litt koselig med sånne småting i hverdagen. 

 Vi var også på kino med Adrian i går, og vi så Captain America. Jeg likte filmen overraskende godt (hadde sett for meg en skikkelig guttefilm, men med litt romantikk og den klassiske "good vs. evil" ble den også spiselig for jenter!) 

 

I dag skal jeg spise middag hos pappa, så på innflytningsfest hos en venninne som har flyttet til Ås, før jeg må hjem å pakke til Romaturen! Det er vanskelig å vite hva, og hvor mye jeg skal ha med. Hvis noen har tips er det bare å skrike ut! 

 

Ha en god helg! 

 

Julie 

 

PS: Eplene har jeg plukket i bakgården, oppskriften på muffins fant jeg på www.detsoteliv.no, og de søte lilla muffinsformene er fra Søstrene Grene. 


I dag skal jeg sende avgårde to pakker i posten, begge inneholder nydelige babyklær! Antrekket til venstre skal til Danmark og min lille fetter Casper som skal ha navnefest i helgen. Klærne til høyre skal til Ivos lillebror i Kroatia (der det er 40 varmegrader nå.. får håpe han passer tøyet når det blir litt mindre varmt!) Ettersom jeg elsker å lage kort for hånd (selv om jeg ikke alltid tar meg tid til det), har jeg laget kort til dem begge. Synes det er litt koseligere å sende noe man har lagt ned tid og tanker i selv. 

 

Hva synes dere? Er ikke babyklær søte? 

 

Julie