som Goffman ville sagt!

Jeg er sliten. Har vært på to forelesninger, lesesalen, rett til Uranienborg Turn for å være trener i to og en halv time, så på hoppetrening og så på Rema 1000. Nå er jeg endelig hjemme og kan legge føttene på bordet og slappe av. Deilig!Ute er det høst, kaldt vær, men heldigvis solskinn. I alle fall de siste dagene, men skal ikke nekte for at bildet over frister! Hater vinterhud, vinterfarge og vinterhår. Håper dere har en avslappende kveld som meg?!

 

Jules

This is me at the moment..

Jeg ligger i sengen og prøver å bli varm, men tærne er som isbiter. Brr..

Dessuten er jeg svært lite motivert for å lese fag, noe jeg ikke burde være, ettersom jeg henger etter!

Har også vært på Arbeidslivsdagen på UiO i dag, og nå er jeg mer usikker enn noen gang på hva jeg skal arbeide som/med.

Noen som kjenner seg igjen?

J
Om en måned er jeg ikke lenger tenåring, ikke lenger 19. Da blir jeg 20 år. Det skal bli fint å få dette bekreftet på bankkortet!

For det første er jeg den eneste i venninnegjengen som fortsatt er 19 og ikke kommer inn på utesteder med 20-årsgrense. Dette resulterer i at jeg drar hjem etter vorspiel, når de andre drar ut. Det funker som regel fint det, og jeg føler meg bedre enn dem dagen etter, men det hadde likevel vært gøy å bli med en gang snart!

 

Da vi var på tur i Sverige og skulle innom Systembolaget før Bodaborg ble vi etter å omhyggelig ha valgt ut varer, nektet å kjøpe det. Jeg som 19-åring hadde bare vært med å tittet, ettersom en ikke får kjøpt alkoholholdig drikke med over 2,5% i Sverige når man er under 20. Likevel fikk ikke gutta kjøpt noe! Dette irriterte meg veldig og vi rakk nesten ikke det vi hadde på planen. Noen snille damer tipset oss heldigvis om nærmeste alternativ. Da vi kom dit ble jeg sittende i bilen mens de andre handlet!

 

For det tredje blir jeg stadig spurt om alderen. Til og med da jeg her om dagen skulle hente en pizza jeg hadde bestilt. "Hvor gammal er du a?" fikk jeg slengt i tryne.. "Jøss", tenkte jeg, "er det aldersgrense på pizza også nå"? "Hva tror du?" svarte jeg selvsikkert. "Kanskje 14", sa da pizzaselgeren. Great, jeg er snart 20...

 

Selv om jeg sikkert ikke kommer til å se særlig mye eldre ut om en måned er det i alle fall fint å vite at jeg har det bekreftet på papiret at jeg er 20 år! Håper jeg får til en ordentlig feiring! Hvis noen har forslag på steder jeg kan feire er det bare å skrike ut!

 PS: i dag er det også en måned til første eksamen! Hjelp!

Julie
skal jeg...

 

rydde rommet mitt

være sosial

lese meg opp på pensum

gjøre ferdig min scrapbook fra sommeren 2010

planlegge bursdag

skrive ønskeliste

lese en god bok

følge med i nyhetsbildet

fremkalle bilder

oppdatere ipoden

ringe en gammel venn

lage ny header til rathkes.blogg.no

begynne på metodeoppgaven

kjøpe ballkjole

unne meg selv en ansiktsmaske og et fotbad

lage eplekake

male

ta noen fine bilder

kjøpe ny plante

 

OG blogge ordentlig igjen


(hvis noen lurer på bursdagsgave til meg ønsker jeg meg masse tid!)
var jeg i Sverige med mange hyggelige mennesker. Vi var på Bodaborg på Lørdagen og mitt lag vant! Det var kjempemorsomt og jeg håper jeg kan dra dit igjen. Fysisk og psykisk krevende baner med mange ulike utfordringer!


Fikk ingen bilder fra selve Bodaborg, siden det ikke var mulig å løpe rundt med kamera mens man hoppet, krabbet, klatret eller løp rundt i baner. Et bilde fra brygga på campingen ble det da. Her tok gutta kveldsbad. Brrr..

 

I dag har jeg vær på universitetet i 7 timer og fått lest masse, samt vært på forelesning. Har lært noe nytt. Uranienborg Turn var neste stopp før jeg kjappet meg hjem i regnværet. Gleder meg til en dusj før jeg hiver meg på senga med kompendiet mitt.

 

Jules
Ingenting er bedre enn å plukke med seg et eple på vei til skole, jobb eller trening.Mia vant onsdagens Scrabblespill. Med bare litt juks.. Tihi. 

I helgen skal jeg til Sverige og på Bodaborg.
Jeg gleder meg, selv om det ble litt endringer i den opprinnelige planen. 
Håper å ta noen bilder dere kan se etter helgen. 

Mia skal på Datarock-konsert i kveld, og jeg er litt misunnelig, men jeg skal i alle fall på Bigbang den 17. Desember! Hilde skal på fest med politistudentene. 

Hva skal dere i helgen? Kos dere! 
Julie
I går var det Scrabblekveld i Rathkes 
Det er lov å gjette hvem som vant! 
På Onsdag er det ny sjanse. 
Se hva jeg har fått! Søtt til tusen! 
Jeg føler meg som en heldig liten jente som har fått det beste i hele verden. 
Den pynter opp taket mitt og jeg blir glad hver gang jeg ser opp. 

Tihi. 
Julie