Sommeren er jo på hell, men heldigvis holder den ut litt til. I dag har det jo vært kjempevarmt og sol hele dagen. Diig. I løpet av sommeren har jeg tatt noen bilder av blomster i hager. Liker så godt blomster, men er ikke særlig flink til å stelle og holde dem i live selv. 

 

 

Liker at jeg fremdeles kan gå i shorts og kjoler (eller, det er jo først nå jeg kan det..) og liker at det fremdeles er blomster å se. Men jeg kan ikke nekte for at jeg er glad i høsten, med varme klær, innekos og fine farger - og den kommer tidsnok, enn så lenge nyter jeg sommerværet. 

 Liker du den sene sommeren eller gleder du deg til høst? 

 

Love Julie 


Denne uken har det skjedd masse! Det meste har jeg jo fått delt her på bloggen og også en del på Instagram. Ofte kommer nye hendelser i bildeform på Instagram før det kommer på bloggen, så følg meg gjerne @julieber1. 

 

Håper alle har kost seg på en varm sommersøndag! Jeg har vært på stranden hele dagen, deilig! 

 

Love Jules at jeg har kjøpt leilighet! 

 

 

Det er veldig uvant å ikke gå inn på Finn.no > Eiendom > Bolig til salgs > Oslo > Nye i dag, slik jeg har gjort hver dag de siste månedene. Men virkelig deilig å slippe å lure på hvor jeg skal bo fremover, for nå er det klart! Treschowsgate, her kommer vi! 

 

 

Bunken av prospekter vi samlet opp etter mange leilighetsbesøk. Noen av dem var utrolig fine, men ble også solgt til en utrolig pris. Det vi kan glede oss over er å være inne på boligmarkedet, og forhåpentligvis ha råd til noe enda større og flottere neste gang vi skal flytte. 

 

 

Må si det ikke har vært bare enkelt å konsentrere seg om jobbsøknadsskriving denne uka. Både budrunder, ventetid og til slutt lykke og planlegging har tatt opp mye av konsentrasjonen min. Det hjelper jo ikke akkurat at IKEA-katalogen kom i posten med så mye fint som kanskje kunne passet i leiligheten. Flott å kunne drømme seg bort litt (selv om vi nok ikke får råd til såå mye nytt..).

 

På mandag skal pappa og jeg i kontraktsmøte, og vi skal skrive under på lånepapirer i løpet av uka. Og så er det bare å få dagene til å gå frem til 5. september. Det blir nok ikke noe problem, ettersom jeg har blitt tilbudt å jobbe på Junior både i Drøbak, på Storo og på Manglerud fremover. Men blir nok tid til litt interiørtitting også da :) 

 

Etter åtte timers arbeidsdag på både kjæresten og meg er det en rolig (egentlig gangske slapp) lørdagskveld her. Kjæresten overrasket med The Hunger Games på bluray, så hvis vi orker skal vi se den. Gleder meg til å se filmen etter å ha lest (det vil si hørt lydbok mens jeg har holdt på med diy-prosjekter) de tre bøkene i sommer. 

 

Håper alle har en god lørdagskveld. 

 

Julie 
 

 

 I dag har jeg ikke følt meg særlig bra, så jeg lå på sofaen hele formiddagen før jeg dro på jobb klokka tre. Imorgen blir det også full jobbdag, og det er jo meldt regn, så det blir ikke mye soling og bading på meg denne helgen. Da er det enda godt at jeg kan leve lenge på all sommerkosen forrige helg. Det var virkelig deilig med en tur til Skjeberg med gode venner og sommervær! 

Ønsker alle en god helt og håper sola skinner hos deg! 

 

Julie  

Etter mange visninger, mange budrunder og en runde med forkjøpsrett kan jeg endelig si at vi har kjøpt leilighet i Oslo! Vi er veldig glade, og skal overta den 5. september. Vi skal bo i Treschowsgate på Bjølsen/Sagene, i fjerde etasje. Det blir så spennende! 

Bildene har jeg tatt fra Finn-annonsen som fremdeles ligger ute (her). Synes leiligheten er lys og fin, men blir selvfølgelig litt småoppussing og jobb for å gjøre den til en del av oss. Det gleder jeg meg masse til! 
Mye spennende i vente og vi gleder oss! 


Hva synes du?

 

Love Happy Jules 

Endelig er det litt sommer her i Drøbak! Deilig! Jeg har vært flere ganger på stranden denne uken og til og med badet i sjøen for første gang i år (en kald fornøyelse!). Dessuten ble kjæresten og jeg invitert med på impulstur til Skjeberg med venner i helgen. Sol, båt, grilling, skravlig, håndballfinale, badminton og hyttekos er stikkord fra den utrolig fine turen. Elsker sånt om sommeren. I dag har vi igjen vært på visningsrunde og håper på å være med på budrunder denne uken. Håper vi snart har vår egen leilighet! 

 

Har du hatt en fin uke? 

 

Love Julie 
 


I juni fikk jeg i oppdrag av pappa å freshe opp på balkongen hans. Jeg tok oppdraget, og her er resultatet. Ordnet med blomster, lys, skilt og bokstaver. 

Disse lyktene har jeg kjøpt på Nille og fylt dem med blåskjell, tørkede sjøstjerner og litt annet jeg har funnet på stranda og et telys på toppen. Koselig med lys på balkongen en sommerkveld. 

KOS i stein fra Kremmerhuset, og noen gamle telysholdere som alltid har stått på balkongen. Vinglasset har lillebror dekorert da han gikk på barneskolen. 


Mine selvlagde treskilt og lilla blomster har også funnet sin plass på balkongen. Synes det ble ganske koselig der ute nå! :) 

 

Hva synes du?

 

Julie 

 
 

 

 
Som dere sikkert husker hadde jeg en kreativ periode for en liten stund siden og jeg startet opp med to små "lage-selv-prosjekter" som dere kan se her. Men som jeg fryktet var det kun en liten gnist av kreativitet som forsvant ganske fort igjen. Nå har jeg derimot kommet inn i skapermodus igjen. Var kjempegøy med mye positiv respons på lyslykten i forrige innlegg, og jeg fikk lyst til å fortsette på mitt tidligere prosjekt. 

 

Kitty hadde også lyst til å hjelpe til. Pensel og stempel er så spennende og deilig å tygge på! 

 

 

Med drivved jeg har funnet på stranden, store og små bokstavstempel, pensel og maling har jeg laget to treskilt som nå henger på pappas balkong. Mamma har hjulpet meg med å lage hull til oppheng, siden jeg ikke er så handy når det kommer til verktøy. Er fornøyd med hyssingen som står fint til de gamle, slitte trebitene. Det er sikkert en fordel å lakke skiltene hvis de skal henge ute i vær og vind, men det har jeg ikke gjort denne gangen. Er forøvrig veldig fornøyd med stempelsettet som jeg kjøpte i København i desember, liker at det er både store og små bokstaver, til og med tall! Sånt hadde vært dyrt i Norge! Gleder meg til å bruke dem til scrapbooking og kort i høst :) 

 

Synes treskiltene passet fint på balkongen, som jeg fikk ansvar for å dekorere i år. Jeg synes selvfølgelig det var en morsom oppgave og gjorde litt ekstra ut av det! 

 

Hva synes du om skiltene? Skal du lage noe lignende selv? 

 

God onsdag, alle sammen! 

 

Julie 

 
 

 
Endelig fikk jeg spist en boks med mais, og kunne lage stjernelykten jeg har hatt lyst til å prøve å lage! Under er fremgangsmåten så du kan prøve selv.  

 

 

 

Er overraskende fornøyd med resultatet. Hadde ikke trodd at det skulle gå så greit :) Boksen ble litt bulkete etter all hullingen, men jeg synes ikke det gjør så mye. Nå har jeg tenkt til å spraye den hvit, så den ser litt finere ut i dagslys også. Dessuten må jeg nok kanskje lage noen flere. Det er morsomt når en får gode resultater på det en lager selv! 

 

Hva synes du om lykten? Skal du prøve selv? 

 

Julie 

  

Her er alle Instagrambildene fra den siste tiden. Ble virkelig mange denne gangen, siden jeg ikke dumpet noen her forrige uke. Det skjer litt av hvert for tiden, og det blir ikke alltid tid og overskudd igjen til å sette seg ned med blogging, men følg meg på Instagram, der kommer det oppdateringer stadig vekk :) 

 

Vil ønske alle en super uke! 

 

Hva heter du på Instagram? 

 
Julie 
 

Kitty og jeg titter innom for å si at vi er lykkelige for at det ikke er regnvær i Drøbak i dag! Vi liker best sol og varme. 

 

Dessverre må store deler av dagen brukes til jobbsøking foran skjermen, men vi håper at været blir bra i helgen, så vi kan kose oss ute. 

 Ønsker alle en strålende helg! 


Smask