på mange måter!

Dagen startet likevel ikke kjempebra, ettersom jeg klarte å søle på genseren jeg hadde tenkt å ha på, dermed var det inn på badet og forsøke å tørke med føner, men det ga jeg fort opp, og bestemte meg for å brette inn det aktuelle ermet, slik at min lille ulykke ikke var synlig for omverdenen.  Problem løst. 

Forelesning i Forskningsparken med Waldahl, masse flott metodesnakk. Følte ikke at jeg ble kjempesmart, men jeg føler meg hjemme i 205 med alle medieviterne! Lesesalen på HF er også et sted jeg liker å oppholde meg for å lese, titte på gutter, skrive lister og eventuelt studere. Etter fem kvarter fordypet i Samfunnsvitenskapelige metoder dro jeg i regnværet ned til Tullins Kafè der jeg møtte mine søteste jenter, Merete, Nora og Victoria. Vi spiste og drakk og skravlet om alt og ingenting. 

Senere bar det av sted til Uranienborg, der det var trenermøte med både godis, brus og grønt. Det likte jeg svært godt. Skal blir fint å komme seg inn i turnhallen litt igjen! Gleder meg alltid etter en lang ferie. ♥

Nå er jeg litt trøtt og mange ting suser rundt i hodet på meg, tror jeg må skrive en liste over hva jeg skal ha gjort, slik at jeg kan roe meg litt. Er mye å tenke på hele tiden, og noen ting løser seg ikke av seg selv, noen ting må man virkelig ta tak i og ta stilling til. Mye å holde orden på. 

For en komplett torsdag mangler jeg bare Torsdag kveld fra Nydalen. Heldigvis kan jeg se på gamle klipp på Youtube. Dette er min humor. Må digge det.   

 

Hvordan har deres torsdag vært? Våt? Full av kjærlighet? Full av dritt? 

Juliet
But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red
Cryin's not for me
'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'


Jtil å bli smart, klok og kunnskapsrik Helgen var fylt med diverse festligheter; konsert i Badeparken, avskjedsfest for Hanna og 40-årsfeiring. I dag var det tilbake til lesesalen på Humanistisk Fakultet på Blindern for å lese metode. Har på en måte savnet det litt. 


JulieTo innlegg på under 30 minutter etter nesten et år uten en eneste post fra meg... Jaja, jeg fikk vel bloggånden over meg når jeg først var i gang! 

Jeg og Mia kom over en spennende side i dag: www.studentmat.net 
Vi la sammen to og to og fant ut at denne siden måtte testes ut. Mia ble nærmere ekstatisk da hun så oppskriften (den særdeles kompliserte og orginale oppskriften!) på tunfiskbaguette! Dette MÅTTE bare testes. Hun løp til nærmeste butikk og handlet inn i en fei.. Nå hadde hun virkelig lyst på denne uimotståelige tunfiskbaguetten som fikk tennene til å løpe i vann. Fort fort fort... løp løp løp! Og tenk: I følge denne geniale siden skulle maten kun koste 13 kr! Bedre kan det ikke bli for en student ;) Hilde ventet spent hjemme i leiligheten og etter ikke alt for lang tid kom Mia hjem med ingrediensene. Hun var som en superkokk på kjøkkenet og smelte sammen en perrrrfekt tunfiskbaguett som visst nok smakte særdeles fortreffelig.. 
Så denne nettsiden og ikke minst maten kan absolutt anbefales, eller hva Mia? 

- HDa er alle jentene (og bikkja) gjenforent i rottegata! Yey, jeg tror dette blir et knallår! 
Mia kom hjem til et tomt og kjedelig kjøleskap, jeg derimot kom hjem til et nytt STORT garderobeskap! Haha, det forrige var så lite at jeg måtte ha klær både i esker på gulvet og i skrivebordet! Vi jenter har jo det luksusproblemet at vi ofte har for mye klær og for lite plass til å lagre det... Luksusproblemet mitt er nå løst, deilig å få alt på plass :) Skapet har til å med to helspeil på dørene, så nå kommer vel både Julie og Mia støtt og stadig på besøk inn på rommet mitt for å speile seg kjenner jeg dem rett. 


 - HKjøleskapet ønsket meg velkommen hjem idag:


Gammelt syltetøy fra januar, gamle sylteagurker (trodde ikke sylteagurker råtnet, men de gjør det om du har hull i lokket, og de står over åtte uker (tida flyr...) ), sitronsaften til avocadoene mine (nekter at den kan bli gammel!) og gammelt smør fra mars en gang.
i  ♥  old food.


Har vært på butikken nå, og fylt opp kjøleskapet med en eneste ting... Jeg er så spennende og interessant. 

Når vi er inne på mat så har jeg et høstforsett: No more kremost!! Spist knekkebrød og kremost i et halvt år (fattig? neidaa.....) og nå er det faen meg nok!!!! Så nå skal det blir andre boller...... baconost og...... ja, Kristoffer foreslo Philadelphia, men jeg er skeptisk. 

Ok nok matsnakk fra den matgale M

Snart er vi alle tilbake i rottegata (Rats United). Det blir kos. Pensum og jentesnakk til langt på natt (mest det siste.....)

- Mice

I går var jeg på 3 timers terrengsykling med min far i skogen. Det var utfordrende, men kjempegøy. Vi møtte på en del vanskelige områder å sykle på og på en del gjørme.. Men alt i alt var det en hyggelig tur som også kan regnes som en treningsøkt! Slik så jeg ut etter turen!

I dag måtte (den lånte) sykkelen vaskes og gjøres klar, samt leveres tilbake. Sykkelen jeg lånte til sykkelturen til Tjøme skulle også leveres i dag, så alt i alt er det blitt en liten stund på sykkelsetet i dag også. 

Du lurer kanskje på om jeg er bitt av sykkelbasillen? I virkeligheten er det mest mygg jeg er bitt av.. 

JulieSiden sist: 
- Kosehelg
- Twilight Eclipse 
- Hygge hos Simen
- Restautantbesøk
- Jentesladder
- Spleisetaco
- Badeparken i Drøbak
+++


Har forøvrig holdt meg til min plan om å begynne å lese sosiologi i dag.. Må si det er en stund siden jeg har lest så krevende tekster. Er nok litt ute av trening, vil si jeg føler meg litt dum. Men det er nok bare å stå på. Har kjøpt ny markeringstusj i dag og greier. 

Snart er det tilbake til Rathkes, og forhåpentlig til flere overraskelser som den over, som Hilde hadde laget en gang Mia og jeg kom slitne fra jobb. Got to love roomies like her ♥

Hvordan har dere det?

J-rat