Det er litt kaos i livet mitt om dagen. Full leting etter jobb og bolig, jobb på Junior, tilbake på jenterommet, mye på en gang. Når det gjelder jenterommet er det litt for lite til å romme alt jeg har samlet meg opp og tidligere hatt i en hel leilighet, nå er mye av det stappet inn på et lite rom. Blir litt rot i hodet mitt når det er så rotete rundt meg. Er ikke alltid like lett å sette seg ned å skrive gode jobbsøknader. Gleder meg bare så veldig til vi får et eget sted! 

 

Den gode nyheten er at vi har fått lån, og at vi forhåpentligvis får kjøpt en leilighet i Oslo i løpet av en måned.

 

Som dere skjønner er det ganske fullt i hodet mitt om dagen, men håper litt ting faller på plass etterhvert.

 

Ønsker alle en fin slutt på juli.

 

 
Julie  
De siste dagene har jeg vært i Fredrikstad, på besøk hos mamma. Synes det er gøy å gjøre litt på fridagene mine, ellers blir de liksom bare borte! 

 

Vi pratet, drakk rosèvin til langt på natt. 


Jeg fant Knerten i hagen da vi ryddet og kjørte bort avfall. 

 

 

Mamma hjalp meg litt med DIY-prosjektet mitt, så jeg har altså ikke gjort det helt selv. 

 

Etter noen koselige dager i Fredrikstad, kjørte jeg hjem til Drøbak i går (lengste turen jeg har kjørt alene på mine åtte måneder med førerkort :P), og dro på midnattspremiere på Batmanfilmen. Var veldig hyggelig og alle likte filmen. 

 

Nå er det tilbake til virkeligheten, de siste dagene med sommerjobb, jobbsøking, visninger. Synes det er litt skummelt å ikke ha noe på plass, ikke være sikker på hva høsten vil bringe. Men satser på at det ordner seg for oss! 

 

Ønsker alle en god regnfull onsdag! 

 

Julie 
I dag er det søndag og tid for dumping av ukens Instagrambilder. 

 

Helgen har gått fort, men vært kjempefin! Fredag og lørdag var det faktisk mulig å sole seg, så det har jeg benyttet meg av. Vi har også vært på middag hos flere par besteforeldre, og ikke minst vært på visningsrunde i Oslo! De nederste bildene er tatt i dag, da vi var å tittet på tre leiligheter i området Torshov og Sagene. To av leilighetene var kjempefine og det klør i fingrene etter å kjøpe noe! Men først må alt avklares med banken og med jobb. Kan trygt si jeg gleder meg til å innrede og gjøre det fint i en egen leilighet (se bilder av de to leilighetene vi likte her og her).

 

Kitty er fire måneder gammel i dag, og blitt en skikkelig flink og kosete pus, virkelig verdens søteste!

 

Sender varme tanker til de som trenger det ekstra i dag 

 

Julie 
De siste dagene har jeg vært i det kreative hjørnet. Jeg har ofte ideer og kjøper/skaffer ofte det jeg trenger for å lage ting, men det blir som regel liggende lenge før noe skjer. Plutselig får jeg skaperånden over meg, og det må ha skjedd nå. I går og i dag har jeg startet på to kreative små prosjekter.

 

Her får dere noen hint 

 


 

 

Noen som ser hva jeg skal (prøve) å lage? 


 Love Julie 

 
Gårsdagens antrekk på jobb. Highwaistshorts fra Only, som jeg selvfølgelig har kjøpt på salg (150 kr) og topp fra Lindex som jeg fikk med på kjøpet da jeg kjøpte en annen topp der. Niceprice! Skinnarmbåndene er fra HM og kostet 10 kr på salg, mens skoene er kjøpt på Kreta. Ganske rimelige klær, men synes det var perfekt i går, ettersom sola skinte for en gangs skyld. 

 

Ingen sminke og litt rødt fjes skyldes at jeg lå ute og hørte på lydbok hele formiddagen før jobb haha. 

 

I går kveld fikk vi en veldig god nyhet: kjæresten har fått plass på Politihøgskolen i Oslo fra August! Jeg er bare så stolt og gleder meg til å bo i Oslo igjen! Men det er mye som må ordnes nå fremover, jobb, bolig (forhåpentligvis et sted Kitty også kan bo), budsjett, besøk i banken, visninger, wooow! Så i kveld skal vi til pappa for å få litt råd, jeg er helt rådvill når det gjelder hvor vi skal starte. Men spennende og gøy blir det!  

 

Hvis noen vet om noen ledige medierelaterte jobber i Oslo-området må dere si ifra! 

 

Ønsker alle en god onsdag! 

 

Har du planen klar for høsten? 

 

 Julie Her er uken min i Instagambilder. Som dere ser har det vært en uke med mye moro; hyttetur, kattekos, middag med venner, jobb, spillkveld og ikke minst jentekveld i går. Lenge siden vi har vært så mange i jentegjengen samlet og det var så gøy! Heldig som jeg er ble jeg hentet av kjæresten i Oslo midt på natten, deilig å slippe bussturen hjem. 

I dag har det vært en rolig søndag her på Heer, ladet opp til ny uke. 

 

Håper alle har hatt en god uke og helg! 

 

Kiss Jules 

  

Jeg må si jeg elsker stjerner i interiøret! Det er jo veldig populært nå, og det er jo ikke så rart når det er så pent! Liker spesielt godt stjerner på soverommet, natt og stjerner hører sammen. Har blitt inspirert av så mange vakre soverom med stjerner som finnes der ute. Derfor har jeg kjøpt inn sengetøy med stjernemønster på. Telysholder med stjerner har jeg dessverre ikke funnet. 

 

 

Stjerner passer godt andre steder i huset også, som på kjøkkenet, i stuen eller på terrassen. Gleder meg til kjæresten og jeg får et eget sted å bo igjen, da skal det bli så fint. Skal ikke se bort ifra at det dukker opp noen stjerner her og der.

  

Ble også veldig inspirert av disse lyktene laget av hermetikkbokser! Dette vil jeg prøve å lage selv. Er sikkert vanskeligere enn det ser ut, så vi får se hvordan resultatet blir. Har sett at mange bruker det som julepynt, men jeg synes det kan brukes hele året! 

 

Liker du stjerner? 

 

Love Julie 

 

 
Som dere skjønner har det blitt lite bloggings fra hytta i Valdres uten strøm og vann. Fant heldigvis litt dekning :-)

Selv om det har regnet mye har vi kost oss masse disse dagene, med tur i skogen, overnatting i telt, melking av kuer, bading i elva og i badeland! Imorgen er det hjem til jobb i Drøbak. Håper solen skinner!

Legger ved litt bilder fra den siste tiden :) elsker sommer, selv om sommerværet mangler.

Håper alle koser seg med sommer!

Husk å følge meg på Instagram: julieber1

Love Julies Android
 

I dag har det jo vært det sommerværet i Drøbak! Kunne det bare vært sånn litt oftere! Jeg har selvfølgelig jobbet inne på senteret.. Imorgen skal jeg på festival på Oscarsborg, så skulle gjerne hatt litt sol :) 

 

Nyter i alle fall deilige jordbær fra hagen på Heer, så litt sommer blir det jo selv om det regner en del. 

 

I helgen er det innflytningsfest hos venner i Oslo og festival. Neste uke skal jeg på hyttetur i Valdres og det skal bli så koselig! Mye å glede seg til med andre ord :) 

 

Love Jules 

  

Slenger ut noen bilder av et av ukas mange jobbantrekk. Nå er det jobbing hver dag fremover! Jeg har sommerjobb på Junior Barneklær på Drøbak City og synes det er en veldig koselig jobb. Jobbtøy bør jo være litt pent, men samtidig behagelig å gå med en hel dag i butikken. Her ser dere genser fra Lindex, buksetights fra Vero Moda, nye hvite Conversesko og veske fra Kroatia - supert antrekk på jobben.  

 Er veldig fornøyd med skoene, selv om de gnager litt nå i starten. Converse har jeg jo vært glad i lenge, men har aldri hatt hvite. Digger dem nå på sommeren! 

 

Hvor jobber du i sommer? Hva har du på deg på jobben? 

 

Love Jules 
 

På tide å samle instagrambildene fra den siste tiden her på bloggen :) 

 

 

 

 

 

Nå kan du følge meg på Instagram selv om du ikke har Instagram selv, klikk på ikonet under

 

 

Love Jules