En ser og hører mye i løpet av en 10-timers arbeidsdag på kjøpesenteret, men det er jammen godt, ellers hadde dagen blitt fryktelig lang og kjedelig! Mye regn i dag. Det betyr mange mennesker som skal handle. Så hvis du trener One Piece (womppis) i størrelsene 80-152 er det bare å komme på Junior! 

I morgen er det Fredag allerede, synes tiden flyr! Jeg går en hyggelig helg i møte, mange ting å glede seg til! Håper bare at været blir bedre! 


Selv om regn har sin sjarm, synes jeg det hører høsten til. Siden det fortsatt er Juli synes jeg det skal være sommervær litt lenger! Men på Mandag er min plan å begynne å lese pensum, slik at jeg kanskje (for en gangs skyld) kommer igjennom pensum før eksamen. Er jeg nerd? "Moderne sosiologisk teori" er første bok ut. Can't wait. 

Julie

PS: Både Hilde og Mia har sagt at de skal blogge en gang i ny og ne, vi får se om det skjer! :)
Bare i dag har jeg opplevd at små ting og hendelser kan gjøre meg svært lykkelig. Små ting som kan skille en gjennomsnittlig dag fra en god. 

Solskinn, en joggetur i skogen med nye sanger på i-poden og nytt headset som jeg fikk gratis. 
Det å plutselig komme over en sang som får tankene til å fare til fortiden og glade minner. Som får deg til å le, og til å ha en kriblende følelse i kroppen resten av dagen. Min dag har vært en god dag, på grunn av disse små, egentlig ubetydelige tingene, som på et underlig vis betyr mye likevel. 

JulieI dag har jeg for en gangs skyld brukt fridagen min til å gjøre noe hyggelig! Jeg har vært i Oslo med Victoria og shoppet, hun kjøpte seg masse fint og jeg kjøpte meg litt fint. Etterpå dro vi til Grünerløkka og spiste deilig tapas i ettermiddagssola. 
(I don't know what's up with the hair)

Deretter ringte vi på hos våre venninner i Markveien, så vi endelig fikk se leiligheten de leier. Vi ble imponert. Siden været har vært så herlig i dag la vi oss ut på plenen og nøt solskinnet. En nydelig dag, som gjør sommeren minnerik. 
Har du hatt en fin dag? 

Julie

PS: Tydeligvis ikke så mange som var imponert av vår innsats på sykkelturen. (0 kommentarer) Glemte å si at hjemturen var på Onsdag, altså bare EN hviledag i Tjøme! Vi synes i alle fall vi var spreke! :) Start: Ullerud kl. 09, 19.Juli 


Godt i gang! 


Matpause


  
Ispause i Tønsberg Siste innspurt, og tyngden av bagasjen er en sinke. 

Endelig fremme etter 75 km på sykkelsetet i motvind og periodevis regn! En herlig følelse!


Frokost


På jakt etter blåskjell


Vi fant, vi fant


Krabbefiske


Hjemturen gikk mye lettere og været var herlig!


Ferja


Turen hjem var på 81 km og tok to timer kortere tid enn veien til. Gjennomsnittsfarten på vei hjem var på 15,4 km/timen, så vi var meget fornøyde, (slitne), og litt overrasket over egen innsats, vi var spreke! 


Har dere vært spreke i sommer? Opplevd noe morsomt med venner? 

Julie & rottene

Hilde har kommet inn på Politihøgskolen i Oslo og vi er alle kjempestolte, selv om vi innerst inne alltid var sikre på at hun skulle komme inn! Dette betyr at Mia og jeg må oppføre oss veldig ordentlig i tiden fremover! Englebarna. 

I kveld skal både dette og Helene og Martines 20-årsdag feires på høyt nivå med masse herlige jenter! Jeg gleder meg!

Som dere sikkert vet nærmer sykkelturen seg med stormskritt, vi drar alt på mandag morgen! I dag har jeg funnet frem sykkelshorts, sykkelsjorte og sykkelhansker. I morgen er det sykkelbager og selve sykkelen som må finnes frem, og dessuten må de små sykkelbagene pakkes smart! Turen kan bli krevende. Dette er spennende. 
Siden ingen av oss har fancy mobiler eller iphones blir det nok ingen bloggoppdateringer underveis (noe som forøvrig kunne vært interessant! ), men etter turen skal dere få se bilder og alt! 

Ha en god helg! 
Julie
Sommartider, hej hej, sommartiderNå lever jeg det gode liv! Sommer og sol i Drøbak er det aller beste jeg vet. Lange turer med gode venner - uansett tid på døgnet, impulsive handlinger, is på torget, bad på Øvredammen og på stranden, film en sen kveld, late morgener, minnerike kvelder som aldri ender, rosa himmel og varmt vann. Livet blir jo ikke herligere! 

Så happy er jeg om dagen!

Sommerkjole, sandaler og solbriller gjør livet lettere og gode venner gjør livet lysere!
(Da har en regntung Søndag innimellom ingenting å si) 

JulieNår jeg sitter på et bestemt sted bak kassen, på en krakk og lukker det venstre øyet slik at det høyre ser igjennom det ene hullet i saksen, ser jeg rett inn i øyet til Julia. Julia er pen. Kjempepen, og hun er kjent og hun lukter nok godt for hun henger utenfor Parfymelle hele tiden. 

Lurer på om Julia Roberts noen gang har jobbet i butikk. Om hun noen gang har kjedet seg og kikket ut på en kjendis og tenkt at hun kunne tenke seg å bli kjendis selv, skikkelig kjent for sitt utseende og sitt skuespillertalent. Kanskje. 

Håper noen kommer å oppdager mine talenter mens jeg sitter der på Junior og kjeder meg. Hender jeg synger og danser litt i butikken når ingen andre enn Julia ser. Håper hun kan sladre litt til noen agenter som kan komme til Amfi Drøbak City og ta meg med til New York og LA og la meg dra på kjendisfester og kose meg med alle pengene jeg noen gang trenger. Aldri mer sommerjobb i klesbutikk. "Julie, you'll never have to work in a shop anymore", kommer livvaktene til å si, det håper jeg i alle fall. 

Mye rart man tenker på når man sitter på jobben uten noen kunder. Nå er det tilbake. Heldigvis har salget startet. Løp og kjøp! Jeg og Julia er der hver dag. 


Julie

En fantastisk festivaluke er dessverre over!