Se hvor søt hun er! 

 

 

Snart 13 uker og liker å kose seg på myke steder, leke med katteleker og ting som hun ikke får leke med. Elsker å bli koset på magen! 

 

 

Mjaaau fra Kitty og Julie 
 

 For flere år siden fikk pappa en gammel kiste da han var med å ryddet på et loft. Han startet med å pusse litt på lokket en gang, men ble ikke ferdig med oppussingsarbeidet. Nå har han sagt at jeg kan få den om jeg pusser den opp. Det er jo helt supert, jeg liker godt gamle kister og jeg trenger en hobby i sommer. Tror denne kan bli fin til oppbevaring av sengetøy eller noe annet! Nå er kisten hos mine besteforeldre, der det er god plass til å fikse på den. Jeg er imidlertid veldig usikker på hva jeg skal gjøre med den! Så nå trenger jeg deres hjelp: 

Hva skal gjøres og hva skal eventuelt ikke gjøres med en slik gammel kiste? 

Den er som sagt startet pusset på lokket, og detaljene (håndtak, spiker og hengsler) er rustent. Dessuten er malingen falmet på den ene siden, antakelig på grunn av sol. 

 

 

Blir kjempeglad for tips og hjelp! 

 

Julie 

 Bloggen til Kremmerhuset fyller 1 år, og kjører dermed konkurranse hvor du kan vinne det du liker best hos Kremmerhuset! Her er mitt bidrag, en kollasj med de tingene jeg ønsker meg fra Kremmerhuset akkurat nå

 


Det er jo så utrolig mye fint å velge mellom, men dette er noe av det jeg liker best og som jeg gjerne skulle hatt i en ny bolig nå til høsten! Legg merke til boksen til kattematoppbevaring, perfekt for maten til Kitty. Bli med i konkurransen du også da vel! 

 

Julie 
Se hva jeg har fått! Verdens snilleste Merete har laget armbånd til meg! Om sommeren er det jo så fint med fargerike armbånd, og at det er peacetegn på dem gjør dem enda søtere! Peaceperlene har jeg fått tak i (fikk den sølvfargede i et blad og kjøpte den lilla for 1 euro i Hellasog Merete har laget resten helt selv. Hun er jo bare kjempeflink. Ta en titt på bloggen hennes for å se flere armbånd hun har laget selv. 

 

Nok en gang: jeg er heldig! 

 

Er du glad i fargerike armbånd? 

 

Love Julie

 

(Klikk)

 

 
 

Da vi var på ferie på Kreta fikk jeg sommergave av kjæresten min, dette nydelige ankelkjedet med et hjerteanheng! Hvitt gull og greier. Wow, jeg er heldig! Elsker sånne gaver som er symbolske og personlige! Dessuten er det jo kjempefint med smykker om sommeren! Nå må jeg bare sørge for å ikke miste eller ødelegge det, noe jeg er mester på.. Prøver å være ekstra forsiktig med det denne gangen! :) 

 

Love Jules 

 
Hei! Ble visst litt stille her inne, det har nemlig skjedd noe gøy! Vi har fått en liten venn å passe på, vår helt egen lille jentepus. Hun er  bare tolv uker, og ganske redd ennå. Alt må utforskes i nytt hjem, så det var full fres i starten! Til slutt roet hun seg ned, og sov søtt sammen med oss nesten hele natten. Hun er bare helt nydelig! 

 

 

Vi synes det er vanskelig å finne på navn til henne, så foreløpig blir hun kalt Kitty og Pus.

 

Forslag til søte kattepusnavn? 

 

Klem fra matmor Julie

 

 
På Kreta fikk jeg lakkert neglene mine for en billig penge. Jeg har aldri fikset neglene mine hos noen som kan det før, så det var jo litt gøy. Det ble rosarosarosa og til og med noen små diamanter. 

 Hva synes du? Og får du ofte neglene dine fikset? 

 

Juliet
Som dere vet har Ivo og jeg vært på ferietur til Kreta. Vi var på et sted som heter Agii Apostoli, i nærheten av Chania. En utrolig vellykket, koselig og minnerik ferie!

 

Selv om vi var ute i veldig god til på flyplassen da vi skulle dra klarte vi å sitte å vente på feil sted, og det endte med at vi ble ropt opp over høytaleren og måtte løpe til flyet. Litt av en start! Heldigvis tok det seg veldig opp! Da vi kom frem var det midt på natten, så vi hev oss rett til sengs da vi kom på hotellet. Da vi våknet var det frokost og rett på stranden. Der var vi det meste av tiden og for å bare nyte solen, bade og spise is. Deilig!  


 

Om kveldene spiste vi på restaurantene som lå i nærheten av hotellet, og vi fant etterhvert en favoritt. Der hadde de både god mat, drikke og de viste EM-kamper. Vi delte også litt av maten vår med kattene som gikk blant bordene <3 


 

 Med en kjæreste som elsker banansplitt ble det noen gode desserter også! 

 


Vi orket ikke å bare ligge på stranden en hel uke (og dessuten ble vi litt solbrent), så vi dro på noen utflukter også. Både til fots i området vi bodde på, og med et lite tog. Toget kjørte oss gjennom en ravine med masse fin natur, og vi endte opp i en liten landsby. Der fikk vi smake på yoghurt med honning, og kjæresten elsket det! Dessuten var vi på et museum og vi fikk se det greske livet på landsbygda. På vei hjem kjøpte vi honning av en lokal bonde, mmmm! 
Vi var også i byen Chania en av dagene. Der ble det litt shopping, titting og fiskespa! 

 

 

Mye god mat og vakker natur! 

 

 

Vi hadde en kjempefin tur! ♥ Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på reise!

 

Hvor skal dere reise i sommer? 

 

Julie 

 

 

 
 

Det er jo ikke så verst å komme hjem til Drøbak når solen skinner og jeg kan gå med sommerklær! I går gikk jeg tur i sommerbyen med kjæresten, og jeg hadde på meg den nye playsuiten min. Deilig! 

 

 

Små og lette sommersko er så herlig å kunne gå med, og Cola med is er ikke så ille det heller. 

 

 

Liker virkelig Drøbak i sommervær! Vi badet ikke akkurat, ganske mye kaldere enn vannet var på Kreta. 

 

Jeg jobber med et innlegg om feiren på Kreta, men det tar litt tid med alle disse bildene vi har tatt, så det kommer etterhvert.

 

Hva gjør du disse soldagene? 

 

Julie 

 
Dette innlegget skulle vært publisert før jeg dro på ferie, men blogg.no var ikke helt samarbeidsvillig. Bedre sent enn aldri! 

 

Nå som jeg skal på tur til varmere strøk har jeg tatt en runde i butikkene for å se om det er noe jeg trenger eller har lyst på av sommersaker. Endte opp med litt nytt, så får vi bare håpe at det kommer litt sommervær til Norge også etterghvert, så det kan bli brukt! Hurra for lette og deilige sommerplagg! 

H&M - to kjoler og en playsuit 

 

Gammel bukse blir ny shorts med kun en saks og litt bretting! (her midt under pakking til Kreta)

Kupp: Genser til 49 kroner på Lindex og Levisbukse til 100 kroner på Norwegian Outlet. Må jo forberede meg på at ikke sommeren i Norge bare vil inneholde korte kjoler og bare ben.. Da er det jo supert at jeg fant et helt antrekk til 150 små kroner - dette er lykke for en tilbudsrotte som meg. 

 

Nå er kofferten pakket og jeg er klar for sol og varme i en hel uke! 

 

Love Jules 
 

 

 
Nå er vi kommet oss vel hjem fra en kjempefin ferietur på Kreta! Skulle gjerne blitt der en uke til, men en uke med full avslapning, sol, bading, mat og kos hjalp veldig. Her er instagrambildene fra turen, mye mer kommer etterhvert, men først må kofferten pakkes ut av og klær vaskes. 

 

Håper alle har hatt en like fin uke som jeg har! 

 

Love Jules 

  

 


I dag drar vi! Macen blir igjen hjemme, så nå blir det nok stille fra bloggen en ukes tid. Men det er jo det som er litt deilig med å reise på feire, null pc, null mas, bare kos! 

 

Ønsker alle en nydelig uke enten dere er hjemme eller på reisefot! 

 

Love Jules 
Farger hører sommeren til synes jeg! Elsker sterke farger! 

 

 


____________________________________________________________________________________________________

 

I dag har jeg levert min siste eksamen i medievitenskap, og dersom jeg ikke stryker i noen av emnene jeg har hatt i vår, har jeg fått bachelorgrad! Det er både deilig og rart på samme tid. Mye å tenke på fremover, men akkurat nå vil jeg bare nyte sommerferie! I kveld blir det sommerfest med instituttet, lørdag skal jeg på turnstevne og søndag drar kjæresten og jeg til Kreta. Må si jeg gleder meg veldig til å få en hel uke med bare sol, avslapning og kjærestetid! 

 

Og folkens, jeg bare viser dere...

 Noen flere som har fått sommerfeire eller er ferdig med grad? 

Ha en fin torsdag uansett! 

 

Julie 

 
♥ Dagens inspirasjonskilde er hjerter og kjærlighet, noe som alltid inspirerer meg! 

 

 

 

Se så nydelig kjærlighetsrom! 
♥ Blir du inspirert av kjærlighet og hjerter? 

 

Love Jules 

 I helgen har jeg tittet på leiligheter på Finn.no, og det er så mye fint (men veldig dyrt!) til salgs, og jeg har så lyst til å kjøpe en leilighet og innrede den helt etter min stil. Det hadde vært så gøy! Noe jeg har fått veldig sansen for er stiger i interiøret. De kan brukes til så mye og er dekorative i seg selv. Her er litt inspirasjon

 


(Igjen har jeg stjålet bildene litt her og der) 

Hva synes du om stiger som dekorasjon og nytte i hjemmet? 

 

Julie 
Hei der ute 


Nå som jeg sitter i min helt egen eksamensboble om kort tid trenger jeg litt inspirasjon som gjør at jeg kommer meg igjennom skrivingen. Vil dele noen inspirerende bilder med dere, og i dag er det rammer, hyller og tavler som inspirerer. Se så mye flott som finnes der ute! 

 

 

 

 

 Har lagret bildene på macen over en god stund, så husker dessverre ikke hvor jeg har funnet dem, men jeg håper de kan inspirere dere også! 

 

Noe du likte? 


Håper alle får en flott juniuke! 

 

Julie 
Her kommer Instagrambildene fra den siste tiden, ble jo plutselig over en uke sidne jeg dumpet bilder her, så har samlet seg opp litt. Dette er litt av hva jeg har gjort i det siste: 

 

 

 
 Har jo fått så dilla på Instagram, så har helt glemt å bruke kamera mitt i det siste. Får ta det frem og få brukt det litt nå fremover. Det blir jo uansett med på feiren vi drar på om bare en liten (eksamens)uke! Gleder meg veldig! 

 

Hva heter du på Instagram? 

 
Love Julie 
Da var nøklene til Rathkes lever, og alle esker, møbler og poser flyttet. Nå bor vi igjen i Drøbak! 

 

To sett nøkler som vi leverte på torsdag. 

 

Kjørte flyttelass i 30 varmegrader, den varmeste dagen i sommer sikkert. 

 

Det ble mange turer frem og tilbake, vi har jo helt utrolig mye ting! 

 


 

Skikkelig jobb å vaske hele leiligheten fra topp til tå! Heldigvis fikk vi hjelp.

 

Tid til litt bilder i speilet blir det alltids! :) 

En som ble veldig sliten og lei av flytting etterhvert.

 

Er ganske rart å flytte hjem til pappa etter å ha bodd i Oslo i tre år, men litt deilig også, for det er jo midlertidig. Den 20. juli blir en spennende dag, da får vi svar på hva og hvor vi skal neste år. Før det blir det bare kos i sommerbyen Drøbak, og en deilig uke på Kreta. Litt sommerjobb blir det også. Men aller aller først er det eksamen, filmhistorie fra mandag til torsdag, så er det sommerfeire og jeg er ferdig med bachelorgrad i medievitenskap. Sykt å tenke på! 

 

Regner med at jeg er tilbake på bloggen nå, har endelig kommet meg på nettet og greier :) 

 

Ha en fin helg! 

 

Love Julie 

 

PS: Rathkesbloggen følger meg selvfølgelig videre selv om jeg har flyttet fra gaten! Og du må gjerne følge den på Facebook