I 3D!Noe av det jeg elsker med å lese blogger er å se fine bilder, fine ord og bli inspirert! I det siste har jeg lagret bilder jeg liker godt og som inspirerer meg på en eller annen måte. Siden jeg følger en bryllupsblogg er en del av bildene fra bryllup, men mye av pynt og lignende kan være inspirerende til hverdagsbruk også! Bare titt på noen av bildene:

 

Synes dette er veldig stilig, garn/tråd surret rundt spiker! Simpelt, men utrolig stilig! 

 

 


Ballonger! ♥ 

 
Love is sweet ♥

'

Nydelig par-bilde! Stilig hårpynt for spesielle anledninger! Cupcakes in my ♥ 

 Jeg drømmer om å en gang i fremtiden ha et grønt bryllup, der grønn er en gjennomgående farge både på pynt og klær! Derfor måtte jeg bare lagre dette bildet! Nydelig! Denne liker jeg! 

 

Ellers inspirerer det norske regnværet meg til å dra på tur til varmere strøk! Bare 12 dager til jeg skal til Kroatia med kjæresten!


Hva inspirerer deg for tiden? 

 

 

De fleste bildene er hentet fra bloggen www.greenweddingshoes.com 

♥ Julie 

 


Det ble til og med en liten tur på stranden i dag! Det var veldig deilig. Da jeg og kjæresten ble sultne dro vi hjem og grillet :-) jeg digger disse rolige dagene der ingenting haster og det ikke er noe å rekke. Kvelden tilbringer jeg hjemme hos pappa med god mat og tv-titting. Sånn er det når en er student med dårlig råd. Det gjelder også å spare til ferien til Kroatia!

 

 

Håper alle har en god lørdagskveld!

 

 

Love Julies AndroidNå sitter jeg og Snipp på trappa og slapper av i formiddagssola, det er herlig. Inne ligger kjæresten å sover. Dette er slik en norsk sommer burde være, så håper på masse sol fremover! Love Julies AndroidRegn

Regn


Og atter regn...


Snipp vil helst inn han også

 

 

Hva gjør dere i regnværet? 

 

 

Love from Jules Android
Stort bål og god stemning i Drøbak! Love from Julies AndroidLove from Julies Android


 

I dag, midt mellom kjøretime og jobb på senteret fikk jeg et herlig avbrekk i Drøbak sentrum! Det ble både fruktspising og soling! Nesten feriefølelse! Håper på mer bra vær og koselige stunder fremover!

 

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Love from Julies Android


 

 I dag har jeg vært på shopping i regnfulle Oslo. Men med søte venninner og godt handlehumør ble det en fin dag! I går var det jentekveld i Rathkes gate, og selv om jeg var litt sliten etter kjøretimer var det kjempekoselig og det aller beste var at alle jentene var innom i løpet av kvelden! Snacks og muffins var heller ikke dumt! I kveld kommer kjæresten og mere kos står på programmet! Elsker sommerfri!

 

 

 

Hva gjør dere i dag? 


Love from Julies Android
I dag har jeg hatt min første kjøretime! Det var ikke så skummelt som jeg hadde trodd, men etter 1,5 t kjøring ble konsentrasjonen litt lavere merket jeg! Neste time er alt på torsdag, og før det er det bare å lese i vei på teorien. Deilig å endelig være i gang med kjøring, og ha et håp om å sitte med førerkortet på bil i hendene om ikke mange måneder! 

 Noen som har noen gode tips til hvordan jeg raskt lærer den viktigste bilteorien? 

 

Julie 

Poker og kos med gode vennerLunsj på Hard rock café en våt sommerdag :-) Julie
I dag er en daffedag! Etter å ha sendt kjæresten på jobb klokken 8(!!), lå jeg å sov til halv tolv.. Spiste grønnsaker og dipp til frokost, har bare vasket tøy og vandret rundt på rommet mitt i Rathkes, skal snart ut å titte litt i butikker og spise lunsj på Hard Rock Cafe med pappa og lillebror. Rett og slett en rolig dag, og det er deilig! 

 


Hva gjør dere på Pinseaften? 

 

Kiss Jules Stille på Junior..Nok en regntung dag i badebyen Drøbak.. Kjedeligere blir det ikke. 

Siden det er så dårlig vær har jeg planer om å lese disse bøkene i dag: 

 


Trafikkregler og bilteori står på programmet. For jeg har, tro det eller ei, bestilt kjøretime! (Kanskje tre år etter alle andre, men likevel) Så på tirsdag er jeg ute å kjører med lærer for første gang! Wææh, gruer meg litt, ,men hvorfor skulle ikke jeg klare å få lappen når alle andre klarer det? :) 

 

Senere er det jobb på nye Junior på Drøbak City, og etter det er det middag ute i Oslo med kjæresten! 

Hva gjør dere i regnværet?

 

Julie 

 

 
Hei alle dere der ute! 

Nok en gang er denne bloggen på vei tilbake fra de døde! Eksamenstid og litt lite innholdsrikt liv førte til at det har vært stille her en stund, men nå som sommerferien er her med grått regnvær tenkte jeg å blåse liv i bloggen igjen! Det kommer til å bli noen endringer her etterhvert, ettersom det har vært en del endringer her i Rathkes! Bare å følge med! 

 

Nasjonaldagen! 

 

Julie