Jeg vet.. været har vært kjempefint de siste dagene.. Likevel føler jeg ikke at det er sommer! Jeg har jobbet 10 (!) timer de siste dagene, og det vil si at jeg går inn på senteret når solen er på vei opp, og går ut derfra når solen er på vei ned. Får ikke akkurat solet meg eller badet. 

Når det er kjempefint vær ute er det heller ikke så attraktivt å vase rundt på et kjøpesenter, noe som resulterer i svært få kunder, som igjen resulterer i at tiden går sakte! Man kan faktisk bli lei av å brette barnetøy, tro det eller ei. 

Så nå gleder jeg meg bare til jeg skal på festival med mine kjære venninner! Satser på at været blir topp, og at festivallivet blir herligt! Vi legger avsted på Søndag morgen. Kan ikke vente! Nora har laget en pakkeliste, som er veldig detaljert og søt, bare se: 
På Fredag skal jeg kjøpe inn alt jeg trenger :) Før den tid er det mer jobbing på gang, ooog forhåpentligvis St.Hansbål i selveste Badeparken i morgen. Det gir litt sommerstemning. Torsdag er det Bigbang-konsert på operataket! Hurra, jeg som ikke har vært på operaen en gang. (for dårlig!) Gleder meg. Selv om dagene er lange og treige er det jo mye å se frem til! Hvordan har dere det? Kos dere med en sommerslager og det fine været! 

 

Penger tjent, og sommer kommer! 
JulieNå som jeg er tilbake på jenterommet hjemme hos pappa, for sommeren, innser jeg hvor glad jeg engang var i rosa...


Noen andre som har elsket rosa? 

JulietVi i Rathkes gleder oss også til filmen Jeg reiser alene kommer på kino! 


Som ivrige tilhengere av Jarle Klepp kan vi ikke gå glipp av den! Les om den her: 
http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10008310

Rottene er en fin ting. Dette gleder jeg meg til akkurat nå!


Bigbang på Operataket 24. Juni


Hovefestivalen 27. Juni - 2. Juli


Sykkeltur med Mia og Hilde 19.-22.Juli!

Samt hyggelige og morsomme ting som skal skje er i Drøbak, det gleder jeg meg til! Nå ser det ut som om sommer/strandværet er på vei også. Dessverre skal jeg jobbe inne på et kjøpesenter de fleste dagene frem til festivalen, men skal prøve å nyte været i timene før og etter jobb. 

Hva gleder du deg til? 
Julie Av og til tar jeg meg selv i å tenke at jeg snart skal tilbake til videregående, at dette med studier på universitetet bare er noe midlertidig. En eller annen del av hjernen min tror fortsatt at den skal tilbake til de orange bordene i base 2, til pc-landskap og åpen løsning. Til tidlige morgener, sure vaskedamer, baseregler og Irenes proporsjonale størrelser, til engelsk og fransk og historiebøker. 

Tilbake til lekser, til gymtøy, til pauser og prøver, Litago i kantina, gule vegger, røde doer, filosofiske fredager, prøver en ikke har øvd til. Tilbake til rektor, til Rage, til norsk, til Helge, til Berlin, til prosjekter, gruppearbeid og oppgaver, til aktivitetsdager og tekniske problemer.   

Tilbake til je'm appelle, valgfag, Mediemøter, engasjement og idrettsfag. Til lab-forsøk, film i alle fag, fagdager, oppfølging, til OD-dager, til særemne, til nynorsk og Ibsen, Kjelland, Bjørnson og Lie. Til ekskusjoner og til studiedager, til tentamner og eksamensopprop, til volleyball og multiple choise. Til Gretes dikt og Mariannes musikk, til tallkarakter og midtveisvurdering, til skolevei, oppmøteplikt og anmerkninger. 

Tilbake til 3st2, til gjenger og grupper. Til facebook og sperret nett, til IT-Glenn, SSP og "han med øya" i kantina, til Itslearning, til vannfylling og russ og grupperom og leveringsfrist, til ett steg foran og Frogn vgs.  


Norskprosjekt i 1.klasse


Medieprosjekt i 3.klasse

Har du noen gang en slik følelse eller tanke? 
JulieNå er jeg tilbake fra Hellas, og Mia er tilbake fra Egypt. Hun påstår at hun er brunest, og det har jeg ingen problemer med å tro. Selv er jeg nokså fornøyd med fargen jeg har fått, og at den nå begynner å flasse av lar jeg ikke ødelegge dagene. I dag startet jeg å jobbe. Kan ikke si det var kjempespennende, men penger kommer godt med i en tynn stundentlommebok. Mirtos beach

Nå ventes det bare på at resten av gjengen skal få sommerfeire, og at sommeren skal sette inn for fullt her i badebyen Drøbak, og i Oslo selvsagt, der rottene Hilde og Mia velger å rotte seg sammen i Rathkes. Vi venter forøvrig også spent på eksamensresultater. 

Hvordan har livet vært den siste uken? 

Love Julie