Det er lite som skjer her på bloggen om dagen som dere skjønner, men det er egentlig fordi det skjer mye i livet mitt! Har jo vært så fint vær i det siste, samtidig som vi flytter, vasker, kjører flyttelass og møbler, kjæresten har vært på politiopptak, og vi har prøvd å være litt sosiale. Blant annet har vi vært på premiere på Men In Black forrige uke

 


Lover å komme sterkere tilbake her når ting roer seg litt mer :) 

Håper alle har hatt en god pinse og får en fin uke, den siste i mai. 

 

Gratulerer med dagen til Mia som blir 22 år i dag! 

 

Julie 

 
Hei!

Som dere sikkert skjønner har de siste dagene gått til soling, skole og kos i parken. Har ikke orket å sitte foran skjermen mer enn jeg må! Er jo helt fantastisk vær i Oslo nå, og jeg nyter det! Her kommer noen bilder fra de siste dagene

Håper alle koser seg like mye som meg!

Love Julie


(Innlegget er skrevet på min mobil)
 

I går var det tid for turnavslutning for den lille turngjengen jeg er trener for! Natalie og jeg hadde planlagt og gledet oss til dette lenge. På forhånd hadde vi vært ute for å kjøpe gave til den som hadde vært flest ganger på trening, laget diplomer og fremkalt bilder. Over ser dere uferdig diplom og konvolutt, som i tillegg fikk bilder, glitter og stas på seg! Til høyre er den søte lille gaven til gymnasten som kun hadde vært borte én gang fra trening siden jul (og det var i vinterferien)! Hun fikk den søte stjerne-shortsen dere kan se under


Dodadans.no 


Vi følte oss som verdens snilleste trenere! Men så har vi  jo verdens søteste gjeng på trening hver uke også da. 

 

I går var det tre timers turntrening på Norges Idrettshøyskole, med skumgrop og alt. Etterpå dro hele gjengen på Dolly Dimples hvor vi koste oss med pizza og alle jentene fikk bilder og diplomer. Masse kos med andre ord. Jeg husker hvor stas det var da jeg var gymnast og vi spiste pizza med hele laget! Gode minner :)


Glad gjeng :) 

Nå gjenstår bare en trening (med test) på tirsdag, så er det sommerferie fra turningen. I og med at vi ikke vet hvor vi kommer til å bo etter sommeren vet jeg ikke om jeg kan fortsette som trener på Uranienborg Turn, men jeg håper det virkelig. Kommer nok uansett aldri til å bli helt ferdig med turn, jeg vender jo alltid tilbake på en eller annen måte :) 

 

Håper alle hadde en like fin søndag som meg! 

 

Julie 

 Slik ser min uke ut gjennom Instagram! Har ikke vært så flink med skolearbeidet denne uka som jeg burde, så nå må jeg sitte med det i helga.. Typisk meg. 

I kveld skal jeg uansett på bursdagsfest til en venn, så det blir jo litt kos også! Og imorgen er det turnavslutning for gymnastene mine, det er jo så gøy. 

 

Om bare ti dager skal vi flytte fra Rathkesgate, det blir litt rart, og vi har masse som skal ordnes før den tid! Blir helt stressa av å tenke på det, men vi skal nok klare alt sammen. 

 

Koser du deg i helgen? 

Håper det! 

 

Julie 

 

Følge meg på Instagram? Jeg heter julieber1
Jeg hadde en veldig rolig og hyggelig 17.maifeiring i går. Var i Drøbak, tradisjonen tro.

Spiste mye godt, så på tog, familiekos, vennekos og alt var på plass. 

Nå er det tilbake til rapporter, lesing og jobbing.

Håper alle koste seg på 17. mai! 

Julie 
Titter bare innom for å ønske alle en riktig god nasjonaldag!
Ingenting er som en helt ny olabukse! 

 

Jeg har kjøpt meg yndligsbuksa mi på nytt, akkurat den samme, men det føles så bra!
Har vært så fornøyd med den buksa, men nå hadde den blitt såpass slitt at jeg måtte bruke siste rest av penger på kontoen på en ny. Som den tilbudsrotta jeg er passet jeg selvfølgelig på å kjøpe den når det var nattåpent på Storosenteret og dermed 30% avslag.

 

Har ikke brukt den ennå, jeg venter på en måte på en anledning til å bruke den.
Men det er jo tross alt en hverdagsbukse, så kanskje jeg bare må bruke den en dag snart! 
Er i alle fall godt fornøyd med ny bukse.  

 

Den gamle buksa kan dere se under til høyre, godt brukt!
Den sitter fortsatt fint på, men fargen og stoffet har blitt veldig slitt, så det spørs om den ikke blir et offer for saksen, og forvandles til shorts til sommeren. 

 


Imorgen er det nasjonaldag, og jeg skal feire den i Drøbak med familie og kjæreste.
Bunaden skal frem fra skapet og gnagsårplaster på. 

 

Ønsker alle en god 17. mai! 

Julie 

 

Frøken Fabelaktig har utfordret sine lesere til å vise fram sitt kamera på bloggen. Det er litt morsomt å se hva slags kamera folk bruker, også er det jo kjempefine premier!
 

Over ser dere mitt kamera, eller babyen min som jeg kaller det. Det er et Canon Eos 400D. Jeg har hatt denne babyen siden 2006 og brukt det flittig siden den gang. 
 

Nå begynner det jo å bli litt gammelt, men for meg fungerer det fremdeles helt fint og jeg er veldig vant til å bruke det! Dessuten ble det nesten som nytt når jeg har fått linser av både familie og kjæreste! Det kan dere se på bildet til høyre. Merker det er veeldig mye jeg ikke kan når det kommer til speilreflekskamera, selv om jeg hat hatt det i mange år. Vurderer derfor å ta et fotokurs i høst, hadde vært gøy å lære mer om både fotografering og etterarbeid. 

 

Som dere skjønner har dette kamera vært med meg på veldig mye og det har foreviget mange fine øyeblikk 


 

 

Hvis du vil se hva slags kamera andre bloggere bruker, og lage et eget innlegg om ditt eget bør du klikke på bildet til høyre.
Da kommer du til utfordringen på Majas blogg. Bli med du også da vel, du kan vinne masse fint! Til og med et kamera!

 

Noen som vet om noen gode fotokurs i Oslo-området? 

Hva slags kamera bruker du? 

 

Julie 

 

  

 

 

 
Dette er hva jeg helst skulle hatt på meg i dag! 
 

Meeen jeg endte opp med litt mer klær på da jeg skulle ut på marked i dag. Blåser, regner og er kaldt.
Og det er nesten midten av mai? Sol og sommervarme hadde vært herlig! 


Det var faktsik mye stilig å finne på markedet på Birkelunden i dag, men selvfølgelig var det fineste ikke det billigste.
Siden vi snart skal flytte og jeg ikke har så mye penger akkurat nå, ble ingenting med hjem.
Er jo veldig gøy å bare gå og titte også, synes jeg :) 

 

Nå er det snart en ny uke, med nye muligheter.
Jeg skal bruke uken på å skrive om bruken av sosiale medier i Snowboardforbundet, og selvfølgelig feire nasjonaldagen. 
Håper alle har hatt en god helg!

 

Julie  
 

På Fresh der kjæresten og jeg trener er det konkurranse på gang. Dersom man trener 20 ganger før 1. juli er man med i trekningen av en Ipad, og alle som klarer det får en Fresh-drikkeflaske! Ganske motiverende, ikke sant? Men jeg synes likevel det er vanskelig å dra meg på treningen. Det er jo gøy og givende når jeg først er der, men å komme seg dit er verre.. Og nå er det under tre uker til vi skal flytte. Begynner å få dårlig tid om jeg skal få trent 20 ganger før det. Var der i dag, og da hadde jeg trent syv ganger. 

 

For å bli enda mer "presset" til å dra på trening tenkte jeg å legge ut på bloggen hver gang jeg kan skrive en ny dato med trening på skjemaet på Fresh! 

 

Ha en fresh helg! 

 

Julie 

 
Og fredagskvelden bruker jeg på: 

Ønsker alle en god helg! 

 

Julie 

 

Følg meg gjerne på Instagram: julieber1
Jeg gleder meg til det blir litt varmere og jeg kan bruke dette antrekket oftere. Minfarget bukse! Det blir ikke mer sommer enn det. Dessuten er det gøy å matche ting med fargede bukser. Både neglelakk, øredobber og solbriller har jeg også i mint-turkis-farge. Den hvite toppen fikk jeg faktisk til halv pris på BikBok, og den skal bli så deilig å bruke en varm sommerdag! Nå er det bare for sommeren å komme. Jeg er i alle fall klar! 

 

Har du kjøpt inn årets sommerklær og tilbehør? 

 

Julie 

  

Hvis noen lurte så er det disse tre parene øredobber som er mine mest brukte. Jeg er ikke sikker på hvorfor det er akkurat disse jeg bruker mest, kanskje fordi de ikke var så dyre, slik at jeg kan bruke dem til hverdags uten å være redd for dem. Pluss at de jo går til det meste! Svarte firkantede øredobber, hvite perleøredobber og hengende "gull"øredobber. 

 

Har du noen favorittøredobber? 

 

Julie 


Slik ser vinduskarmen min ut, full av smykker i alle farger og fasonger. 

 


Noe oppbevarer jeg i disse søte cupcakeskålene
Og her om dagen kjøpte jeg denne smarte saken, en smykkehenger som selv kan henge. Veldig praktisk for lange smykker. 

 

Denne damen fikk jeg til jul, og hun passer godt på både øredobber, armbånd og smykker.

 

 

Hjerteskåler til ringer og smykkeskrin til litt av hvert. 

 Så er det de flotte smykketrærne som i seg selv er dekorerende! 

 

Jeg liker godt å ha smykkene mine synlige, da er det mye lettere å se hva jeg faktisk har, og velge det som til en hver tid passer best.

Jeg har selvfølgelig noen favoritter som er flittig brukt til hverdags! 

 

Hvordan oppbevarer du dine smykker? 

 

Julie 


Det hjalp visst å mase litt på bloggen, for nå er det fullt solskinn og sommervær ute! Deilig! 

(Ikke fullt så deilig at jeg må sitte inne med oppgaver..)

 

I går var jeg ute i Sensparken og møtte de søte jentene mine. Det ble grilling og skravling - I like! Og i dag har jeg ikke jobbet noe bra med oppgaven, men heller pakket ned ting vi skal flytte og solet meg i bakgården. Ah og nå blogger jeg. Etterpå er det dugnad i borettslaget, jeg skal prøve å snike meg unna. Kjenner meg litt slem, spesielt siden jeg møtte styrelederen som bare snakket om hvor bra denne dugnaden ble.. Meen det er vel ikke såå stor grunn til dårlig samvittighet, vi skal jo flytte om fire uker, og skal ikke være i Oslo på 17. mai. Pluss at jeg må bli ferdig med oppgaven min i dag. Tror jeg dropper den dårlige samvittigheten. 

 

 

Håper alle har en god onsdag! 

Har du solet deg? 

 

Julie