til Hellas, så vi snakkes :) 

Julie 
Da var det sommerferie for alle jentene i Rathkes! Ganske tidlig, men tør å si ENDELIG! Vi har alle hatt eksamener hvorav noen har gått bra, og andre mindre bra, men ingen av dem har gått dårlig! 

En liten oppdatering siden sist skal dere få 


17. Mai har vært her med bunad og kos! Vi har hatt eksamen, som i alle fall for min del resulterer i et ganske rotete rom

Vi har vært i "40-årslag" og feiret to gode venner Mia har blitt 20 år, feiret og nå dratt til Egypt med kjæresten (syk bursdagsgave!) 
Vært på studentmoro!Ellers har vi planlagt sykkelturen nærmere og gleder oss :) 

Hvordan har du det? Har du ferie?

Nå er det sommerfri, og mer blogging skal det bli! 
(Even utfordret meg til å rime her, og som den poet jeg er, klarer jeg det uten besvær) 

Blogges, partypeople
XOXO Julie
 fra SiO

1. Ikke skyv eksamen unna. Forbered deg mentalt på å ta den. Husk: Eksamen er en arbeidsoppgave, ikke et mål i seg selv!

2. Styrk motivasjonen din; finn et godt motto som hjelper deg til det.

3. Legg merke til pusten din nederst i magen og ryggen. Avspent kropp husker best.

4. Lær deg en avspenningsmetode.

5. Start med lesingen i god tid. Skaff deg oversikt over pensum, og lag en realistisk arbeidsplan!

6. Tenk gjennom hva du skal gjøre på eksamensdagen. Lag deg en prøveeksamen.

7. Gjør deg kjent med eksamenslokalet.

8. Ta deg tid til å lade batteriene. Legg bort bøkene og slapp av kvelden før eksamen. Du har en energikrevende dag foran deg. Spis og sov godt før eksamensdagen.

9. Når du får oppgaven: Les den grundig! Det er lett å overse detaljer i oppgaveteksten hvis du ikke er konsentrert. Begynn med det du mestrer.

10. Ta pauser under eksamen. Beveg og strekk deg.


foto

Rart jeg ikke var mer stressa, hadde vel ikke fulgt alle disse tipsene, men er i alle fall ferdig med enda en eksamen. Bare EN igjen før sommerfri!

Har dere eksamen rett rundt hjørnet? Er du stressa?


Julie
Hvorfor er det sånn at den ene gangen du ikke har gjort leksene, er det du som blir utspurt? Hvorfor er det sånn at den dagen du får lønn, er postkassa full av regninger? Hvorfor er det sånn at den ene dagen du har glemt å fornye billetten din, er det billettkontroll? Hvorfor er det sånn at akkurat den dagen du skal holde foredrag, svikter elektronikken?


Hvorfor er det sånn at dagen for eksamen er den dagen klokka ikke ringer, og du forsover deg? Hvorfor er det sånn at akkurat den dagen du slenger på deg joggebuksa og har en dårlig hårdag er dagen du tilfeldig treffer på en du vil være fin for? Hvorfor er det alltid sånn? At det du minst venter akkurat den dagen, skjer?

Kanskje er det livets egen billettkontroll. Slik at du ikke kan snike deg unna livets harde realiteter.

Julie.Slik så vi spreke rottejenter ut forrige helg, da var det 20-årsdag med idrettstema. Hilde var rytter, Mia var ballerina og Julie var syklist. Vi koste oss masse!

Nå er det ikke like morsomt å være rotte, i alle fall ikke for meg. Hilde, den heldiggrisen har sommerferie allerede! Så det er sikkert greit å være henne. Hun er jammen flink. Mia leverer sin hjemmeeksamen i dag, og jeg sitter å skal egentlig pugge til min skoleeksamen på Torsdag. Shit, det er ikke akkurat det jeg har mest lyst til nå.

Jentekveld og festeligheter må nedprioriteres i helgen, ettersom det er litt viktig å stå på eksamen. Blæh. Hater å gå glipp av morsomme greier, men kan vel trøste meg med at det kommer flere i løpet av sommeren.

Ser forøvrig ikke ut som helt sommer ute ennå, og at det er spådd regn og grått på nasjonaldagen gjør det ikke bedre. Jammen digg at det blir sydentur den 1. Juni.

Nå skal jeg gå å pugge begreper innenfor Mediebruk, makt og samfunn, så ønsk meg lykke til.
Håper alle koser seg så godt de kan. Mulig det blir litt stille her frem mot eksamen.


JulieI sommerferien. Rottejentene. Vi vet ikke hvor. Dit veien tar oss.


Bilde lånt fra we♥it

Det skal bli herlig med sommerfri, ingenting å tenke på, sol, vind i håret, rulle ned over bakker på to hjul, synge og le. Skal bli fint å ta en pause i gresset med is og shorts.
Jeg gleder meg.


Bilde lånt fra we♥it

Har du planer om turer i sommer?
Julie