Dette er noen av de kjendisene vi her i Rottegata har sett i Oslos gater. Jeg har sikkert glemt noen, for vi møter stadig noen. Hihi. Har du sett noen ekte kjendiser i det siste?

JulieMia og jeg hadde hørt rykter om at det skulle foregå noe på Karl Johan i dag. Vi hadde hørt noe om at russepresidenten skulle komme, og at mange unge menn med kule bukser skulle passe på han. Vi tenkte seff at det vanket russekort i mengder og sto klare klokken 10.

Men da vi tittet nedover Karl Johans gate og oppdaget disse flaggene

forsto vi etterhvert at det var den russiske presidenten, og ikke russepresidenten, som skulle komme til slottet. Slik reagerte Mia på oppdagelsen


Vi klarte likevel å holde humøret oppe da vi fikk se disse karene
(det var selvsagt noen jenter med også)

Selv om det ble få russekort koste vi oss veldig, og fikk til og med se litt av presidenten!


Dette er andre mandag på rad jeg og Mia beundrer garden. Gøy.

Hva har du gjort i dag? Sett den russiske president eller fått russekort, kanskje?

Julie
Her kan dere se hva jeg har kjøpt denne uken. Ikke at dette er en moteblogg eller noe, og det er jo ikke veldig spesielle klær, men litt gøy å få litt nytt. Dere får dessverre ikke se det på nå, ettersom styling ikke er min hovedprioritering en slapp Søndag.Og her ser dere meg sittende på en restaurant på Kirkeristen på Lørdag. Det var deilig vær og koselig der, selv om alle gjerdene og byggearbeidet var litt forstyrrende. Håper alle har hatt en god helg.

Kjøpt deg noe fint i det siste? Kost deg i helga?
Julie
Hei igjen! Alt for lenge siden.

Har vært lite aktivitet på rathkes.blogg.no i det siste, men jeg kan forsikre dere om at det har vært liv i Rathkesgate. Her kommer (nok et) forsøk på å oppta bloggingen fra min side! Håper jeg klarer det bedre denne gangen.

Om dagen skjer det mye. Om dere lurer på hva som hender i Rathkes (eller Rottegata som vi nå kaller det), kan jeg meddele at Hilde er en lesehest for tiden, ettersom hennes eksamen nærmer seg. Hun er Mia og Julies forbilde. Et praktekemplar på en god student, hun klarer å kombinere sosial omgang med intens lesing, og kommer godt ut av det. Mia og Julie burde også få dette til, men istedet for å bruke dagen på lesing og pugging foretar de seg andre ting. Trening (bikinisesongen nærmer seg jo!), shopping (minst et par ganger i uken har det blitt i det siste), sosing, kjendisspotting (ja, norske b-kjendiser, listen er lang, den kommer på bloggen snart. Følg med!), jobbing (Skoringen og Ura.Turn), og ellers mange aktiviteter som skyver lesingen til side.

Men vi passer på å fortelle hverandre hvor mye vi ikke har fått lest denne uken, og hvor syyykt flinke vi skal være til å lese i morgen, eller i overimorgen eller neste uke. Og det er jo fint. Håper dessuten litt blogging skal gjøre at jeg står på eksamen. :)En liten påminnelse om hvordan vi ser ut :)

Julie

Noen ganger er det bare ett steg mellom massemediene og publikum, andre ganger blir medienes innhold spredt gjennom kompliserte flerstegsprosesser over lengre tid. Akkurat som med kjærligheten altså. ♥


Julie