Hei sveis! 

Det er litt stille her om dagen, men jeg er ganske opptatt! Nå er jeg på Vierli og dekker Snowboard-NM. Sola er på vei opp nå, så vi satser på en god dag i bakken! I dag konkurreres det i snowboardcross, det blir spennende. Føler jeg er helt inne i snowboardboblen om dagen, men det er gøy! Følg gjerne med på Snowboardforbundets hjemmeside for å se hva jeg gjør og hva som skjer her i Telemark :) 

 

Håper alle nyter vårværet! 

 

Julie 
 Her er jeg akkurat nå, halfpipe-NM i Wyllerløypa! God stemning og masse sol! Kanskje jeg kan bli litt brun samtidig som jeg er på jobb for Snowboardforbundet?! 

 

God søndag alle sammen! 
 

Kjøkkenet vårt er preget av lilla detaljer. Kanskje ikke så rart siden jeg har fått dilla på lilla! Lilla blomster og potter, og en lilla "topp" til glass fylt med te. Den har jeg laget selv og synes det frisker opp litt på kjøkkenet.  

Lilla, lilla, lilla! 

Jeg liker å gjemme så mye som mulig i bokser, slik at det ser ryddigere ut. Bare at vitaminene mine er synlige ser litt rotete ut synes jeg. Men de må være synlige for at jeg skal huske å ta dem hver dag :) 

 Det koselige skiltet har vi fått i innflytningsgave, og det passet perfekt på kjøkkenet. Dessuten er det helt sant at helgene er hellige og noe jeg gleder meg til gjennom uka. 

 

 

Da har dere fått en liten titt inn på kjøkkenet her i Rathkes. 

Hva synes du? 


Julie 
I dag har jeg drukket kakao og hørt på radio.

 

 

 

I går var jeg barnevakt og vi malte en harepus og påskeegg. 

 

 

 Vasket hender, så på bilder og spiste taco. 

 

 Flettet hår og spiste popcorn. 

 

Håper alle har hatt en like fin helg som meg :) selv om jeg synes den har gått litt fort..

 

Julie 

 
I går gjorde kjæresten og jeg noe impulsivt, vi dro ut sent på kvelden og grillet! 

En real grilldate under stjernene. Det var utrolig koselig, og helt herlig å sitte ved sjøen og høre på bølger, titte på stjerner og bare glemme jobb og mas. 
 


Vi hadde med engangsgrill, pølser, sjokkis og selvfølgelig pledd. For det ble ganske kaldt. 

Jeg synes det er veldig viktig å gjøre noen ting impulsivt, og det er ting som dette som skaper minner og holder oss gående i en ellers stressende hverdag. 

Liker dere impulsive utflukter? 

 

Julie 
 

 

Enda en nydelig vårdag i hovedsatden! Man må jo bare smile, selv om det er kaldt og kjedelig på kontoret. Tur eller kafe i sola frister mye mer! Men her er det bare å jobbe på, European X Games starter i dag, så det er mye å følge med på og dekke. 

 

 

I går da jeg kom hjem etter over 12 timers jobbing (Snowboardforbundet og så turningen), var jeg så heldig at kjæresten hadde laget middag til meg! Deilig laks med grønnsaker, poteter og saus! Akkurat det jeg ville ha! Nam!

Middag servert to dager på rad, må si jeg begynner å bli bortskjemt. :)

 

Ha en flott onsdag! 

 

Julie 
Nå skal jeg legge meg med et smil om munnen. 

 

Dagen har vært fin! Etter jobb fikk jeg deilig middag hos Mia, hun er virkelig en god kokk! Og så er det jo så nødvendig å få skravla litt. Spesielt når en sitter å jobber på et kontor hele dagen :) 

Jeg har også snakket med Ståle Sandbech på snowboardlandslaget i dag. Du kan lese saken her

 

Nattanuss fra trøtte Jules
Vil ønske alle en god mandagsmorgen! Det har nemlig jeg! Sol og deilig vær, uthvilt og klar for en ny uke med jobb!
Julie
Så deilig med søndagstur på Løkka når solen skinner og det er vår i lufen! 

 I dag fikk jeg med meg tre slappe gutter ut på tur på Grünerløkka i deilig vær. Vi kjøpte kaffe og kakao i ulike varianter på Cocoa. Det er utrolig god kakao der! 

 

Deretter tittet vi i bodene på Birkelunden, der det hver søndag selges de rareste ting. Veldig gøy å gå og titte på hva folk egentlig prøver å få solgt! 

 

Etter vask av leiligheten og deilig middag, avsluttes nå søndagen med tv og kos i sofaen. I dag har vært en søndag helt etter min smak. Håper alle har hatt det like fint som meg. 

 

Julie 
Nå som våren er på vei, blir jeg mer og mer inspirert. Det er så deilig med fint vær, det kjennes nesten som om kroppen er letter bare fordi solen skinner! 

 Noe annet som inspirerer meg er fine bilder på nettet, på blogger og hjemmesider. Jeg pleier å lagre bilder som gir meg inspirasjon eller som jeg bare liker godt. Men nå som jeg har opplevd at pc'er ikke alltid er til å stole på, har jeg printet bildene ut og laget en bok med utklipp. Boken kjøpte jeg på TIGER for noen uker siden. 

 Her er det både interiør, sitater, bryllupsbilder (ikke at jeg skal gifte meg med det første altså, men synes det er så mange fine brudebilder og masse inspirasjon til bordpynt og annet) og alt mulig annet jeg finner glede og inspirasjon i. Er jo så fint å ha dem samlet på ett sted, så jeg bare kan ta boken frem og titte når jeg trenger en opptur! 

 

Har du en inspirasjonsbok? 

 

Julie 
Bursdagskort til kjæresten


Bursdagskort til kusinen

 

Dåpskort til en liten prinsesse

Jeg er veldig glad i å lage kort, fotoalbum og andre ting med foto og papir. Elsker hvordan et kort blir mye mer personlig når man faktisk har lagt ned tid og tanker i å lage det selv, fremfor å kjøpe. Men med meg tar det tid å lage fine ting. Jeg kan sitte med et kort i flere timer for å bli omtrent fornøyd. Da kan dere jo tenke dere hvor lang tid det tar å lage et fotoalbum!  

 

Liker du å lage ting selv? 

 

Julie 
 

På vei hjem fra Snowboardforbundet gikk jeg over et snøfylt Torshov og fant ut at jeg hadde valgt både feil jakke og feil fottøy i dag. Jeg trodde våren var kommet, men så feil kan man ta. 

 

I dag har jeg intervjuet en snowboardkjører og skrevet en sak om filmene han er med i. Det kan dere sjekke ut her

 

Nå ligger jeg langflat på sofaen og venter på min kjære. Har endelig fått lest litt blogger igjen! Dessuten har jeg tittet litt på leiligheter, for vet dere hva? Om under tre måneder skal jeg og kjæresten flytte fra Rathkes gate. Og ingen nye planer er fastsatt! Blir så rart å flytte fra denne leiligheten etter å ha bodd her i nesten tre år! Wow.

 

Ingenting fremover er planlagt. Det er både skummelt og spennende! Lurer sånn på hvor vi havner.

 

Håper alle har hatt en fin onsdag! Snodig at den skulle bli så snødig! 

 

Love Jules  
Oi, det er virkelig uvant å stå opp så tidlig! Enda godt jeg har Bodumkoppen min.

 

 

Snowboard over hele linja, det er min hverdag nå + turn som jeg selvfølgelig er på uansett om jeg har mye annet å gjøre og tenke på!

 

 

I snowboardforbundet er det mest NM jeg konsentrerer meg om, og det er jo ikke så lenge til. Flaks at det snør i Oslo i dag.

 

PS: i dag var jeg først på jobben! 

Jules
 

Og sånn så det ut når vennene kom på fest på lørdagskvelden! Veldig vellykket og koselig. Hurra! 

 

I dag var første dagen i Snowboardforbundet og jeg gleder meg til resten! Selv om jeg blir kastet ut i ting jeg kanskje ikke helt kan, og selv om jeg må stå opp tidlig alle hverdager i åtte uker fremover. Det må være mange år siden sist! Man blir litt bortskjemt som student. Men jeg liker egentlig å ha en struktur på hverdagen. Selv om jeg merker at tirsdager og torsdager skal bli harde, med jobb i Snowboardforbundet først, og så rett på turning. Puh! Samtidig gleder jeg meg. Over ser dere pulten min på Snowboardforbundet, litt tom på dette bildet, pakker jo med meg macen hver dag. 

 

Kvelden ble feiret på Fridays, kjæresten har jo bursdag i dag! Vi spiste så mye at vi rullet hjem. Sånn skal bursdag være. 

 

Hvordan er deres hverdag? 

 

Julie
Da var sakene bakt og kaffekoppene funnet frem. Tid for familiefeiring for Ivo! Synes vi har gjort det ganske så koselig her :-)

Nå venter vi bare på gjestene. Håper dere har en flott lørdag!

Julie
 Ferskenkvister og gåsunger i vår stue. 

 

Er jo litt tidlig for blomster ute ennå, men det er virkelig fint å pynte inne med vårblomster i fine farger. Lyser opp litt og gjør meg glad i kombinasjon med vårsolen som titter inn gjennom vinduet! 

 

 

En som er veldig klar for helg! Og etter helgen skjer det faktisk noe litt spesielt. På mandag begynner jeg nemlig som praktikant i Norges Snowboardforbund! Der skal jeg jobbe i to måneder, jobbe med pressemeldinger, skrive nyhetssaker fra snøbrettverdenen, oppdatere sosiale medier og masse annet! Endelig skal jeg få bruk for min teoretiske utdannelse i praksis. Blir så spennende! Skal til og med være med å dekke NM! Så får vi se hvor godt jeg klarer meg. 

 En annen som gleder seg til helg! Og kanskje spesielt fordi han er bursdagsbarn på mandag og skal feires i store mengder i helgen. Hurra! 

 

Nå skal jeg straks på ukens første og siste seminar, etter det er det innkjøp til bursdagsfeiring, kakebaking og rydding av leilighet som står på planen! 

 

Ønsker alle en god helg! 

 

Love Julie