Det er så utrolig deilig vær om dagen, det virker veldig som om våren endelig er kommet! Det håper jeg! Selv om jeg alltid har sagt at jeg er glad i vinter og snø må jeg si at det er enklere å komme seg opp og ut når solen lyser inn gjennom vinduet og det er over 10 grader klokken halv ti om morgenen!

 

Julie på lørdagstur i Drøbak


Snø og is smelter!

 

Det som er litt kjedelig er å måtte sitte inne å lese artikler og bøker når en kunne ønske å sitte i en solvegg med en kaffe eller en venninne å skravle med! Men nå er det tross alt bare 8 uker og 1 dag til sommerferie, og før det kommer påske, det skal bli deilig! Og etter sommeren er det bare 1 år igjen før jeg har fullført bachelorgraden min!

 

Er det ikke deilig med sol og varme?

 

Julie


I dag er det siste innspurt på exphil-oppgaven som skal leveres i morgen! Skal bli deilig å få levert den, da er både jeg og UiO fornøyd!

 

Ha en fin dag!

 

J
I helgen smakte jeg Cherry Coca Cola for første gang! Jeg har alltid hatt lyst til å smake det, men det eneste stedet jeg har sett den i Norge er på Deli De Luca til 38 kr !!!! Det har jeg aldri tatt meg råd til. Men i helgen kjøpte kjæresten min den til meg.

 


Jeg må si det smakte akkurat som jeg hadde trodd, Cola med litt tilsatt kirsebær-smak. Ingen overraskelse. Er likevel litt morsomt å ha smakt den. Den er ikke min nye favoritt (det hadde ikke lommeboken tålt heller).

(Jeg burde kanskje boikottet Cola for tiden, men leste i dag at Cola har avsluttet sitt forhold til denne fæle fyren, så da har jeg ikke såå dårlig samvittighet)

Har dere smakt Cherry Coke? Er dere fan av den?

 

Julie


Thriller-musikalen i går var kjempebra! (Selv om vi kom litt sent) fikk vi oppleve masse bra dans, og ikke minst sang. Gjett hvem som kommer til å ha MJ-sanger på hjernen resten av uka?!

 

 

 

Har dere vært på Thriller live?

 

Julie
 


I går var vi ute å nøt Oslo i solskinn! I dag er ikke været like fint, men vi skal på "Thriller" i kveld, så dagen blir nok god likevel!

 

Hva gjør dere i helgen?

 

Julie
Hei!

 

I dag er det mandag igjen! Wow, tiden går så fort! Bare to måneder og 10 dager til sommerferie! Føler jo ikke jeg har fått startet på pensum omtrent.. Et semester på Universitetet går fort!

 

I helgen har jeg jobbet litt, feiret bursdager, både for kjæreste og kusine, hjulpet til med oppussing, spist fatelavnsboller, kake og deilig middag. Og selvsagt har jeg sett på VM! Kjempegod avslutning for Norges del!I dag har jeg vært på forelesning, men jeg har også vært å fått hudpleiebehandling, farget vipper og bryn, fått massasje og en quick make-up! Det var en deilig start på uka, som ellers kommer til å inneholde oppgaveskriving, forelesninger og jobb! Man skal unne seg litt i hverdagen, slik at man holder ut!

 

I kveld skal jeg se litt på tv, og rocke med min 1,5 kilos rockering samtidig! Ha en fin kveld og uke!

 

Julie

weheartit.com
....

Julie