Det er så deilig at det begynner å bli vår! Selv om det merkes på både bloggen og leselysten...

Vårskoene er kommet ut av skapet!
 


 

Folkens, i dag hørte jeg kvitrende fugler på vei til forelesning, er ikke det et sikkert vårtegn, så vet ikke jeg! 

 

Det var så deilig å gå på Grünerløkka i dag, helt uten snø i gatene, og med solen på blå himmel. Må si det gjør meg glad å tenke på at våren snart kommer. 

 

Kanskje jeg snart skal finne frem sykkelen min?! Jeg har som mål å begynne å sykle til skole og jobb når våren kommer! Heldigvis har min sykkel fått slippe å overvintre ute, men den trenger nok en liten vårrengjøring. 

 

 
Liker dere vårfølelsen? 

 

Kiss Julie 

I dag vil jeg vise frem noen stemingsbilder fra stua her i Rathkes. Synes det er så koselig med masse levende lys! Dessuten synes jeg de nye telysholderne mine fra Akazia er ganske så søte.

 

Love og Hope står fremme og minner om viktige ting i livet. 

 

Bildene er tatt for noen dager siden, og nå er rosene byttet ut med gåsunger og ferskenkvister, synes de passer godt inn nå som det nettopp har vært fastelaven og snaart er påske. 

 

Håper alle har en fin mandag. 

 

Love Jules 
 Jeg tror nesten jeg har fått merkemani, eller skal jeg kalle det dymodilla? Alt skal merkes, enten det er nødvendig eller ikke. Over alt i leiligheten kan man finne små svarte klistrelapper med hvite bokstaver som forteller hva den aktuelle tingen inneholder eller hvem som eier den.

Bare se her 


 Mye som er merket på kjøkkenet, slik at man slipper å lete gjennom alle boksene for å finne det man leter etter! 

 

 

 

Når man bor flere sammen er det helt nødvendig å ha litt orden i sakene, som for eksempel i gangen, der alle har fått hver sin navnede kurv til å legge luer, skjerf og votter i! Dessuten er det en som er felles, der nødvendige småsaker ligger. 

På badet har jeg også gått løs på saker og ting med dymoetikettene mine. At det er tøymykner i flasken er kanskje ikke så vanskelig å forstå, men å skille vaskepulveret til hvitt og farget tøy er litt lurt! 

 

Med dette er jeg med i utfordringen til Fabelaktige Maja sin utfordring! Skjønner at det ikke er bare meg som har dymodilla! 

                                                                                   

 

                                                                            GodhelgklemI dag har både jeg og kjæresten fri (jeg burde egentlig lese meeen). Vi har hatt en rolig morgen og nå er vi på massasje.

I kveld skal vi lage indisk mat med venner, og det gleder jeg meg masse til. Elsker rolige og koselige fredager som denne!

Hva gjør dere denne solfylte fredagen?
Valentines day har kommet og gått. Som mange synes jeg dette er en av flere dager som er blitt kraftig kommersialisert! Det handler minst like mye om gaver, kjøp og å gi noe materielt, som å vise kjærlighet til dem man er glad i. Men sånn er det nå en gang blitt i dette forbrukersamfunnet vi lever i! Til vanlig har jeg pleid å gi et hjemmelaget gavekort  på sånne dager, som enten inneholder massasje hjemme, eller en helaften hvor jeg lager mat og varter opp. Det synes jeg er en koselig ting å gjøre, pluss at det handler om å gi noe, uten å kjøpe noe! Det er jo tross alt kjærligheten som skal stå i sentrum?!

  

 

I år må jeg likevel si at jeg slo på den store valentinhandelstromma! Jeg laget et kort til kjæresten, og inni sto det noen ord om hvorfor jeg er så glad i ham, OG det lå penger til playstation 3. Han jobber jo på Elkjøp, så kjøpe den fikk han gjøre selv! I pakken lå også en hjerteskål med godteri! Gaven blir også en del av bursdagsgaven da, for jeg er ikke så rik at jeg kan kjøpe hele tiden. 

  

Av gutten min fikk jeg roser, hjertelys og en nydelig fyrstikkeske med motiv! Det var utrolig koselig å få litt ekstra oppmerksomhet på alle hjerters dag! Pluss at han i dag hadde kjøpt Avatar på blu ray som vi har koset oss med å se! Var vel ikke bare for at han skal spille jeg ville gi playstation ;) Så ble det jo en fin kjærestetid ut av det også 

 

Hva synes du om valentines day? Er gaver viktigere enn kjærligheten? 

 

Julie 

 
I dag er det stearinlys og pensum i stua som står på planen. Siden jeg sto sent opp i dag blir det lesing utover kvelden, men det er egentlig like greit!


Jeg har ikke vært noen god student hittil i semesteret, så jeg er godt fornøyd med å snart ha lest et kapittel i verdens tykkeste engelske bok om filmhistorie!

Håper alle har fått en fin start på uka! Og alle som er ute på veien: kjør forsiktig!
I helgen har jeg vært på konkurranse med turnerne mine i Lillehammer! Som dette så jeg ut i går da vi dro. Kanskje ikke like fin i dag, ble visst ikke så mye søvn i natt. Men gøy var det :)