Mange, også folk som vanligvis ikke er interessert i sport, følger med når VM arrangeres på hjemmebane. Men det er ikke bare på TV folk følger med, veldig mange tar faktisk turen opp i Kollen, og mange tar turen til Universitetsplassen under premieutdelingen! Og det som er så supert er at folk er der å jubler, selv om det ikke er "Norge" som har vunnet!

 

Derfor kan vi vel si at vi ikke bare er svake for sport når det er på skjermen og bare når vi vinner! Selv om det er ekstra gøy at VM er i Norge og at nordmennene gjør det så bra!


Selv har jeg ikke billett til VM og nyter det best fra sengen eller sofaen, varm i kroppen og med god utsikt til alt som skjer (på skjermen). Men jeg har i det minste vært ute i sentrum og sett på livet, tatt bilder ved is-skulpturer og fått gratis Cola!

 Så kanskje det er kulest med sport på TV og når vi vinner, men jeg synes det er kult at så mange mennesker er engasjert og med på VM-festen her i Oslo!

 

Heia Norge!

Skal du til Holmenkollen?

Julie


Har gått å tenkt på kanelboller i flere uker nå, men siden jeg ikke kan ansees som noen mesterkokk, har jeg ikke turt å begi meg ut på bakingen.. Men i dag kunne det ikke vente lenger! Fredag er jo lillelørdag, så selv om jeg holder meg unna godteri i hverdager, må man kunne unne seg noe digg i slutten av uka!

 

 

Men unntak av noen små dumme feil, gikk bakingen over all forventning! Det lukter faktisk godt på kjøkkenet, og bollene ser fristende ut! Mmmm :)

 
I morgen jobber jeg på Junior igjen! Resten av helgen har jeg ikke mange planer!

 

Hva skal du i helgen?

 

Julie

 
I satt vi spente foran TV-skjermen å så på VM-sprinten, vi jublet og heiet! Moro!

 

Etter middag på Gil Gamesj i Trondheimsveien, dro vi en gjeng opp å så på medaljeutdeling på Universitetsplassen, der det var kjempemange folk, og flotte is-skulpturer! God stemning, selv om det ikke var så lett å se noe! :-)

 

Minikonsert med Madcon fikk vi også med oss :)
I dag er en rolig dag for meg, jeg hører på Radioresepsjonen, har tent stearinlys og skal drive med litt scrapbooking, noe jeg elsker å drive med når jeg har litt tid til overs!

 


Bilder fra weheartit.com

 

Ha en god helg!

Julie
VM på ski i Oslo er i gang, og her sitter jeg foran feil skjerm å prøver å skrive filosofioppgave om kjønn... Tror heller ikke jeg hadde hatt mye sjans i et vm i oppgaveskriving, for her går det i snegle-fart!Hume, Kant og de Beauvoir

 

burde kanskje byttes ut med

 

Bjørgen og Northug!

 

I morgen kveld skal jeg i alle fall på VM-afterski med Madcon-konsert, sammen med venner! Det gleder jeg meg til! Det er viktig å ta pauser fra studier også innimellom, å gjøre noe man har lyst til!

 

Følger du med på VM eller sitter du i et berg av skolearbeid?

 

Julie
Jeg lo veldig den første gangen jeg så denne reklamen!

 

Liker dere den?

 

Julie


Her i Rathkes skriver vi bokstaver på melken for å skille dem fra hverandre. En dag i Desember åpnet jeg kjøleskapet og fikk meg en god latter!

 

Med disse samboerne, blir livet mitt veldig forlenget, for en god latter forlenger livet!

 

Julie
Jeg kan virkelig ikke forstå at noen gidder å tagge ned et nyoppusset hus på denne måten! Hvordan kan det gjøre en lykkelig?

Utrolig unødvendig i mine øyne!

 

Julie
Jeg går en travel helg i møte! MEN jeg satser på at den blir god!

 
Ha en god helg, hva enn dere skal!

 

Julie
I går var jeg hos legen, siden jeg har følt meg dårlig i så lang tid. Jeg var der klokken 9, og en halvtime etterpå gikk jeg derfra etter å ha avgitt urinprøve, flere blodprøver, svart på mange spørsmål, tatt pustetest og betalt over 300 kr. I hånden hadde jeg to resepter på medisin som kostet over 200 kr. Ikke at jeg klager over prisen, vil jo gjerne bli frisk! :D

 

Så nå sitter jeg her med medisin både mot halsbetennelse og mot hoste, håper dette gjør meg frisk som en fisk! Er lei av å være slapp og småsyk hele tiden!


Ellers er det bare det vanlige som står på planen; lesing, skriving, turn-jobb, Junior-jobb og (hvis jeg får tid) litt avslapning! I helgen blir Victoria 21 år, og det skal feires! Gleder meg masse!

 

Ha en god onsdag og en god uke videre!

 

JulieJeg må si at jeg har et stort hjerte for kattunger! Bare se på de nydelige skapningene! De er på den ene siden en liten versjon av en løve eller tiger, men likevel verdens mest nusselige og søte! Jeg har veldig lyst på en katt en gang, og jeg er såpass glad i kattunger at jeg drømmer om dem om natten! Fatter ikke at noen i verden kan være slemme mot disse vakringene!

 

Katt i blokk er ikke noe jeg liker, jeg synes ikke det burde finnes noe som heter "innekatt", for det ligger i katters natur å få bevege seg ute, jakte og være fri til å gjøre som de vil! Inne i en leilighet tror jeg noe av kattens frihet blir frarøvet. Med andre ord får jeg vente til jeg flytter til hus eller rekkehus før jeg kan ha en katt, men jeg gleder meg til den dagen!

 


Her holder jeg verdens nydeligste lille kattebaby! (kanskje ikke så lett å se) Den var svart med helt blå øyne! SMELT!

 

Liker du katter?

 

Julie
Roser fra verdens beste!


Ha en vakker Valentinesdag med den/dem du elsker!

 

Julie


Skulle tro at jeg var mor, denne vakre morsdagen, med denne deilige frokosten jeg fikk servert! Mmmm!

Elsker deilige frokoster fra kjæresten!

 

Ha en god søndag/morsdag med solskinn og glede!

Julie
Tilbringes i sengen med Brothers and Sisters på TV'n, var så heldig å få to sesonger av kjæresten som valentinesgave på forskudd :D

 
Litt godis har vi også unnet oss her vi ligger, litt småsyke begge to! Ha en herlig lørdagskveld!

Julie
Fredag igjen?! Synes tiden flyr så fort om dagen..

 

I dag må jeg skryte litt! Jeg har nemlig gått hele uken uten godteri, snop og brus! Ikke at jeg pleier å spise såå mye av dette, men det blir gjerne en liten godbit i løpet av uka! Denne uken har det ikke vært noe, jeg må si jeg er litt stolt. Selv om en uke ikke er lang tid, synes jeg det er en god start og et godt utgangspunkt for å fortsette! Det som er det beste er at sukkersuget avtar når jeg flere dager på rad har unngått å spise dette. I kveld er det fruktfat som står på kose-menyen, det er jo kjempegodt og sunt på samme tid! Men jeg kan ikke love at det ikke blir en liten sjokoladebit i løpet av helgen, men det er vel lov når man har vært så flink i uka?

 

I dag tror jeg ikke at jeg skal gå ut av leiligheten før kinoen i kveld. Her i Oslo er det snø og litt kaldt. Jeg tror nok heller jeg blir her inne på rommet mitt med stearinlys, ulljakke og sosiologipensum. Skal lese om ulikhet!

 


Jeg, Philip og Idun i seminar i fjor. Foto: Ådne Feiring


I kveld kommer kjæresten etter kino (gleder meg!), så resten av kvelden blir nok rolig. Har heller ikke så mange planer i helgen (for en gangs skyld), så det blir deilig å bare slappe av!

Hva er dine planer i helgen?

Julie
jaja...
Hei alle sammen.

 

I dag har vært hva man kan kalle en grå dag for meg, jeg har siden november gått småsyk hele tiden, og i dag har jeg hatt tette ører, rennende nese og hoste.. Blæh. Dette resulterte i at jeg droppet exphil-forelesning, og heller leste i sengen. Utover dagen (etter noen små høneblunder) følte jeg meg bedre og dro på verdens beste jobb; Uranienborg turn. Helt sant, selv om en dag har vært grå og tung blir den alltid bedre når jeg kommer inn i gymsalen og ser barn som er verdens lykkeligste bare de får løpe og hoppe :)

Håper alle mine fremtidige jobber blir like givende som den jeg har nå!

 

Det finnes også andre lyspunkter i livet mitt:

- jeg har fått legetime neste uke og regner med å bli frisk og rask snart!

- fredag er premieredag for "Jeg reiser alene", Rathkesjentene som er store fans av Jarle Klepp skal selvsagt se den! ( og vet dere hva, vi er neesten naboer med han som spiller Jarle!)

- det er kommet masse snø, så jeg kan fortsatt rekke noen flere skiturer i vinter

 I kveld skal jeg se siste episode av "Koselig med peis".

Hva gjør dere en tirsdagskveld?

Julie

Markus med skibriller! Kuleste hunden i by'n!

 
Rathkesjentenes kommentar: Mannssvin!
Det er fredag og det er helg! Jeg elsker fredager, og denne er ikke et unntak. Jeg har sovet ganske lenge.. Det er fordi jeg ikke har noen undervisning på fredager. Jeg har jo litt dårlig samvittighet for at jeg ikke leser pensum og er flittig, men på den annen side prøver jeg å nyte at det er fredag, fri og snart fest! Har også lest en del tidligere i uka... tror jeg...

 

I dag skal jeg og kjæresten til Drøbak, jeg skal sitte barnevakt i kveld og i morgen er det jobb på Junior før kvelden bringer fest! Susanne har fylt 21 og skal feire i leiligheten sin på Heer! Blir herlig med en ordentlig jentefest igjen, dem har jeg savnet!

 

Søndag skal jeg gå på ski! Ingenting er deiligere enn solskinn og langrennstur i turfart.

 

Bilde fra jentefest i sommer. Skulle ønske jeg var like brun nå...

Hva er dine planer for helgen?

Julie I dag har vi prøvd oss på å lage glaserte epler (av alle ting) i Rathkes. Vi glaserte noen druer også, og det ble egentlig litt godt. Nokså usunt, men litt morsomt å ha prøvd. Spørs vel om vi spiser alle.

 

Har dere prøvd det før?

 

Julie
Ooops, bloggen har visst gått litt i glemmeboka nå ved studiestart, og en annen grunn er at min pc har vært død og ødelagt. Fikk heldigvis skadene på reklamasjonsrett! Nå har den fått ny harddisc og ny vifte og virker bedre enn noen gang. Det eneste kjipe er at alle mine dokumenter og bilder har gått tapt. Eller heldigvis ikke alle, jeg har lagret de fleste bildene på ekstern harddisc! Er virkelig glad for at jeg gjorde det, så jeg slapp å miste tusenvis av bilder fra hyggelige stunder!

 

 

Likevel har jeg ikke mange bilder her og nå, så den gamle juleheaderen blir nok stående litt til..

 
MEN legger ut noen bilder fra Mia, jeg og 9 andre venner var på hyttetur i Trysil for noen uker siden! Herlig tur, jeg kan skrive mer om den siden! Hilde var i Hemsedal og hadde det kult med politistudentene. Ville egentlig bare si at alt går bra i Rathkes, og at det skal komme litt mer blogg-lyd fra denne kanten snart!

 
Har bloggverden savnet oss? 

Jules