Hei igjen.

Jeg har vært syk en stund, og ellers opptatt med mye som skjer. Sånn er det ofte!

I dag sitter jeg med Mac'en i fanget og er frustrert! Jeg skal skrive tre søknader til praksisplasser og ordne cv, jeg synes det er veldig vanskelig å formulere noe smart i dag,så jeg tenkte jeg heller kunne oppdatere bloggen...

 


 


Mens jeg har sittet her med søknadene mine har jeg begynt å tenke på hva som skal skje med livet mitt fremover, det er jo tross alt bare noen måneder til jeg er ferdig med min bachelor i Medievitenskap! Tre år på Universitetet i Oslo er snart over! Og jeg har ingen peiling på hva fremtiden skal bringe! Videre studier? Helt andre studier? Jobb? Reise? Oslo? Andre steder? Wæææh! Klarer ikke bestemme meg, og vet virkelig ikke hva jeg vil! Noen som har noen tips? Jeg vil gjøre noe gøy!

 
Forvirret Julie

 

 
I helgen skal jeg i dåp! 

 

Det er lenge siden jeg har vært i dåp, og (som alltid) er det jeg som har ansvaret for å kjøpe gave på vegne av familien. Både fordi jeg liker det og fordi jeg har litt mer fritid enn gutta. 

 

Når det er sagt er jeg ikke spesielt oppfinnsom, i alle fall ikke når det kommer til dåpsgaver, det er jo ikke noe jeg kjøper så veldig ofte eller titter på når jeg er ute. 

 


weheartit

 

Har selvfølgelig googlet det for å se om jeg fikk noen gode ideer, men jeg synes det er mye som er veldig tradisjonelt og kanskje litt kjedelig? Ikke at jeg vil at gaven skal skille seg for mye ut heller..

 

Som dere skjønner synes jeg dette er en vanskelig oppgave! 

Har dere noen gode tips til dåpsgave til en liten jente? Hjelp meg! 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I kveld er jeg alene hjemme uten kjæresten, og da er det lite som skjer! Jeg har enda ikke klart å snu døgnet helt til skole-og-hverdags-modus, så jeg er temmelig trøtt etter å ha stått opp halv ni (jaaada, vet det ikke er tidlig!), pluss at det var masse opp og ned og fram og tilbake på turningen idag. Puh. 

 
Da er det deilig å bare krype opp i sofaen med pledd, fyr i peisen og macen på fanget! 

 
Hva gjør dere en tirsdagskveld? 

 

Love Jules 

 

 

 

 

 I helgen var jeg på skitur! Føler meg sporty og fresh som dere ser :D 

 

Hva har dere gjort i helgen? 

 

Julie 
Hei og godt nyttår! 

Her på bloggen har det vært lang juleferie, og det har jammen jeg hatt også. 

Men nå er det tilbake til det jeg elsker og hater, hverdagen med alle rutiner og plikter. 

 

 

Studiene har så vidt startet opp, og med dem kommer lesing, forelesninger og eksamner. OG helt nytt for meg; jobbing! Har kommet inn på et emne der jeg skal jobbe to måneder i en mediebedrift i løpet av semesteret! Det blir noe helt nytt og spennende. 

 

 Weheartit

 

Noe annet som har startet opp igjen etter jul er turningen. Det må vel være en av tingene jeg elsker med hverdagen. To til tre dager  uken er jeg turntrener og det er så morsomt! Spesielt siden gymnastene begynner å bli så flinke! Første helgen i februar skal vi til og med i konkurranse i Lillehammer. Det blir full fart og masse gøy!

 

Selv om jeg elsker ferie og fri, må jeg si at jeg liker å ha litt struktur på hverdagen, vite hva morgendagen bringer (sånn nesten hvertfall). Jeg liker å ha mange planer, det gir liksom litt mer enn å våkne en dag og ikke ha noen planer. Da blir det ofte bare å fordrive dagen med kjedelige ting. (Skal ikke si at jeg ikke elsker slike dager innimellom, men etter en laang juleferie blir det litt nok). Liker med andre ord at det skjer litt igjen! 

 

Som dere skjønner er bloggen oppe og går igjen. Håper jeg :)

Så bare følg med! 

 

Julie