I dag var det på tide å dra hjem til Rathkes gate, etter omtrent en måneds juleferie i Drøbak! 
Da var det ikke lite jeg skulle ha med meg, en stor koffert, en stor sekk (fikk til jul), en DFIbag, en stor Carlings-pose, en veske og en PC-ekse, alle stappet fulle av klær, julegaver og alt mulig annet. Føltes nesten som å flytte inn på nytt da jeg kom til leiligheten med alt dette! Heldigvis hjalp min snille homie Mia meg med å bære alt inn!

 

Skal bli fint med litt tid i Oslo igjen, er kjempekoselig med familien og gratis middag, men er blitt vant til å være min egen sjef og å gjøre ting på min måte. Derfor er det litt fint å komme tilbake, selv om jeg gruer meg til å lage middag....

Studier starter ikke før den 18. januar, så jeg har enda litt tid til å kose meg og gjøre ting jeg ellers ikke tar meg tid til, som for eksempel å lese en roman og scrapbooking + skravling med jentene, som jeg har savnet.

 

Har du startet skole/jobb og er tilbake i hverdagsmodus?


Julie

PS: At jeg fremdeles har en PC som ikke fungerer gjør meg frustrert og det føles umulig å få ting gjort, man trenger jo PC til alt mulig.. Heldigvis får jeg lurt meg til å låne en her og der :)
Det er virkelig kommet mye snø de siste dagene! I går brukte jeg og kjæresten flere timer på å måke, både hos han og hos naboen, vi var godt fornøyd med jobben som var ferdig klokken ti om kvelden, men da jeg våknet i dag morges og så aaaaall den snøen som hadde kommet følte jeg at det var ganske bortkastet...Weheartit.comWeheartit.com

Snø er vakkert, et symbol på vinter i nord, herlig å leke i og å stå/gå på ski i, men i trafikken og på fortau er det ikke bare bare med 40 cm med snø!

Er det mye snø der du er? Liker du den?

Julie
I dag har jeg og kjæresten bestilt og betalt tur til Dubrovnik i Kroatia i sommerferien! Jeg gleder meg veldig!

Strand, sol, restaurantbesøk, sommerfestival og kos! I Juli drar vi :)

Se så vakkert!

Har dere planlagt noen sommerferie ennå?

Men først er det hyttetur til Trysil om to uker!

Julie
Hei igjen alle sammen! Nå er nyttårsaften overstått og vi er gått inn i 2011! Tenk på det, synes ikke det er lenge siden vi feiret det nye årtusenet 2000. Nyttårsaften var kjempehyggelig, vi var hos Nora eller i "Belsjøparken Bar & Grill", der vi spiste deilig indrefilet, drakk, sang og koste oss! Var morsomt at noen av jentene hadde forberedt sang som handlet om alle som var der! Fyrverkeriet ble sett fra golfbanen, ettersom vi ikke orket å gå helt ned til båthavna i vinden. Koselig ble det i alle fall! En fin avslutning på 2010 og en fin start på 2011!

 

Utrolig hyggelig å feire med hele gjengen som jeg liker så godt!

 

Til helgen blir det mer feiring, for Merete blir 21 (!) år, og vi skal feste igjen. Hurra!

Min pc (som aldri har villet være min venn) har nå dødd, derfor vet jeg ikke hvor mye oppdateringer det blir her fra min side de kommende dagene...

 

Nyt 2011!

Julie