Gårsdagens antrekk på jobb. Highwaistshorts fra Only, som jeg selvfølgelig har kjøpt på salg (150 kr) og topp fra Lindex som jeg fikk med på kjøpet da jeg kjøpte en annen topp der. Niceprice! Skinnarmbåndene er fra HM og kostet 10 kr på salg, mens skoene er kjøpt på Kreta. Ganske rimelige klær, men synes det var perfekt i går, ettersom sola skinte for en gangs skyld. 

 

Ingen sminke og litt rødt fjes skyldes at jeg lå ute og hørte på lydbok hele formiddagen før jobb haha. 

 

I går kveld fikk vi en veldig god nyhet: kjæresten har fått plass på Politihøgskolen i Oslo fra August! Jeg er bare så stolt og gleder meg til å bo i Oslo igjen! Men det er mye som må ordnes nå fremover, jobb, bolig (forhåpentligvis et sted Kitty også kan bo), budsjett, besøk i banken, visninger, wooow! Så i kveld skal vi til pappa for å få litt råd, jeg er helt rådvill når det gjelder hvor vi skal starte. Men spennende og gøy blir det!  

 

Hvis noen vet om noen ledige medierelaterte jobber i Oslo-området må dere si ifra! 

 

Ønsker alle en god onsdag! 

 

Har du planen klar for høsten? 

 

 Julie 
 

Slenger ut noen bilder av et av ukas mange jobbantrekk. Nå er det jobbing hver dag fremover! Jeg har sommerjobb på Junior Barneklær på Drøbak City og synes det er en veldig koselig jobb. Jobbtøy bør jo være litt pent, men samtidig behagelig å gå med en hel dag i butikken. Her ser dere genser fra Lindex, buksetights fra Vero Moda, nye hvite Conversesko og veske fra Kroatia - supert antrekk på jobben.  

 Er veldig fornøyd med skoene, selv om de gnager litt nå i starten. Converse har jeg jo vært glad i lenge, men har aldri hatt hvite. Digger dem nå på sommeren! 

 

Hvor jobber du i sommer? Hva har du på deg på jobben? 

 

Love Jules 
Dette innlegget skulle vært publisert før jeg dro på ferie, men blogg.no var ikke helt samarbeidsvillig. Bedre sent enn aldri! 

 

Nå som jeg skal på tur til varmere strøk har jeg tatt en runde i butikkene for å se om det er noe jeg trenger eller har lyst på av sommersaker. Endte opp med litt nytt, så får vi bare håpe at det kommer litt sommervær til Norge også etterghvert, så det kan bli brukt! Hurra for lette og deilige sommerplagg! 

H&M - to kjoler og en playsuit 

 

Gammel bukse blir ny shorts med kun en saks og litt bretting! (her midt under pakking til Kreta)

Kupp: Genser til 49 kroner på Lindex og Levisbukse til 100 kroner på Norwegian Outlet. Må jo forberede meg på at ikke sommeren i Norge bare vil inneholde korte kjoler og bare ben.. Da er det jo supert at jeg fant et helt antrekk til 150 små kroner - dette er lykke for en tilbudsrotte som meg. 

 

Nå er kofferten pakket og jeg er klar for sol og varme i en hel uke! 

 

Love Jules