Jeg må si jeg elsker stjerner i interiøret! Det er jo veldig populært nå, og det er jo ikke så rart når det er så pent! Liker spesielt godt stjerner på soverommet, natt og stjerner hører sammen. Har blitt inspirert av så mange vakre soverom med stjerner som finnes der ute. Derfor har jeg kjøpt inn sengetøy med stjernemønster på. Telysholder med stjerner har jeg dessverre ikke funnet. 

 

 

Stjerner passer godt andre steder i huset også, som på kjøkkenet, i stuen eller på terrassen. Gleder meg til kjæresten og jeg får et eget sted å bo igjen, da skal det bli så fint. Skal ikke se bort ifra at det dukker opp noen stjerner her og der.

  

Ble også veldig inspirert av disse lyktene laget av hermetikkbokser! Dette vil jeg prøve å lage selv. Er sikkert vanskeligere enn det ser ut, så vi får se hvordan resultatet blir. Har sett at mange bruker det som julepynt, men jeg synes det kan brukes hele året! 

 

Liker du stjerner? 

 

Love Julie 

 

 
 

 


I dag drar vi! Macen blir igjen hjemme, så nå blir det nok stille fra bloggen en ukes tid. Men det er jo det som er litt deilig med å reise på feire, null pc, null mas, bare kos! 

 

Ønsker alle en nydelig uke enten dere er hjemme eller på reisefot! 

 

Love Jules 
Farger hører sommeren til synes jeg! Elsker sterke farger! 

 

 


____________________________________________________________________________________________________

 

I dag har jeg levert min siste eksamen i medievitenskap, og dersom jeg ikke stryker i noen av emnene jeg har hatt i vår, har jeg fått bachelorgrad! Det er både deilig og rart på samme tid. Mye å tenke på fremover, men akkurat nå vil jeg bare nyte sommerferie! I kveld blir det sommerfest med instituttet, lørdag skal jeg på turnstevne og søndag drar kjæresten og jeg til Kreta. Må si jeg gleder meg veldig til å få en hel uke med bare sol, avslapning og kjærestetid! 

 

Og folkens, jeg bare viser dere...

 Noen flere som har fått sommerfeire eller er ferdig med grad? 

Ha en fin torsdag uansett! 

 

Julie 

 
♥ Dagens inspirasjonskilde er hjerter og kjærlighet, noe som alltid inspirerer meg! 

 

 

 

Se så nydelig kjærlighetsrom! 
♥ Blir du inspirert av kjærlighet og hjerter? 

 

Love Jules 

 I helgen har jeg tittet på leiligheter på Finn.no, og det er så mye fint (men veldig dyrt!) til salgs, og jeg har så lyst til å kjøpe en leilighet og innrede den helt etter min stil. Det hadde vært så gøy! Noe jeg har fått veldig sansen for er stiger i interiøret. De kan brukes til så mye og er dekorative i seg selv. Her er litt inspirasjon

 


(Igjen har jeg stjålet bildene litt her og der) 

Hva synes du om stiger som dekorasjon og nytte i hjemmet? 

 

Julie 
Hei der ute 


Nå som jeg sitter i min helt egen eksamensboble om kort tid trenger jeg litt inspirasjon som gjør at jeg kommer meg igjennom skrivingen. Vil dele noen inspirerende bilder med dere, og i dag er det rammer, hyller og tavler som inspirerer. Se så mye flott som finnes der ute! 

 

 

 

 

 Har lagret bildene på macen over en god stund, så husker dessverre ikke hvor jeg har funnet dem, men jeg håper de kan inspirere dere også! 

 

Noe du likte? 


Håper alle får en flott juniuke! 

 

Julie