Det er fortsatt over en uke til jeg har bursdag, men har allerede rukket å feire med familien. Fårikålmiddag og kaker hos farmor og farfar, tradisjonen tro. Heldig som jeg er dro jeg hjem med både gaver til meg selv og til leiligheten. Over ser dere bilde av alt, tok flere og bedre bilder med speilrefleksen, men jeg finner bare ikke kabelen! Derfor kun en liten sniktitt i mobilbildekvalitet. Litt nytt til kjøkken, soverom, varmt i halsen, penger og tyggis. Om du titter ekstra nøye kan det hende du ser den aller største gaven :) 

 

Kittycat synes også det var spennende med litt nytt i hus. 

 

Denne uken er virkelig stappet full av planer! Jobb både på Junior og på Uranienborg Turn, og i tillegg skal jeg i to møter og jobbe på et event lørdag kveld. Er så heldig at jeg skal jobbe på Snowboard Awards, og da må det en del forarbeid til. Blir spennende! 

 

 

Noen som andre som har bursdag i oktober? 

 

Julie 


Kitty og jeg ønsker alle en god høsthelg! 

 

Julie 

 Siden jeg ikke jobbet tirsdag og onsdag, tror jeg at det har vært helg og at det er tirsdag i dag. Heldigvis har jeg fått fredagsfølelsen litt utover dagen. Dagen startet forøvrig veldig fint med frokost på Kaffebrenneriet. Det er ikke ofte jeg spiser frokost på kafè, men i dag var det tomt for brød hjemme (selv om vi var i Sverige i går og fylte opp fryser og kjøleskap) unnet jeg meg en luksusfrokost før jobb. Deilig kaffe og baguette med kylling og pesto nammm.

 

I kveld er det hjemmekveld med fiksing av leilighet, blogglesing og idèmyldring (om idèene settes ut i liv skal dere få høre om dem). Kitty og jeg koser oss med høst ute og stemning inne. Imorgen er det jobblørdag og søndag skal det bli deilig med en dag i Drøbak. 

 

Har du hatt en god fredag? Skal du noe gøy i helgen? 

 

Kiss Julie 

 

Ble ikke bare ligging på sofaen i går, jeg startet også med å lage kort. Har fått i oppdrag av farmor å lage tre bursdagskort for henne og endelig kom jeg i gang! Dette er jo ting jeg elsker å gjøre og skulle ønske jeg hadde enda mer tid til det.

Her er noen utkast til kort. Jeg har jo nettopp begynt å bruke Distress ink og er blitt helt hekta, det er jo så kult med den "slitte", gamle effekten.

Skal vise dere resultatet når jeg blir ferdig.

Håper alle har hatt en god mandag!

Julie
(Dette innlegget er skrevet på min iphone)

Etter litt tørketid kommer det endelig et innlegg her på bloggen! Over ser dere Instagrambildene fra de siste to ukene, som jo har flydd av sted. Har skjedd så mye den siste tiden, så er vanskelig å finne tid og krefter til bloggen. Har så mange ideer og innlegg i tankene, men rett og slett litt for mye annet å gjøre. Forhåpentligvis kommer snart innlegg om Kitty som har blitt fem måneder, status for overtakelse og flytting, mine små kreative innfall og litt av hvert annet. 

 

Så til tommel ned. Tommel ned for lite blogging og annet jeg liker i det siste. Har jobbet på Manglerud Storsenter den siste 1,5 uka, på Junior Barneklær der. Det er en hyggelig butikk og hyggelige medarbeidere, men det tar på å jobbe 6-8 timer hver dag, pluss tre timers reisevei. Studenter - nyt hverdagen! Hehe. Blir så bra å få flyttet til Oslo! Da kommer vi nærmere skole, jobb og venner. Gleder meg også veldig til å få alle tingene mine ut av flytteesker og søppelsekker...

 

Tommel ned nummer to er at jeg har blitt syk, og i dag som jeg endelig har fri må jeg bare ligge på sofaen, orker ingenting annet. Bare å skrive dette innlegget har tatt meg noen timer. Blææh.

 (Ser syk ut ikke sant? Kosedressen på, håret til alle kanter og gårsdagens sminke... ÆææÆh)


Da er det bare å prøve å blir frisk som en fisk til ny arbeidsuke og uka for overtakelse av leilighet! 

 

Noen andre som er blitt høstsyke? 

 

Love Julie 

 

Sommeren er jo på hell, men heldigvis holder den ut litt til. I dag har det jo vært kjempevarmt og sol hele dagen. Diig. I løpet av sommeren har jeg tatt noen bilder av blomster i hager. Liker så godt blomster, men er ikke særlig flink til å stelle og holde dem i live selv. 

 

 

Liker at jeg fremdeles kan gå i shorts og kjoler (eller, det er jo først nå jeg kan det..) og liker at det fremdeles er blomster å se. Men jeg kan ikke nekte for at jeg er glad i høsten, med varme klær, innekos og fine farger - og den kommer tidsnok, enn så lenge nyter jeg sommerværet. 

 Liker du den sene sommeren eller gleder du deg til høst? 

 

Love Julie 
I dag har jeg ikke følt meg særlig bra, så jeg lå på sofaen hele formiddagen før jeg dro på jobb klokka tre. Imorgen blir det også full jobbdag, og det er jo meldt regn, så det blir ikke mye soling og bading på meg denne helgen. Da er det enda godt at jeg kan leve lenge på all sommerkosen forrige helg. Det var virkelig deilig med en tur til Skjeberg med gode venner og sommervær! 

Ønsker alle en god helt og håper sola skinner hos deg! 

 

Julie  

Kitty og jeg titter innom for å si at vi er lykkelige for at det ikke er regnvær i Drøbak i dag! Vi liker best sol og varme. 

 

Dessverre må store deler av dagen brukes til jobbsøking foran skjermen, men vi håper at været blir bra i helgen, så vi kan kose oss ute. 

 Ønsker alle en strålende helg! 


Smask 
Det er litt kaos i livet mitt om dagen. Full leting etter jobb og bolig, jobb på Junior, tilbake på jenterommet, mye på en gang. Når det gjelder jenterommet er det litt for lite til å romme alt jeg har samlet meg opp og tidligere hatt i en hel leilighet, nå er mye av det stappet inn på et lite rom. Blir litt rot i hodet mitt når det er så rotete rundt meg. Er ikke alltid like lett å sette seg ned å skrive gode jobbsøknader. Gleder meg bare så veldig til vi får et eget sted! 

 

Den gode nyheten er at vi har fått lån, og at vi forhåpentligvis får kjøpt en leilighet i Oslo i løpet av en måned.

 

Som dere skjønner er det ganske fullt i hodet mitt om dagen, men håper litt ting faller på plass etterhvert.

 

Ønsker alle en fin slutt på juli.

 

 
Julie  
De siste dagene har jeg vært i Fredrikstad, på besøk hos mamma. Synes det er gøy å gjøre litt på fridagene mine, ellers blir de liksom bare borte! 

 

Vi pratet, drakk rosèvin til langt på natt. 


Jeg fant Knerten i hagen da vi ryddet og kjørte bort avfall. 

 

 

Mamma hjalp meg litt med DIY-prosjektet mitt, så jeg har altså ikke gjort det helt selv. 

 

Etter noen koselige dager i Fredrikstad, kjørte jeg hjem til Drøbak i går (lengste turen jeg har kjørt alene på mine åtte måneder med førerkort :P), og dro på midnattspremiere på Batmanfilmen. Var veldig hyggelig og alle likte filmen. 

 

Nå er det tilbake til virkeligheten, de siste dagene med sommerjobb, jobbsøking, visninger. Synes det er litt skummelt å ikke ha noe på plass, ikke være sikker på hva høsten vil bringe. Men satser på at det ordner seg for oss! 

 

Ønsker alle en god regnfull onsdag! 

 

Julie Her er uken min i Instagambilder. Som dere ser har det vært en uke med mye moro; hyttetur, kattekos, middag med venner, jobb, spillkveld og ikke minst jentekveld i går. Lenge siden vi har vært så mange i jentegjengen samlet og det var så gøy! Heldig som jeg er ble jeg hentet av kjæresten i Oslo midt på natten, deilig å slippe bussturen hjem. 

I dag har det vært en rolig søndag her på Heer, ladet opp til ny uke. 

 

Håper alle har hatt en god uke og helg! 

 

Kiss Jules 

 Som dere skjønner har det blitt lite bloggings fra hytta i Valdres uten strøm og vann. Fant heldigvis litt dekning :-)

Selv om det har regnet mye har vi kost oss masse disse dagene, med tur i skogen, overnatting i telt, melking av kuer, bading i elva og i badeland! Imorgen er det hjem til jobb i Drøbak. Håper solen skinner!

Legger ved litt bilder fra den siste tiden :) elsker sommer, selv om sommerværet mangler.

Håper alle koser seg med sommer!

Husk å følge meg på Instagram: julieber1

Love Julies Android
 

I dag har det jo vært det sommerværet i Drøbak! Kunne det bare vært sånn litt oftere! Jeg har selvfølgelig jobbet inne på senteret.. Imorgen skal jeg på festival på Oscarsborg, så skulle gjerne hatt litt sol :) 

 

Nyter i alle fall deilige jordbær fra hagen på Heer, så litt sommer blir det jo selv om det regner en del. 

 

I helgen er det innflytningsfest hos venner i Oslo og festival. Neste uke skal jeg på hyttetur i Valdres og det skal bli så koselig! Mye å glede seg til med andre ord :) 

 

Love Jules 

 Se hva jeg har fått! Verdens snilleste Merete har laget armbånd til meg! Om sommeren er det jo så fint med fargerike armbånd, og at det er peacetegn på dem gjør dem enda søtere! Peaceperlene har jeg fått tak i (fikk den sølvfargede i et blad og kjøpte den lilla for 1 euro i Hellasog Merete har laget resten helt selv. Hun er jo bare kjempeflink. Ta en titt på bloggen hennes for å se flere armbånd hun har laget selv. 

 

Nok en gang: jeg er heldig! 

 

Er du glad i fargerike armbånd? 

 

Love Julie

 

(Klikk)

 

 
 

Da vi var på ferie på Kreta fikk jeg sommergave av kjæresten min, dette nydelige ankelkjedet med et hjerteanheng! Hvitt gull og greier. Wow, jeg er heldig! Elsker sånne gaver som er symbolske og personlige! Dessuten er det jo kjempefint med smykker om sommeren! Nå må jeg bare sørge for å ikke miste eller ødelegge det, noe jeg er mester på.. Prøver å være ekstra forsiktig med det denne gangen! :) 

 

Love Jules 

 
På Kreta fikk jeg lakkert neglene mine for en billig penge. Jeg har aldri fikset neglene mine hos noen som kan det før, så det var jo litt gøy. Det ble rosarosarosa og til og med noen små diamanter. 

 Hva synes du? Og får du ofte neglene dine fikset? 

 

Juliet
Som dere vet har Ivo og jeg vært på ferietur til Kreta. Vi var på et sted som heter Agii Apostoli, i nærheten av Chania. En utrolig vellykket, koselig og minnerik ferie!

 

Selv om vi var ute i veldig god til på flyplassen da vi skulle dra klarte vi å sitte å vente på feil sted, og det endte med at vi ble ropt opp over høytaleren og måtte løpe til flyet. Litt av en start! Heldigvis tok det seg veldig opp! Da vi kom frem var det midt på natten, så vi hev oss rett til sengs da vi kom på hotellet. Da vi våknet var det frokost og rett på stranden. Der var vi det meste av tiden og for å bare nyte solen, bade og spise is. Deilig!  


 

Om kveldene spiste vi på restaurantene som lå i nærheten av hotellet, og vi fant etterhvert en favoritt. Der hadde de både god mat, drikke og de viste EM-kamper. Vi delte også litt av maten vår med kattene som gikk blant bordene <3 


 

 Med en kjæreste som elsker banansplitt ble det noen gode desserter også! 

 


Vi orket ikke å bare ligge på stranden en hel uke (og dessuten ble vi litt solbrent), så vi dro på noen utflukter også. Både til fots i området vi bodde på, og med et lite tog. Toget kjørte oss gjennom en ravine med masse fin natur, og vi endte opp i en liten landsby. Der fikk vi smake på yoghurt med honning, og kjæresten elsket det! Dessuten var vi på et museum og vi fikk se det greske livet på landsbygda. På vei hjem kjøpte vi honning av en lokal bonde, mmmm! 
Vi var også i byen Chania en av dagene. Der ble det litt shopping, titting og fiskespa! 

 

 

Mye god mat og vakker natur! 

 

 

Vi hadde en kjempefin tur! ♥ Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på reise!

 

Hvor skal dere reise i sommer? 

 

Julie 

 

 

 
 

Det er jo ikke så verst å komme hjem til Drøbak når solen skinner og jeg kan gå med sommerklær! I går gikk jeg tur i sommerbyen med kjæresten, og jeg hadde på meg den nye playsuiten min. Deilig! 

 

 

Små og lette sommersko er så herlig å kunne gå med, og Cola med is er ikke så ille det heller. 

 

 

Liker virkelig Drøbak i sommervær! Vi badet ikke akkurat, ganske mye kaldere enn vannet var på Kreta. 

 

Jeg jobber med et innlegg om feiren på Kreta, men det tar litt tid med alle disse bildene vi har tatt, så det kommer etterhvert.

 

Hva gjør du disse soldagene? 

 

Julie 

 
Her kommer Instagrambildene fra den siste tiden, ble jo plutselig over en uke sidne jeg dumpet bilder her, så har samlet seg opp litt. Dette er litt av hva jeg har gjort i det siste: 

 

 

 
 Har jo fått så dilla på Instagram, så har helt glemt å bruke kamera mitt i det siste. Får ta det frem og få brukt det litt nå fremover. Det blir jo uansett med på feiren vi drar på om bare en liten (eksamens)uke! Gleder meg veldig! 

 

Hva heter du på Instagram? 

 
Love Julie 
Da var nøklene til Rathkes lever, og alle esker, møbler og poser flyttet. Nå bor vi igjen i Drøbak! 

 

To sett nøkler som vi leverte på torsdag. 

 

Kjørte flyttelass i 30 varmegrader, den varmeste dagen i sommer sikkert. 

 

Det ble mange turer frem og tilbake, vi har jo helt utrolig mye ting! 

 


 

Skikkelig jobb å vaske hele leiligheten fra topp til tå! Heldigvis fikk vi hjelp.

 

Tid til litt bilder i speilet blir det alltids! :) 

En som ble veldig sliten og lei av flytting etterhvert.

 

Er ganske rart å flytte hjem til pappa etter å ha bodd i Oslo i tre år, men litt deilig også, for det er jo midlertidig. Den 20. juli blir en spennende dag, da får vi svar på hva og hvor vi skal neste år. Før det blir det bare kos i sommerbyen Drøbak, og en deilig uke på Kreta. Litt sommerjobb blir det også. Men aller aller først er det eksamen, filmhistorie fra mandag til torsdag, så er det sommerfeire og jeg er ferdig med bachelorgrad i medievitenskap. Sykt å tenke på! 

 

Regner med at jeg er tilbake på bloggen nå, har endelig kommet meg på nettet og greier :) 

 

Ha en fin helg! 

 

Love Julie 

 

PS: Rathkesbloggen følger meg selvfølgelig videre selv om jeg har flyttet fra gaten! Og du må gjerne følge den på FacebookDet er lite som skjer her på bloggen om dagen som dere skjønner, men det er egentlig fordi det skjer mye i livet mitt! Har jo vært så fint vær i det siste, samtidig som vi flytter, vasker, kjører flyttelass og møbler, kjæresten har vært på politiopptak, og vi har prøvd å være litt sosiale. Blant annet har vi vært på premiere på Men In Black forrige uke

 


Lover å komme sterkere tilbake her når ting roer seg litt mer :) 

Håper alle har hatt en god pinse og får en fin uke, den siste i mai. 

 

Gratulerer med dagen til Mia som blir 22 år i dag! 

 

Julie 

 
Slik ser min uke ut gjennom Instagram! Har ikke vært så flink med skolearbeidet denne uka som jeg burde, så nå må jeg sitte med det i helga.. Typisk meg. 

I kveld skal jeg uansett på bursdagsfest til en venn, så det blir jo litt kos også! Og imorgen er det turnavslutning for gymnastene mine, det er jo så gøy. 

 

Om bare ti dager skal vi flytte fra Rathkesgate, det blir litt rart, og vi har masse som skal ordnes før den tid! Blir helt stressa av å tenke på det, men vi skal nok klare alt sammen. 

 

Koser du deg i helgen? 

Håper det! 

 

Julie 

 

Følge meg på Instagram? Jeg heter julieber1
Jeg hadde en veldig rolig og hyggelig 17.maifeiring i går. Var i Drøbak, tradisjonen tro.

Spiste mye godt, så på tog, familiekos, vennekos og alt var på plass. 

Nå er det tilbake til rapporter, lesing og jobbing.

Håper alle koste seg på 17. mai! 

Julie 
Titter bare innom for å ønske alle en riktig god nasjonaldag!
Ingenting er som en helt ny olabukse! 

 

Jeg har kjøpt meg yndligsbuksa mi på nytt, akkurat den samme, men det føles så bra!
Har vært så fornøyd med den buksa, men nå hadde den blitt såpass slitt at jeg måtte bruke siste rest av penger på kontoen på en ny. Som den tilbudsrotta jeg er passet jeg selvfølgelig på å kjøpe den når det var nattåpent på Storosenteret og dermed 30% avslag.

 

Har ikke brukt den ennå, jeg venter på en måte på en anledning til å bruke den.
Men det er jo tross alt en hverdagsbukse, så kanskje jeg bare må bruke den en dag snart! 
Er i alle fall godt fornøyd med ny bukse.  

 

Den gamle buksa kan dere se under til høyre, godt brukt!
Den sitter fortsatt fint på, men fargen og stoffet har blitt veldig slitt, så det spørs om den ikke blir et offer for saksen, og forvandles til shorts til sommeren. 

 


Imorgen er det nasjonaldag, og jeg skal feire den i Drøbak med familie og kjæreste.
Bunaden skal frem fra skapet og gnagsårplaster på. 

 

Ønsker alle en god 17. mai! 

Julie 

 Dette er hva jeg helst skulle hatt på meg i dag! 
 

Meeen jeg endte opp med litt mer klær på da jeg skulle ut på marked i dag. Blåser, regner og er kaldt.
Og det er nesten midten av mai? Sol og sommervarme hadde vært herlig! 


Det var faktsik mye stilig å finne på markedet på Birkelunden i dag, men selvfølgelig var det fineste ikke det billigste.
Siden vi snart skal flytte og jeg ikke har så mye penger akkurat nå, ble ingenting med hjem.
Er jo veldig gøy å bare gå og titte også, synes jeg :) 

 

Nå er det snart en ny uke, med nye muligheter.
Jeg skal bruke uken på å skrive om bruken av sosiale medier i Snowboardforbundet, og selvfølgelig feire nasjonaldagen. 
Håper alle har hatt en god helg!

 

Julie  

Og fredagskvelden bruker jeg på: 

Ønsker alle en god helg! 

 

Julie 

 

Følg meg gjerne på Instagram: julieber1
Jeg gleder meg til det blir litt varmere og jeg kan bruke dette antrekket oftere. Minfarget bukse! Det blir ikke mer sommer enn det. Dessuten er det gøy å matche ting med fargede bukser. Både neglelakk, øredobber og solbriller har jeg også i mint-turkis-farge. Den hvite toppen fikk jeg faktisk til halv pris på BikBok, og den skal bli så deilig å bruke en varm sommerdag! Nå er det bare for sommeren å komme. Jeg er i alle fall klar! 

 

Har du kjøpt inn årets sommerklær og tilbehør? 

 

Julie 

  

Hvis noen lurte så er det disse tre parene øredobber som er mine mest brukte. Jeg er ikke sikker på hvorfor det er akkurat disse jeg bruker mest, kanskje fordi de ikke var så dyre, slik at jeg kan bruke dem til hverdags uten å være redd for dem. Pluss at de jo går til det meste! Svarte firkantede øredobber, hvite perleøredobber og hengende "gull"øredobber. 

 

Har du noen favorittøredobber? 

 

Julie 


Det hjalp visst å mase litt på bloggen, for nå er det fullt solskinn og sommervær ute! Deilig! 

(Ikke fullt så deilig at jeg må sitte inne med oppgaver..)

 

I går var jeg ute i Sensparken og møtte de søte jentene mine. Det ble grilling og skravling - I like! Og i dag har jeg ikke jobbet noe bra med oppgaven, men heller pakket ned ting vi skal flytte og solet meg i bakgården. Ah og nå blogger jeg. Etterpå er det dugnad i borettslaget, jeg skal prøve å snike meg unna. Kjenner meg litt slem, spesielt siden jeg møtte styrelederen som bare snakket om hvor bra denne dugnaden ble.. Meen det er vel ikke såå stor grunn til dårlig samvittighet, vi skal jo flytte om fire uker, og skal ikke være i Oslo på 17. mai. Pluss at jeg må bli ferdig med oppgaven min i dag. Tror jeg dropper den dårlige samvittigheten. 

 

 

Håper alle har en god onsdag! 

Har du solet deg? 

 

Julie 
Hei! Nå er det snart mai, og det er mye som skjer. Mye gøy og noe litt mindre gøy.

Jeg er ferdig med praksisperioden i Snowboardforbundet nå, og over kan dere se hva jeg ble overrasket med på fredag. En rose i en søt, liten krukke og deilig gulrotkake med blåbær i lunsjen! Det var veldig koselig å få en sånn avslutning på en lærerik praksisperiode! Nå gjenstår bare rapporten.. 

 

I helgen har det jo vært det sommerværet i Oslo, noe jeg benyttet meg av og nøøøt! På lørdag var kjæresten og jeg først å trente, før vi grillet og koset oss i parken. På søndag tvang jeg med meg kjæresten og en kamerat ut på Løkka. Vi spiste til og med frokost på kafè (se den deilige salaten!). Vi tittet innom markedet på Birkelunden og det var mye morsomt å se på, mest menneskene og dyrene da. Så var det hjem i bakgården, der jeg vakset og oljet sykkelen min, mens gutta slappet av i skyggen. Jeg fikk også solet meg litt og fikk skille!! Lykke! 

 

Kvelden ble avsluttet med kino med kjæresten. Vi så The Avengers i 3D, dessverre var det masse tull med filmen. Den ble stoppet midt i, og det tok en halvtime før den var i gang igjen. Vi så hele filmen ut, og da den var slutt fikk vi beskjed om at billetten var gyldig som en ny billett på hvilken som helst film. Så da blir det nok kino til helgen også :) 

 I dag har det vært regnvær igjen. Og jeg har ikke vært noen god student. Venter bare på skikkelig vår og sommer.

 

Jeg har rett og slett bare gjort alt annet enn å skrive på oppgaven min; sett serie med kjæresten, vært på shopping og vært på trening. Det betyr: skippertak imorgen.. Noen som kjenner seg igjen? 

 

Love Jules 

 

 Instagram: julieber1
 

Onsdag har kommet og gått. I alle fall snart. Nå er det bare to dager igjen i jobben i Snowboardforbundet for meg. Her ser dere instagrambildene fra dagen i dag. 1. Life Saver om morgenen, te eller kaffe gjør en går morgen litt mer levelig. 2. Dagens middag: kjøttboller og grønnsaker, med jordbær og hylleblomst-drikk til. 3. Min kveldskos: jordbær, bringebær, blåbær og melon med kesam naamm. 

 


Ble også en liten runde i butikker i dag, er ikke ofte jeg får tid til det og er ikke ofte lommeboka kan klare det. Har ikke akkurat god råd nå heller, så det ble ikke så mye med hjem, men noe ble det. 1. Kjole til fest og moro (Lindex). 2. En liten pinsett med kinesisk motiv (Tiger). 3. En mintfarget topp med blonder øverst og neders (Lindex).

 

 Ellers har dagen gått til jobb på forbundet og snufsing, er fortsatt forkjøla og det merkes på formen, men nå er det bare å kjempe seg igjennom de siste arbeidsdagene og skoleoppgavene, så er det ferie og fri! 

 

Følg meg gjerne på Instagtam: julieber1

 

Håper alle har hatt en fin onsdag. 

 

Love Jules 

 

 

 Se hvor fin jeg ble i går, etter å ha vært hos ekte stylist (5 år gammel)! Veldig fornøyd selv :) 

 

Siste uke på Snowboardforbundet nå, og så er det bare å hive seg over skoleoppgavene som venter. Bare fem uker igjen i Rathkes også. Wow. 

 

Håper alle har en god tirsdag! 

 

Julie 


Akkurat nå sitter jeg i sengen, med dyne og mac på fanget og prøver å få skrevet på en kvalifiseringsoppgave om filmhistorie. Nærmere bestemt ekspresjonistisk film og montasjefilm på 1920-tallet. Det må bare gjøres, selv om det er litt ork å sette seg ned med.

 

Både kjæresten og jeg er blitt forkjøla (perfekt!), men etterpå skal vi kjøre foreldrene hans til Fredrikstad, og bare slappe av hos min mamma før vi kjører hjem igjen. Det blir fint å bare ta det rolig i kveld. 

 

Håper du er frisk og har en god helg! 

 

Julie
Jeg har fått ny telefon igjen, etter at den forrige ble stjålet. I mellomtiden brukte jeg min gamle telefon. 
Den ble etterhvert full av bilder, så nå har jeg dumpet en haug av dem her!  
Så får vi bare håpe at jeg skal ha min nye Sony Ericsson Arc S lenge! 
 

Ha en god dag, alle sammen!
Jeg har vært hos tannlegen, så sitter på jobben med hengende munn etter bedøvelse.. Sikkert helt nydelig!

Julie

 

1. Jeg er blitt påvirket av arbeidet mitt og går med DNB-lue og Session-genser, kjent snowboardstil.
2. Trening!
3. Gårsdagens frokost på jobb.
4. Gårsdagens middag, kylling med hjemmelaget marinade og salsa verde.
5. Dagens frokost før jeg løp til jobben. 

 

Mine instagrambilder fra i går og i dag morges. Som dere ser har jeg fått ny telefon! 
Nå har jeg kommet meg på jobben på Snowboardforbundet, og kjenner at dette blir en lang dag. Skal nemlig rett på turning etterpå.
Jaja, jeg får bare komme i gang med dagens mange arbeidsoppgaver.

 

Ønsker alle en god tirsdag!

 

Julie  
Det er ikke lenge til vi skal flytte fra Rathkes gate nå. Siste leiemåned er allerede betalt og det føles rart. 

 

Flyttingen er faktisk igang her allerede, jeg liker å ha litt system på ting, så derfor vil jeg starte tidlig og få alle tingene våre i merkede esker. To esker er allerede pakket og satt i kjelleren til pappa i Drøbak. Tre til står klare i stua. Snowboardet mitt, tv-en vi hadde på soverommet og en bag med vinterklær er også pakket. Likevel føles det ikke som vi har pakket bort noe! Det er helt utrolig hvor mye man klarer å skaffe seg og stappe huset med på bare noen år! Håper jeg klarer å pakke det meste i merkede esker, det blir så mye lettere når vi skal flytte inn et nytt sted. 

 

Det er så mye som skjer om dagen, og jeg har mye å tenke på, men det har vært en fin helg og jeg har fått gjort en del ting jeg burde ha gjort for lenge siden. Har i tillegg fått slappet av og kost meg. Klar for en ny og effektiv uke nå! Det er jo tross alt ikke så mange uker igjen før sommerferie! 

 

Hvordan har din helg vært? Har du noen flyttetips? 

 

Julie 
 

Nå som sommeren nærmer seg, og jeg skal snaart på badeferie, fant jeg ut at det var på tide å finne frem bikiniene mine, må jo få full oversikt over hva jeg har (og hva jeg "trenger"). Som dere ser er det litt godt og blanda når det gjelder mine bikinier. Kjøper som regel billige bikinier, for da kan man jo unne seg en ny hver sesong. Selv om de gamle ikke blir kastet da. Har også en litt dyrere bikini (den lyserosa) som er H2O-bikini som er brukt i mange år, men som jeg nå synes begynner å bli litt sliten i fargen. 

 

Den orange bikinien kjøpte jeg på sommersalg i fjor (tilbudsrotta vet dere), og den har jeg ikke fått brukt ennå. Orange er litt dristig farge til meg synes jeg, men siden den var så billig ble den med hjem. Dessuten har jeg jo tenkt å bli litt brun, og da passer det jo bra med sterke farger. Det jeg har sett i ettertid, og som jeg digger, er at den orange underdelen kan matches med både den stripete toppen, den orange toppen og den hvite toppen med orange blomster. Da ser det plutselig ut som jeg har flere bikinier! 

 

Selv om jeg har litt å velge i, tror jeg nok det blir en ny bikini på meg før Kretaturen. Har sett at de har begynt å komme i butikkene, så det er bare å være tidlig ute! Bikinikroppen derimot, har jeg ikke vært så tidlig ute med.. Jaja, vi får se. Sommer blir det uansett!

 

Har du kjøpt årets bikini?

 

Julie  
 I påsken stoppet vi ved togskinnene og gikk ut i sivet. Det var solskinn og vi knipset noen bilder :)

Når sommerens korn kommer har jeg lyst til å snike meg ut på et jorde og ta flere fine bilder for det blir så stilig!

 

Har dere tatt bilder på et lignende sted?

 

Julie  
 

 I år skal jeg og kjæresten til Agii Apostoli på Kreta! Vi drar om bare to måneder.
Blir så deilig å komme til varmere strøk og bare koble ut helt. Vi har bestilt og betalt reise allerede, så nå er det ingen vei tilbake! 
I fjor var vi i Kroatia i to herlige uker, men i år får det holde med èn. Vi har jo noen andre planer for sommeren også!

 

I 2010 var jeg på Kefalonia, der var det helt nydelig, så nå gleder jeg meg til å komme tilbake til Hellas.
Soling, bading og iskrem med den jeg aller helst deler tiden min med, det må bare bli bra! 

 

Hva skal du i sommer? Bestilt deg noen tur ennå? 

 

Julie 
 

I dag har kjæresten og jeg vært i Fredrikstad på besøk hos mamma. Vi spiste på restaurant, og bare koste oss. 

På vei hjem stoppet vi i Moss, der vi tok en tur langs vannet. Det var veldig hyggelig og jeg merker jeg savner å bo ved sjøen. Jeg fant til og med påskefargede sneglehus! 
 


Nå er vi hjemme og lader opp til nok en arbeidsdag imorgen. Rett etter jobb skal vi på familiemiddag igjen, og rett etter det er det fest hos en venninne. 

Skal si dagene flyr når det er påske og alle vil ha besøk! Men det er jo veldig hyggelig og ikke minst flott med masse deilig, gratis mat! :) 
 Kos dere resten av påsken! Det skal jeg! 

Hva har du gjort på Langfredag?

 

Julie 
Nå er jeg ute av snowboardboblen for en liten stund. Jeg har nemlig påskefeire! Det er utrolig deilig. Var veldig gøy å være med til Vierli under snowboard-NM, selv om det var litt kjedelig at en del av konkurransene måtte avlyses på grunn av været. Nå er jeg hjemme i Oslo og jeg må si at det også er veldig deilig. Våren har kommet litt lenger her (bortsett fra at det haglet i dag...). Gleder meg til noen dager fri nå! 

 

Helt fri blir det jo ikke da, skal både jobbe på Junior Barneklær og jobbe med to studieoppgaver, så har litt å henge fingrene i. Men jeg har virkelig bestemt meg for å nyte denne påsken! 
 

Som dere ser har jeg fått fram noen små påskeeffekter; liljer, sjokoladeegg og en gul påskehare som kjæresten har vært glad i hele livet. Ellers blir det nok ikke så mye påskepynt å snakke om her i Rathkes. 

 

Jeg spiste også en veldig frisk og god frokost her om dagen (eller var det lunsj?). Melon, blåbær, jordbær, druer og fruktjuice. Nomnomnomm! Ser også ganske lekkert ut med alle de fine fargene, så jeg måtte bare ta bilde. 

 

Vil ønske alle lesere en fin påske - hva er dine planer? 

 

Jules 
Hei sveis! 

Det er litt stille her om dagen, men jeg er ganske opptatt! Nå er jeg på Vierli og dekker Snowboard-NM. Sola er på vei opp nå, så vi satser på en god dag i bakken! I dag konkurreres det i snowboardcross, det blir spennende. Føler jeg er helt inne i snowboardboblen om dagen, men det er gøy! Følg gjerne med på Snowboardforbundets hjemmeside for å se hva jeg gjør og hva som skjer her i Telemark :) 

 

Håper alle nyter vårværet! 

 

Julie 
 Her er jeg akkurat nå, halfpipe-NM i Wyllerløypa! God stemning og masse sol! Kanskje jeg kan bli litt brun samtidig som jeg er på jobb for Snowboardforbundet?! 

 

God søndag alle sammen! 
I dag har jeg drukket kakao og hørt på radio.

 

 

 

I går var jeg barnevakt og vi malte en harepus og påskeegg. 

 

 

 Vasket hender, så på bilder og spiste taco. 

 

 Flettet hår og spiste popcorn. 

 

Håper alle har hatt en like fin helg som meg :) selv om jeg synes den har gått litt fort..

 

Julie 

 
I går gjorde kjæresten og jeg noe impulsivt, vi dro ut sent på kvelden og grillet! 

En real grilldate under stjernene. Det var utrolig koselig, og helt herlig å sitte ved sjøen og høre på bølger, titte på stjerner og bare glemme jobb og mas. 
 


Vi hadde med engangsgrill, pølser, sjokkis og selvfølgelig pledd. For det ble ganske kaldt. 

Jeg synes det er veldig viktig å gjøre noen ting impulsivt, og det er ting som dette som skaper minner og holder oss gående i en ellers stressende hverdag. 

Liker dere impulsive utflukter? 

 

Julie 
 

 

Enda en nydelig vårdag i hovedsatden! Man må jo bare smile, selv om det er kaldt og kjedelig på kontoret. Tur eller kafe i sola frister mye mer! Men her er det bare å jobbe på, European X Games starter i dag, så det er mye å følge med på og dekke. 

 

 

I går da jeg kom hjem etter over 12 timers jobbing (Snowboardforbundet og så turningen), var jeg så heldig at kjæresten hadde laget middag til meg! Deilig laks med grønnsaker, poteter og saus! Akkurat det jeg ville ha! Nam!

Middag servert to dager på rad, må si jeg begynner å bli bortskjemt. :)

 

Ha en flott onsdag! 

 

Julie 
Nå skal jeg legge meg med et smil om munnen. 

 

Dagen har vært fin! Etter jobb fikk jeg deilig middag hos Mia, hun er virkelig en god kokk! Og så er det jo så nødvendig å få skravla litt. Spesielt når en sitter å jobber på et kontor hele dagen :) 

Jeg har også snakket med Ståle Sandbech på snowboardlandslaget i dag. Du kan lese saken her

 

Nattanuss fra trøtte Jules
Så deilig med søndagstur på Løkka når solen skinner og det er vår i lufen! 

 I dag fikk jeg med meg tre slappe gutter ut på tur på Grünerløkka i deilig vær. Vi kjøpte kaffe og kakao i ulike varianter på Cocoa. Det er utrolig god kakao der! 

 

Deretter tittet vi i bodene på Birkelunden, der det hver søndag selges de rareste ting. Veldig gøy å gå og titte på hva folk egentlig prøver å få solgt! 

 

Etter vask av leiligheten og deilig middag, avsluttes nå søndagen med tv og kos i sofaen. I dag har vært en søndag helt etter min smak. Håper alle har hatt det like fint som meg. 

 

Julie 
 

På vei hjem fra Snowboardforbundet gikk jeg over et snøfylt Torshov og fant ut at jeg hadde valgt både feil jakke og feil fottøy i dag. Jeg trodde våren var kommet, men så feil kan man ta. 

 

I dag har jeg intervjuet en snowboardkjører og skrevet en sak om filmene han er med i. Det kan dere sjekke ut her

 

Nå ligger jeg langflat på sofaen og venter på min kjære. Har endelig fått lest litt blogger igjen! Dessuten har jeg tittet litt på leiligheter, for vet dere hva? Om under tre måneder skal jeg og kjæresten flytte fra Rathkes gate. Og ingen nye planer er fastsatt! Blir så rart å flytte fra denne leiligheten etter å ha bodd her i nesten tre år! Wow.

 

Ingenting fremover er planlagt. Det er både skummelt og spennende! Lurer sånn på hvor vi havner.

 

Håper alle har hatt en fin onsdag! Snodig at den skulle bli så snødig! 

 

Love Jules  
Oi, det er virkelig uvant å stå opp så tidlig! Enda godt jeg har Bodumkoppen min.

 

 

Snowboard over hele linja, det er min hverdag nå + turn som jeg selvfølgelig er på uansett om jeg har mye annet å gjøre og tenke på!

 

 

I snowboardforbundet er det mest NM jeg konsentrerer meg om, og det er jo ikke så lenge til. Flaks at det snør i Oslo i dag.

 

PS: i dag var jeg først på jobben! 

Jules
 

Og sånn så det ut når vennene kom på fest på lørdagskvelden! Veldig vellykket og koselig. Hurra! 

 

I dag var første dagen i Snowboardforbundet og jeg gleder meg til resten! Selv om jeg blir kastet ut i ting jeg kanskje ikke helt kan, og selv om jeg må stå opp tidlig alle hverdager i åtte uker fremover. Det må være mange år siden sist! Man blir litt bortskjemt som student. Men jeg liker egentlig å ha en struktur på hverdagen. Selv om jeg merker at tirsdager og torsdager skal bli harde, med jobb i Snowboardforbundet først, og så rett på turning. Puh! Samtidig gleder jeg meg. Over ser dere pulten min på Snowboardforbundet, litt tom på dette bildet, pakker jo med meg macen hver dag. 

 

Kvelden ble feiret på Fridays, kjæresten har jo bursdag i dag! Vi spiste så mye at vi rullet hjem. Sånn skal bursdag være. 

 

Hvordan er deres hverdag? 

 

Julie
Da var sakene bakt og kaffekoppene funnet frem. Tid for familiefeiring for Ivo! Synes vi har gjort det ganske så koselig her :-)

Nå venter vi bare på gjestene. Håper dere har en flott lørdag!

Julie