Instagrambildene fra de siste to ukene ser du her. Etter en lang og morsom kveld i går med fest i Treschows er det en rolig dag i leiligheten i dag, Kitty og jeg slapper av i sofaen og snart er det middag hos pappa og jeg håper kanskje på kake :) 


Følg meg gjerne på Instagram, der oppdaterer jeg med masse bilder. Og jeg har forresten fått ut i liv noen av ideene jeg har nevnt tidligere, blant annet har Junior Barneklær fått sin egen Instagramkonto, sjekk den ut @juniorbarneklaer. 

Håper alle har en fin høstsøndag! 

 

Kiss Julie 

 

 

Ikke så mange bilder på Instagram denne uken, men det har skjedd mye likevel. I helgen har jeg kost meg masse med innflytningsfest hos en venninne, markedsdag i Bogstadveien, kosekveld hos en annen venninne, og i dag har det vært familiebursdag hos farmor og farfar, der alle høstbarna ble feiret. Hurra! Jeg fikk masse fine gaver både til meg selv og til leiligheten. Dessuten fikk jeg med noe stort hjem i bagasjerommet i dag, jeg må vise dere i løpet av uka! 

 

I kveld er det sofakos med Varg Veum på tv og oppladning til ny, full uke. 

 

Håper alle har hatt en fin helg, tross surt vær. 

 

Love Julie 

 Instagrambildene fra forrige uke har endelig funnet veien til bloggen. Ble handling på både IKEA og i Sverige, så nå er huset fullt og lommebøkene tomme. Men så blir det jo fint her. I dag har jeg jobbet på Storo og vært på turningen. Har ikke vært i toppform i dag, men det er alltid koselig å komme på turningen, det topper liksom dagen selv om en er litt sliten og forkjølet. Ikke rart jeg aldri slutter å være i turnhallen, det er jo så gøy! 

 

Ønsker alle en god tirsdagskveld!

Selv ligger jeg på sofaen og hører jeg på Rihanna og koser kattepusen min. 

Love Jules 

 

Som dere ser har uka mi inneholdt mye som har med den nye leiligheten å gjøre; overtakelse, flere flyttelass, maling, handling og oppussing. Heldigvis har jeg rukket noe annet også. Har blant annet jobbet på Junior på Storo for første gang, og på SFO på Bygdøy, der jeg er turninstruktør for søte barn. I tillegg har jeg koset masse med katten min, vært litt syk, laget kort og kost meg med kjæresten min. 

 

Imorgen starter en ny uke. Det kjennes nesten ikke som om det har vært helg, siden vi har holdt på med leiligheten hele helgen. Denne uken starter også Uranienborg Turn opp igjen, pluss at jeg håper vår første natt i Treschowsgate blir denne uken! Blir så bra! 

 

Vil ønske alle en nydelig uke. 

 

Love Julie 

 Denne uken har det skjedd masse! Det meste har jeg jo fått delt her på bloggen og også en del på Instagram. Ofte kommer nye hendelser i bildeform på Instagram før det kommer på bloggen, så følg meg gjerne @julieber1. 

 

Håper alle har kost seg på en varm sommersøndag! Jeg har vært på stranden hele dagen, deilig! 

 

Love Jules Endelig er det litt sommer her i Drøbak! Deilig! Jeg har vært flere ganger på stranden denne uken og til og med badet i sjøen for første gang i år (en kald fornøyelse!). Dessuten ble kjæresten og jeg invitert med på impulstur til Skjeberg med venner i helgen. Sol, båt, grilling, skravlig, håndballfinale, badminton og hyttekos er stikkord fra den utrolig fine turen. Elsker sånt om sommeren. I dag har vi igjen vært på visningsrunde og håper på å være med på budrunder denne uken. Håper vi snart har vår egen leilighet! 

 

Har du hatt en fin uke? 

 

Love Julie 
 


 

Her er alle Instagrambildene fra den siste tiden. Ble virkelig mange denne gangen, siden jeg ikke dumpet noen her forrige uke. Det skjer litt av hvert for tiden, og det blir ikke alltid tid og overskudd igjen til å sette seg ned med blogging, men følg meg på Instagram, der kommer det oppdateringer stadig vekk :) 

 

Vil ønske alle en super uke! 

 

Hva heter du på Instagram? 

 
Julie 
I dag er det søndag og tid for dumping av ukens Instagrambilder. 

 

Helgen har gått fort, men vært kjempefin! Fredag og lørdag var det faktisk mulig å sole seg, så det har jeg benyttet meg av. Vi har også vært på middag hos flere par besteforeldre, og ikke minst vært på visningsrunde i Oslo! De nederste bildene er tatt i dag, da vi var å tittet på tre leiligheter i området Torshov og Sagene. To av leilighetene var kjempefine og det klør i fingrene etter å kjøpe noe! Men først må alt avklares med banken og med jobb. Kan trygt si jeg gleder meg til å innrede og gjøre det fint i en egen leilighet (se bilder av de to leilighetene vi likte her og her).

 

Kitty er fire måneder gammel i dag, og blitt en skikkelig flink og kosete pus, virkelig verdens søteste!

 

Sender varme tanker til de som trenger det ekstra i dag 

 

Julie 
 

På tide å samle instagrambildene fra den siste tiden her på bloggen :) 

 

 

 

 

 

Nå kan du følge meg på Instagram selv om du ikke har Instagram selv, klikk på ikonet under

 

 

Love Jules 
 

 

 
Nå er vi kommet oss vel hjem fra en kjempefin ferietur på Kreta! Skulle gjerne blitt der en uke til, men en uke med full avslapning, sol, bading, mat og kos hjalp veldig. Her er instagrambildene fra turen, mye mer kommer etterhvert, men først må kofferten pakkes ut av og klær vaskes. 

 

Håper alle har hatt en like fin uke som jeg har! 

 

Love Jules 

 

Frøken Fabelaktig har utfordret sine lesere til å vise fram sitt kamera på bloggen. Det er litt morsomt å se hva slags kamera folk bruker, også er det jo kjempefine premier!
 

Over ser dere mitt kamera, eller babyen min som jeg kaller det. Det er et Canon Eos 400D. Jeg har hatt denne babyen siden 2006 og brukt det flittig siden den gang. 
 

Nå begynner det jo å bli litt gammelt, men for meg fungerer det fremdeles helt fint og jeg er veldig vant til å bruke det! Dessuten ble det nesten som nytt når jeg har fått linser av både familie og kjæreste! Det kan dere se på bildet til høyre. Merker det er veeldig mye jeg ikke kan når det kommer til speilreflekskamera, selv om jeg hat hatt det i mange år. Vurderer derfor å ta et fotokurs i høst, hadde vært gøy å lære mer om både fotografering og etterarbeid. 

 

Som dere skjønner har dette kamera vært med meg på veldig mye og det har foreviget mange fine øyeblikk 


 

 

Hvis du vil se hva slags kamera andre bloggere bruker, og lage et eget innlegg om ditt eget bør du klikke på bildet til høyre.
Da kommer du til utfordringen på Majas blogg. Bli med du også da vel, du kan vinne masse fint! Til og med et kamera!

 

Noen som vet om noen gode fotokurs i Oslo-området? 

Hva slags kamera bruker du? 

 

Julie