Vi fikk skapet opp til slutt, og nå står det og pryder stuen vår! Veldig fornøyd med resultatet og liker at jeg kan oppbevare litt av pyntetingene mine der inne, da er det liksom ikke i veien samtidig som det er synlig. Dessuten er det plass til bøker, og nede kan jeg gjemme litt rot. Helt supert! 

 

Dette er et vitrineskap i serien Borgsjö fra IKEA. 

 

Har du et vitrineskap? 

 

Bursdagsjenta Julie 

 

Og ca såå langt kom vi (les: Ivo) i å sette opp virtineskapet fra IKEA. På dette tidspunktet fant vi nemlig ut at vi har fått med oss to like sett dører når vi egentlig skulle ha to ulike sett. Det er jo bare så typisk! I dag har verdens beste samboer sittet tre kvarter i kø for å komme seg på IKEA og bytte dører. Glassdørene vi fikk med oss må ha ligget på feil sted da vi først hentet dem. Å få satt opp møbler fra IKEA er jo et evighetsprosjekt! 

 

Satser likevel på at det skal bli fint når det til slutt blir ferdig montert :) 

 

Ønsker alle en god natt

 

Julie 

 

 

Ikke så lett å ta bilder av det nye speilet mitt her i høstmørket, men her er det i alle fall. Liker godt at det er fine utskårede detaljer på det, og at jeg kan se heeele meg i det. Et must for alle jenter å se om antrekket ser greit ut før en drar ut?! Kjæresten synes det var smart å kjøpe speil på tilbud, men da han så det i gangen sa han "Ehm, det var fint, men veldig jentete...", og ja, det er jentete og jeg liker det! 

 

 

Detaljene øverst på speilet

 


Også måtte jeg jo ta noen bilder av meg selv i speilet da. Følte for å pynte meg litt på jobben i går, og ble så glad da jeg fikk komplimenter for antrekket. En sommerkjole kan fort brukes om høsten om en tar på en litt tykk strømpebukse, cardigan og skjerf :) 

(Jeg er visst ikke den eneste som liker å speile meg, lille Skittle står lenge foran speilet hver dag. Tydelig at hun er jentepus)


Det er et stående speil, og jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Det er jo smart, siden det enkelt kan flyttes, men jeg føler at jeg ser litt dratt ut i det, og at det kanskje tar litt mer plass enn det hadde gjort hengende. Er jo sikkert mulig å henge det opp, men det får i så fall vente til resten av gangen er i orden. 

 

Har du et helfigurspeil i gangen? Har du stående eller hengende speil? 

 

Speilet er kjøpt på Skeidar og heter Victoria, det kostet 399 da vi kjøpte det på tilbud, opprinnelig pris er 599. 

 

Julie 

 


Da vi var ute å handlet på IKEA og Skeidar forrige uke var det litt av hvert som fikk bli med hjem i leiligheten. Blant annet møblene over. Victoriaspeil fra Skeidar står nå i gangen vår, kommoden i serien Hemnes fra IKEA står på soverommet med klær og sminke i, og vitrinesapet Borgsjö ligger fremdeles i eskene sine på kjøkkengulvet. 

 

Fra før har vi stuebord i samme serie som kommoden, og tv-benk i samme serie som vitrineskapet. Jeg liker godt at stilen går igjen litt i flere av møblene i leiligheten. Også har jeg jo blitt helt dilla på hvite møbler. Det gir jo så mange muligheter når det kommer til pynting, tepper, puter og bilder på veggene, det er enklere å bytte ut fargene på de små tingene enn på store møbler, og hvitt passer jo til alt! 

 

Da vi var på IKEA hadde de ikke flere glassdører til vitrineskapet, så vi må tilbake dit snart for å kjøpe det. For meg er det bare morsom å dra enda en gang på IKEA for å handle, men kjæresten (som må hjelpe til med å bære) og lommeboken min er ikke like fornøyde. Gleder meg til alt er på plass! 

 

Har du kjøpt noe nytt til heimen i det siste? 

 

Julie 

 

Noe jeg ikke har vært vant med tidligere er å ha vaskekjeller. Har alltid tenkt at det er slitsomt å dele vaskemaskin med veldig mange andre, og at man må skrive seg på lister og passe tiden når man vasker. Men jeg har blitt positivt overrasket over hvor greit det er å bruke felles vaskekjeller. Det er nesten aldri fullt på listene, og de fleste er snille nok til å legge tøyet ditt i en kurv eller la det henge i tørkerommet om man har glemt tiden. Hittil er jeg derfor veldig fornøyd. Det er jo også supert å kunne vaske tre maskiner på en gang, og ha tørketrommel og tørkerom tilgjengelig.  

 

 

Vi har lyst til å ordne opplegg for vaskemaskin på badet i leiligheten, men det ser ut til å bli litt jobb, ettersom vi trenger mer plass for å få inn en vaskemaskin der. Heldigvis går det veldig bra å vaske i kjelleren. 

 Det kjedelige er at jeg må ha vaskemiddel i kjellerboden. Da får jeg ikke dekorert med de fine vaskepulverboksene mine. Er jo ikke så mange som får sett dem når de står i et skap, i boden i kjelleren. Men likevel tar det ikke opp plass i leiligheten, så jeg kan fylle den opp med annet fint :) 

 

Har du vaskekjeller? 

 

Julie

 

 
Hei alle sammen! 

Nå er det lenge siden igjen, men  her kommer en liten oppdatering. Først Instagrambildene siden sist:

 

 

Innflyttingen har gått bra og nå har vi rukket å bo i leiligheten i flere uker allerede. Ting begynner å komme på plass, men det er fortsatt tydelig at vi er nyinnflyttet. Og ikke uventet har det dukket opp et par ting og problemer som vi ikke så eller tenkte på under visning og overtakelse. Heldigvis har vi gode venner og familie som hjelper oss når det trengs :) 

 

Håper å få lagt ut litt bilder fra leiligheten snart, men foreløpig kan jeg vise dere lysfatet jeg fikk frem i går. Er så koselig med levende lys nå som høsten er kommet. 

 

 

Håper alle nyter høstdagene. 

 

Julie 
Nå begynner jeg å bli lei av å spise frokost på bussen, lunsj på bakrommet i butikken og middag på trikken.. Det har vært mine spisevaner den siste tiden. Gleder meg veldig til å kunne spise i alle fall frokost og middag hjemme, sittende ved et bord.

Heldigvis trenger jeg ikke vente lenge på det, for i kveld flytter vi inn i leiligheten! Til og med Kitty skal overnatte i Treschows i natt. Etter at pappa var så snill å malte kjøkkenet vårt i går, og seng og sofa settes sammen i dag er det ikke mye som gjenstår heller! Vi venter fremdeles på spisebord- og stoler fra Living som kommer i helgen. Gøy!Håper alle har en fin onsdag!


Love Julie
(Skrevet på min iphone)
De siste dagene har gått til maling, møbelhandling, kassebæring og alt som følger med når man skal flytte. Puh. Resten av kvelden skal jeg holde på som på bildet over, nydelig som jeg er haha. Blir i alle fall veldig lyst og fint her :-) gleder meg til å flytte ordentlig inn nå!

Julie
Føler kanskje det er på tide å flytte. Bare se hvordan det ser ut på rommet mitt hos pappa...

Heldigvis skal vi overta leiligheten og få nøkler om bare EN time! Gleder oss!


Julie
at jeg har kjøpt leilighet! 

 

 

Det er veldig uvant å ikke gå inn på Finn.no > Eiendom > Bolig til salgs > Oslo > Nye i dag, slik jeg har gjort hver dag de siste månedene. Men virkelig deilig å slippe å lure på hvor jeg skal bo fremover, for nå er det klart! Treschowsgate, her kommer vi! 

 

 

Bunken av prospekter vi samlet opp etter mange leilighetsbesøk. Noen av dem var utrolig fine, men ble også solgt til en utrolig pris. Det vi kan glede oss over er å være inne på boligmarkedet, og forhåpentligvis ha råd til noe enda større og flottere neste gang vi skal flytte. 

 

 

Må si det ikke har vært bare enkelt å konsentrere seg om jobbsøknadsskriving denne uka. Både budrunder, ventetid og til slutt lykke og planlegging har tatt opp mye av konsentrasjonen min. Det hjelper jo ikke akkurat at IKEA-katalogen kom i posten med så mye fint som kanskje kunne passet i leiligheten. Flott å kunne drømme seg bort litt (selv om vi nok ikke får råd til såå mye nytt..).

 

På mandag skal pappa og jeg i kontraktsmøte, og vi skal skrive under på lånepapirer i løpet av uka. Og så er det bare å få dagene til å gå frem til 5. september. Det blir nok ikke noe problem, ettersom jeg har blitt tilbudt å jobbe på Junior både i Drøbak, på Storo og på Manglerud fremover. Men blir nok tid til litt interiørtitting også da :) 

 

Etter åtte timers arbeidsdag på både kjæresten og meg er det en rolig (egentlig gangske slapp) lørdagskveld her. Kjæresten overrasket med The Hunger Games på bluray, så hvis vi orker skal vi se den. Gleder meg til å se filmen etter å ha lest (det vil si hørt lydbok mens jeg har holdt på med diy-prosjekter) de tre bøkene i sommer. 

 

Håper alle har en god lørdagskveld. 

 

Julie 
 

 

  

Etter mange visninger, mange budrunder og en runde med forkjøpsrett kan jeg endelig si at vi har kjøpt leilighet i Oslo! Vi er veldig glade, og skal overta den 5. september. Vi skal bo i Treschowsgate på Bjølsen/Sagene, i fjerde etasje. Det blir så spennende! 

Bildene har jeg tatt fra Finn-annonsen som fremdeles ligger ute (her). Synes leiligheten er lys og fin, men blir selvfølgelig litt småoppussing og jobb for å gjøre den til en del av oss. Det gleder jeg meg masse til! 
Mye spennende i vente og vi gleder oss! 


Hva synes du?

 

Love Happy Jules