Ikke så lett å ta bilder av det nye speilet mitt her i høstmørket, men her er det i alle fall. Liker godt at det er fine utskårede detaljer på det, og at jeg kan se heeele meg i det. Et must for alle jenter å se om antrekket ser greit ut før en drar ut?! Kjæresten synes det var smart å kjøpe speil på tilbud, men da han så det i gangen sa han "Ehm, det var fint, men veldig jentete...", og ja, det er jentete og jeg liker det! 

 

 

Detaljene øverst på speilet

 


Også måtte jeg jo ta noen bilder av meg selv i speilet da. Følte for å pynte meg litt på jobben i går, og ble så glad da jeg fikk komplimenter for antrekket. En sommerkjole kan fort brukes om høsten om en tar på en litt tykk strømpebukse, cardigan og skjerf :) 

(Jeg er visst ikke den eneste som liker å speile meg, lille Skittle står lenge foran speilet hver dag. Tydelig at hun er jentepus)


Det er et stående speil, og jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Det er jo smart, siden det enkelt kan flyttes, men jeg føler at jeg ser litt dratt ut i det, og at det kanskje tar litt mer plass enn det hadde gjort hengende. Er jo sikkert mulig å henge det opp, men det får i så fall vente til resten av gangen er i orden. 

 

Har du et helfigurspeil i gangen? Har du stående eller hengende speil? 

 

Speilet er kjøpt på Skeidar og heter Victoria, det kostet 399 da vi kjøpte det på tilbud, opprinnelig pris er 599. 

 

Julie 

 

Kommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39411055