Da vi var ute å handlet på IKEA og Skeidar forrige uke var det litt av hvert som fikk bli med hjem i leiligheten. Blant annet møblene over. Victoriaspeil fra Skeidar står nå i gangen vår, kommoden i serien Hemnes fra IKEA står på soverommet med klær og sminke i, og vitrinesapet Borgsjö ligger fremdeles i eskene sine på kjøkkengulvet. 

 

Fra før har vi stuebord i samme serie som kommoden, og tv-benk i samme serie som vitrineskapet. Jeg liker godt at stilen går igjen litt i flere av møblene i leiligheten. Også har jeg jo blitt helt dilla på hvite møbler. Det gir jo så mange muligheter når det kommer til pynting, tepper, puter og bilder på veggene, det er enklere å bytte ut fargene på de små tingene enn på store møbler, og hvitt passer jo til alt! 

 

Da vi var på IKEA hadde de ikke flere glassdører til vitrineskapet, så vi må tilbake dit snart for å kjøpe det. For meg er det bare morsom å dra enda en gang på IKEA for å handle, men kjæresten (som må hjelpe til med å bære) og lommeboken min er ikke like fornøyde. Gleder meg til alt er på plass! 

 

Har du kjøpt noe nytt til heimen i det siste? 

 

Julie 

 

Kommentarer

10.10.2012, kl.10:43

Helt nydlige!<3

10.10.2012, kl.10:48

Bra blogg! KOmmenter tilbake?♥

10.10.2012, kl.15:21

Mye fint! :) Vi har masse i Hemnesserien vi også :)

11.10.2012, kl.11:02

Maria: Ja, IKEA er jo genialt, billig og fint :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39375741